Beau voor het eerst als gast in RTL Boulevard

Beau van Erven Dorens was dinsdag voor het eerst sinds hij RTL Boulevard inruilde voor zijn eigen talkshow Beau weer eens present in de studio van de showrubriek. Ditmaal niet achter de desk, maar als gast op de bank. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Beau zat in studio om zijn programma De Sleutel te promoten, maar het gesprek kwam ook even op zijn talkshow. “Allereerst Beau, goed dat je er bent, heb je het makkelijk kunnen vinden?“, vroeg Ruben Nicolai knipogend.

Even later vroeg Nicolai: “Het komt helemaal goed met je eigen show, heb je gezegd. Is Ewart van der Horst al druk bezig?

Van Erven Dorens: “Mensen weten niet wie dat is, Ruben. Dat is de producent van Eva Jinek. Hij gaat dan die avondshow doen. En mocht mijn avondshow het redden tot de kerst, mocht dat goed gaan, dan gaan we afwisselen en dan gaat die Ewart van der Horst van PilotStudio ook voor mij doen.

Van der Horst, de producent van Jinek en de grondlegger van het oude RTL Boulevard, neemt de productie van Beau volgend jaar over. Dat gaat ten koste van Blue Circle, een horrorproducent als het op talkshows aankomt.

Verder had hij het vooral over zijn nieuwe daklozenshow De Sleutel. “Sommigen weten niet wie ik ben, dus dat is echt leuk. Dat zie je ook gewoon gebeuren. Ze hebben echt geen idee. Ik stel me dan ook voor als Winston Gerschtanowitz.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen