Carlo en Irene willen comeback liever niet online

Het wil maar niet vlotten met de comeback van Carlo Boszhard en Irene Moors als televisieduo. Ze hebben nog steeds geen tv-aanbieding gekregen en een online programma zien ze niet echt zitten. Dat zegt hij in gesprek met NU.nl. Een show op internet opzetten kunnen ze zelf, maar dat wil Carlo liever niet. “Het zou zoiets als Life 4 You kunnen worden, maar dan wel een stap verder. Dat zou online kunnen, maar wij maken vooral televisie voor mensen die er echt voor gaan zitten.

Ze moeten het niet van de online sfeer hebben, zegt Carlo. “We willen kijkers die de televisie speciaal voor dat ene programma aanzetten, en dat heb je echt alleen bij traditionele televisie. Dus daar moeten we een programma bij vinden.

De nieuwe tv-baas van RTL is Peter van der Vorst en hij moet interesse tonen. “Als ik word gevraagd en zij ook, en we hebben het juiste programma, dan gaan we het zeker doen.

Je ziet heel veel onjuiste programma’s op televisie, daar gaan wij niet aan beginnen. Wij moeten iets hebben wat bij ons past.

Moors stopte in 2015 met Life 4 You, omdat ze voortaan met haar kinderen wilde gaan spelen op zondagen. Ze stapte in 2016 na 26 jaar bij RTL over naar SBS, maar daar is ze de laan uitgestuurd, omdat ze niet genoeg kijkers trok. Bij RTL maakt ze nog wel De TV Kantine en bij Omroep MAX gaat ze nu de napraatshow van Heel Holland Bakt doen.

Lees ook: Omroep MAX zet Irene Moors op nabeschouwing HHB (7 oktober)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen