Beau voor het eerst als gast in RTL Boulevard

Geplaatst op wo 16 okt 2019 om 10:00

Beau van Erven Dorens was dinsdag voor het eerst sinds hij RTL Boulevard inruilde voor zijn eigen talkshow Beau weer eens present in de studio van de showrubriek. Ditmaal niet achter de desk, maar als gast op de bank. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Beau zat in studio om zijn programma De Sleutel te promoten, maar het gesprek kwam ook even op zijn talkshow. “Allereerst Beau, goed dat je er bent, heb je het makkelijk kunnen vinden?“, vroeg Ruben Nicolai knipogend.

Even later vroeg Nicolai: “Het komt helemaal goed met je eigen show, heb je gezegd. Is Ewart van der Horst al druk bezig?

Van Erven Dorens: “Mensen weten niet wie dat is, Ruben. Dat is de producent van Eva Jinek. Hij gaat dan die avondshow doen. En mocht mijn avondshow het redden tot de kerst, mocht dat goed gaan, dan gaan we afwisselen en dan gaat die Ewart van der Horst van PilotStudio ook voor mij doen.

Van der Horst, de producent van Jinek en de grondlegger van het oude RTL Boulevard, neemt de productie van Beau volgend jaar over. Dat gaat ten koste van Blue Circle, een horrorproducent als het op talkshows aankomt.

Verder had hij het vooral over zijn nieuwe daklozenshow De Sleutel. “Sommigen weten niet wie ik ben, dus dat is echt leuk. Dat zie je ook gewoon gebeuren. Ze hebben echt geen idee. Ik stel me dan ook voor als Winston Gerschtanowitz.

Foto: RTL
11 Reacties op “Beau voor het eerst als gast in RTL Boulevard”


 1. Oja

  Van der horst is helemaal niet de grondlegger van Boulevard, maar DWDD. En dat is hij omdat hij destijds in eerste instantie geen idee had. Echter het geen format hebben op de NPO mondde uit in een format. Thats it.

 2. Daan

  Het blijft maar likken aan elkaar. Begint per dag zieliger te worden. Zegt natuurlijk indirect dat het niet top gaat.

 3. Eric

  Wat zien die mannen er triest kijkend uit op de foto. Werken zeker bij RTL?!

 4. Bart

  @Oja Voor DWDD was hij tevens een de grondleggers van Boulevard. Daar gaat hij zich vanaf het nieuwe jaar ook weer mee bemoeien. Hij is de bedenker van DWDD maar eigenlijk is dat programma een samenvoegde van de programma’s TV3, VARA Laat/Live en de rubriek met de grappige filmpjes uit Kopspijkers.

 5. Nachas

  De uitstraling van deze twee heren op de foto spreekt boekdelen,
  einde oefening voor RTL Bertelsmann !…

 6. Pauline

  @ Nachas, zou jij wel wens een BERTELSMAN in je kont willen ?

 7. Nachas

  (10.58) zoals u zichzelf in dat geval geen Mol toe zou wensen zou ik daar in geen enkel geval aan willen denken, dus ook niet wat betreft een Bertelsmann !…

 8. Pieter

  Noem me naief, maar had niet gedacht dat er zoveel zwakbegaafde Nederlanders zijn, opdat Boulevard nog steeds bestaat?!

 9. Senna

  en dat vind je nieuws om te melden dat Beau te gast is in Boulevard, wow, heb je nog meer nieuws Mediacourant of blijf je zo … als je nog meer nieuws te melden hebt, laat het dan weten, misschien dat het dan wel boeiend is

 10. Ronnie

  Wanneer komt er een bericht over het nieuwe programma van Beau? Goed bekeken met bijna 1.000.000 kijkers. Daarna nog een keer Beau, met 50% minder kijkers

 11. René

  Ik stel me ook altijd voor als Winston Gerschtanowitz, helaas trapt Renate daar niet in.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.