RTL Boulevard heeft piemel Jan Versteegh op band

Door een kwajongensgrap van Sander Lantinga stond Jan Versteegh dinsdag voor even volledig naakt voor de camera van RTL Boulevard. Dat was ’s avonds te zien in de uitzending op RTL 4. Boulevard sprak de heren bij de opnames van de piemelshow van Net5. Ze waren allen gehuld in een badjas, maar die zit natuurlijk slechts losjes om het lichaam heen. Terwijl Versteegh voor de camera van Boulevard zijn verhaal deed, besloot Lantinga van achter aan zijn badjas te trekken.

De badjas viel daardoor volledig open. Hoe de kleine Jan eruitziet, weten ze alleen bij Boulevard, want de kijker kreeg een lichtflits te zien.

Luuk Ikink heeft wel even gekeken. “We waren erbij en kregen ineens onbedoeld vast een soort sneak preview.”

Volgens andere aanwezigen heeft Versteegh een flinke jongeheer. “Ik vond wel, dat moet ik eerlijk zeggen: Jan Versteegh heeft goede billen“, zei Thijs Römer voor de camera van Boulevard.

Peter Faber daarop: “Je zei net ook: ‘Jan Versteegh heeft…’

Römer: “Een goede piemel, ja. Ja, ik ben gewoon een beetje verliefd geworden op Jan Versteegh. Dat kan de beste overkomen.”

Ook voor de camera van Shownieuws deed Faber een boekje open. “Bij Jan is hij stevig en bij jou ook, net een snake“, zei hij, wijzend naar Kenzo Alvares.

Versteegh: “Oh, hij heeft het over mijn penis. Een biertje!

De BN’ers die meedoen aan Net5’s piemelshow ziet u hier. De uitzending is op donderdag 14 november op Net5.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen