Angela de Jong vandaag met positieve tv-recensie

Het lijkt erop dat Angela de Jong de gages voor haar ontelbare media-optredens weer heeft ontvangen, want de opiniediva van het AD is in een bijzonder goed humeur. Ze kraakt vandaag niemand af in haar televisiecolumn. Dat is te lezen in de kiosk. De Jong heeft het ditmaal over The Masked Singer en ze is, in tegenstelling tot Bridget Maasland, ontzettend positief over de vrijdagshow van RTL 4. De tv-diva had zich lekker op haar bank genesteld en werd ‘aangenaam verrast’.

Het is ouderwets familieamusement, vindt De Jong. “Het is een even luchtige als mooi gemaakte show waar je op vrijdagavond gezellig met het hele gezin bij neerploft.”

De cast zit volgens haar geweldig in elkaar. “Presentator Ruben Nicolai is leuk, Gerard Joling en Carlo Boszhard zijn op dreef, de kostuums zijn mooi en als de BN’ers allemaal van het niveau Rintje Ritsma zijn, is ook dat dik in orde.”

Maar de ster is Loretta Schrijver, zegt ze. “Ze blijft onverstoorbaar zichzelf onder de plagerijtjes van neefjes Gerard en Carlo, maar kan bovenal ontwapenend om zichzelf lachen.

Als een mens zo uitstraalt innig tevreden te zijn met haar werk en de rol haar toebedeeld is, wie ben ik dan om te zeggen dat Loretta eigenlijk meer verdient?

De AD-column van Angela de Jong kunt u hier lezen.

Foto: KRO-NCRV

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen