Carlo en Irene willen comeback liever niet online

Geplaatst op ma 14 okt 2019 om 11:00

Het wil maar niet vlotten met de comeback van Carlo Boszhard en Irene Moors als televisieduo. Ze hebben nog steeds geen tv-aanbieding gekregen en een online programma zien ze niet echt zitten. Dat zegt hij in gesprek met NU.nl. Een show op internet opzetten kunnen ze zelf, maar dat wil Carlo liever niet. “Het zou zoiets als Life 4 You kunnen worden, maar dan wel een stap verder. Dat zou online kunnen, maar wij maken vooral televisie voor mensen die er echt voor gaan zitten.

Ze moeten het niet van de online sfeer hebben, zegt Carlo. “We willen kijkers die de televisie speciaal voor dat ene programma aanzetten, en dat heb je echt alleen bij traditionele televisie. Dus daar moeten we een programma bij vinden.

De nieuwe tv-baas van RTL is Peter van der Vorst en hij moet interesse tonen. “Als ik word gevraagd en zij ook, en we hebben het juiste programma, dan gaan we het zeker doen.

Je ziet heel veel onjuiste programma’s op televisie, daar gaan wij niet aan beginnen. Wij moeten iets hebben wat bij ons past.

Moors stopte in 2015 met Life 4 You, omdat ze voortaan met haar kinderen wilde gaan spelen op zondagen. Ze stapte in 2016 na 26 jaar bij RTL over naar SBS, maar daar is ze de laan uitgestuurd, omdat ze niet genoeg kijkers trok. Bij RTL maakt ze nog wel De TV Kantine en bij Omroep MAX gaat ze nu de napraatshow van Heel Holland Bakt doen.

Lees ook: Omroep MAX zet Irene Moors op nabeschouwing HHB (7 oktober)

Foto: RTL
35 Reacties op “Carlo en Irene willen comeback liever niet online”


 1. Broek

  Haha wat een losers. Wat een looooooserrrrsssss

 2. Ron

  Gewoon naar de zondagmiddag van RTL 4, 5 uur, klaar. Dat is wat de kijker wil.

 3. Jan

  Kan helemaat NIEMAND die mensen tegen zichzelf in brscherming nemen en ze vertellen dat ze al ver over hun uiterste houdbaarheidsdatum zijn ?

 4. MediaPrak

  Carlo Boszhard voelt zich duidelijk gepasseerd en geeft in bijzinnen zijn kritiek op het programma beleid van Sauve en vd Vorst. Ik voorzie een as transfer.

 5. Any-mouse

  Gewoon een leuk en gezellig middagprogamma om 17:00u zeker in de komende wintermaanden en RTLBoulevard de zondageditie schrappen.

 6. Chiel

  Media vragen ernaar, Carlo geeft antwoord. Volgens is Irene de afgelopen 20 jaar nog niet zóveel uur op tv geweest als nu. 5 uur live, Koffietijd, bij Omroep Max, Dancing with the stars…

 7. Leonie

  Als ik RTL was zou ik dit duo meteen aangrijpen. Als je ziet wat er nu scoort, zijn het vooral de programma’s waarin een ongedwongen sfeer heerst met authentieke personality’s. Daaraan voldoen Carlo & Irene. De mensen die roepen vergane glorie snappen niks van de huidige tv. Zet lekker in op Geraldine Kemper en de Tijl Beckands en kijk waar het je brengt.

 8. Ieder zijn smaak

  @Jan
  Mon 14 Oct 2019 om 11:17

  Groot gelijk, Jan. Deze neppers denken nog steeds dat, uitgerangeerd al ze zijn, het Nederlandse volk niet zonder hen kan. Dat ze voor een baan in de zorg kiezen, dan leren ze wat de dagelijkse realiteit inhoudt in plaats van op hun volvette reet te blijven zitten en op een zogenaamd droomaanbod te wachten dat ze vervolgens ‘niet konden afslaan’.

 9. Sjonnie

  Mijn pa heeft ze al gebeld. Binnenkort BREAKING NEWS!

 10. Pauline

  Psuline, U denkt toch niet ècht, mag ik hopen, dat er onder de 17 miljoen inwoners in Nederland, niets beters te vinden is dan deze overjarige figuren ?

 11. Jan

  @Ieder zijn smaak:
  Het zou te hopen zijn dat Uw woorden eens tot ze door zouden dringen.
  Waarschijnlijk is echter de plaat voor hun koppen te groot…

 12. Lisa

  Waar is Peter vd Vorst mee bezig? Gilde het hardst om de terugkeer van Irene bij RTL, maar doet nu als opperhoofd helemaal niks. Oh ja, slechte programmering bedenken. Jan Slagter zag het wel goed en heeft Irene nu al, gok dat hij ook aast op Carlo nu.

  Kom op Peter, toon es wat ballen, doe eens wat goed is voor je zender.

 13. Riekie

  @ieder zijn smaak

  Carlo is als tiener begonnen in de zorg, dus hij weet wel wat dat inhoudt.. Volgens mij heb je ook niet door hoe druk Carlo en Irene wel niet zijn..

  Mijn mening: Denk dat Carlo en Irene wel klaar zijn bij RTL, passen wel goed bij Max!

 14. anonymous

  Niet meer doen.
  Carlo moet ook zo snel mogelijk van de buis.

 15. tessa

  Iedereen die allemaal zo in loopt te hakken op Carlo en Irene weet niet wat de kijkers willen. Er is momenteel niks op tv op zondagmiddag. Dit gat moet weer gevuld worden met gezellige zondagmiddagtv mét Carlo en Irene. Klaar is kees.

 16. Eric

  Irene naar HHB (nabeschouwing). Goede zet. Kan daar nog wel eens goed uit de verf gaan komen. Met kans op meer daarna bij NPO.

 17. Er ist wieder da

  Niks comeback….wegblijven!!!

 18. De schaamte voorbij

  @tessa
  Mon 14 Oct 2019 om 12:36

  Ga iets nuttigs doen op de zondagmiddag in plaats van deze twee afgelikte boterhammen te beloeren. Bij voorbeeld lekker naar buiten. De frisse lucht zal je goed doen en op andere gedachten brengen. Of ben je mensenschuw? Zondagmiddagtv met Carlo en Irene? Wat een macabere gedachtegang.

 19. zoe

  Als ze terugkomen krijg je alleen maar Gordon Joling en Roy Donders figuren als gast
  en daar zitten we echt niet op te wachten .
  Dus niet terug.

 20. Alotta Fagina

  Om de paar weken komt dit onderwerp weer naar boven. Hou toch op. Het is geweest, laat het erbij. Nu kijkt iedereen er met ‘plezier’ op terug, alhoewel het was meer ouwehoeren en nietszeggende meuk tussen twee volwassen kinderen. Mocht het nu terugkomen op welke manier dan ook krijg je ‘o dat hadden ze beter niet kunnen doen of het is toch niet meer zo leuk als toen. Tijden veranderen.

 21. Remco Terhorst

  Een leuk setje. Zij hebben nog zeker een paar goede seizoenen in zich… Tegelijk zie ik op zo’n Facebookpagina over Telekids (Forever Telekids ofzo heet het) allemaal leuke fragmenten van toen terugkomen dat ik denk, dat was speciaal, dat was gaaf wat ze daar deden. En dat komt niet meer terug.

 22. B

  Zou prima zijn , als je ziet wat er nu rond vijf uur op zondagmiddag is dan lijkt mij dit een optie.

 23. aqua

  Als Carlo een programma presenteerde en er was en homo als gast dan gingen zijn ogen glimmen.
  Dus AUB niet terug op de buis.

 24. Uuuh

  Natuurlijk wil Carlo niet op Youtube want dan kan je iedere dag letterlijk zien hoe weinig mensen naar je filmpjes hebben gekeken…. Nee, dan liever op tv en het mensen door de strot duwen! Net als zijn olijke moeder!

  Wat lopen deze mensen met zichzelf te leuren! Het is gewoon zielig! Ik zeg ook: niet doen! Irene heeft inmiddels bewezen geen kijkcijfercanon te zijn maar een klappertjespistool. Mag nu bij Max de kliekjes van Heel Holland Bakt gaan afkluiven. En Carlo heeft zijn onsympathieke-zelf inmiddels zó opgeblazen dat hij letterlijk en figuurlijk niet meer in zo’n programma past! Laat staan met z’n tweeen!

 25. wandelgangen

  @Uuuuh ze lopen niet te leuren, de media vraagt ze er telkens naar, wat moeten ze dan zeggen: no comment. Denk eens als een volwassen mens na voordat je hier je toch wel ietwat domme reactie plaatst.

 26. Rik

  Ik vind deze 2 iconen van de Nederlandse buis en ik vind dat ze nog steeds een plek verdienen in het huidige tv landschap. Beter als een show met Jamai, Dennis van der Geest, Humberto Tan, Kim Lian of andere presentatoren zonder talent die zo vaak een podium krijgen en voornamelijk teleurstellen.

 27. Riekie

  @uuuh Wat lul jij nou? De media vraagt, Carlo geeft netjes antwoord en Mediacourant pikt het op in de hoop dat er zulke prutsers als jij reageren.

  En trouwens, ooit gehoord van Kijkonderzoek? Met je viewers..

 28. Riekie

  @uuuh Wat lul jij nou? De media vraagt, Carlo geeft netjes antwoord en deze site pikt het op in de hoop dat er zulke prutsers als jij reageren.

  En trouwens, ooit gehoord van Kijkonderzoek? Met je viewers..

 29. Duhhh

  Wandelgangen en Riekie = Carlo’s trollenleger!

 30. selena

  ‘kijkers moeten ervoor gaan zitten’
  Volgens mij maken hun nou juist typische ‘de tv staat toch al aan’ programma’s. Luchthartige vulling tussen de reclame: sympathieke presentatoren wiens talent ook niet echt verder gaat dan sympathiek-zijn (niet dat ik weet iig: volgens mij hebben ze nooit iets edgy geprobeerd)

  Dan kun je inderdaad beter niet online gaan, want dan moeten kijkers wel moeite gaan doen om je te vinden.

  Van mij mogen ze dus best terug hoor: dat pratend behangetje is altijd nog beter dan veel andere troep op tv.

 31. Remond

  Irene Moors vertelde vorige week nog dat ze het niet meer wilde doen.

 32. T.E.D.

  Carlo en Irene, talkshow elke zaterdag avond tien uur, na een grote familie live show. Dat lijkt me nou een goed idee, Petertje!!!

 33. Paul S.

  Programma oor Carlo op de zondag: playbackshow voor volwassenen en kinderen.

 34. Suzy Wang

  ach de mummies hebben nog spotjes ook.

 35. ikweethetbeter

  Het is over ,” voorbij “kijkcijfers beneden het nulpunt , ben benieuwd hoe het bij MAX gaat als ze het programma van Andre van Duin overneemt !!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.