‘Buddy Vedder in Masked Singer is regelrechte flater’

RTL 4 slaat de plank mis met het neerzetten van Buddy Vedder in het panel van de nieuwe vrijdagavondhit The Masked Singer. Dat vindt radiomaker Niels van Baarlen, heeft hij gezegd op Radio Veronica. Het vierkoppige panel van The Masked Singer bestaat uit drie A-sterren en een overenthousiaste oud-soapie zonder statuur. Raar, vindt Van Baarlen. Volgens de bekende sidekick past de soapster totáál niet in het rijtje Carlo Boszhard, Gerard Joling en Loretta Schrijver.

Van Baarlen tijdens een interview met Gerard Joling: “Ik vind The Masked Singer een superleuk programma, maar ik vind het zo gek waar die Buddy Vedder nou vandaan komt. Ik vind hem zó niet passen.”

Joling: “Buddy Vedder maakt jeugdprogramma’s.”

Van Baarlen: “Ja, dat weet ik, maar hij past zo niet in het rijtje Loretta, Carlo en Gerard.”

Joling: “Dat is een keuze geweest van RTL. Toen ik dat hoorde, dacht ik: prima. Alleen ja, Carlo ken ik al honderd jaar en Loretta ook. Hij is gewoon een nieuwe televisiester. Misschien is dat ook wel een onderhandeling dat hij misschien naar RTL 4 komt en daar wordt neergezet. Ik vind wel dat hij het hartstikke goed doet hoor, want het is een enthousiast joch.

Van Baarlen cynisch: “Ja, dat zagen we… Ik vind het helemaal niks, nee. Totaal niet.”

Joling: “Maak van je hart geen moordkuil, je moet zeggen wat je vindt. Ik snap ook wel wat je bedoelt. De hele combinatie is...”

Van Baarlen: “Ja, dat is het. Ik vond het ook een beetje naar jou toe, Gerard, dat ik denk: jij bent de ster. Ik denk namelijk dat als jij met Carlo samen had gezeten en met Loretta, dan was het meer dan genoeg geweest.”

Joling: “Ja, nogmaals: het is een keuze van RTL en we hebben ontzettend leuk met elkaar gewerkt met Ruben, Carlo, Loretta en Buddy, dus ik kan alleen maar zeggen dat de sfeer superleuk is en dat het voor de kijker vreemd is dat een jonger iemand en een ouder iemand zit, dat is misschien ook wel een beetje gek, dat weet ik niet, maar het ligt niet aan de sfeer en de gezelligheid.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen