Bridget Maasland vindt The Masked Singer veel te traag

Nu Erland Galjaard in de top van RTL is ingeruild door Peter van der Vorst, is een eerlijke mening kennelijk weer toegestaan bij RTL Boulevard. Presentatrice Bridget Maasland uitte zaterdagavond felle kritiek op de nieuwe vrijdagavondshow van RTL 4: The Masked Singer. Ze vindt de show, waarin BN’ers gemaskerd optreden, veel te weinig voldoening oplevert. Ze vond het jammer dat er vrijdag slechts één BN’er werd ontmaskerd: schaatser Rintje Ritsma.

Boulevard stipte het succes van het programma aan: er keken vrijdag 1,5 miljoen mensen naar. Gerard Joling in een instart: “Ik werd vanmorgen om 7.45 uur al gebeld door Carlo Boszhard, die zei: ‘Jeee, wat een cijfers.’ Het is natuurlijk een ongelooflijk leuk tv-programma. Hoe meer weken er straks verstrijken, hoe leuker het wordt, omdat er steeds meer gezichten zich gaan ontmaskeren.

Verslaggever Aran Bade denkt dat er veel mensen keken vanwege de nieuwigheid. “Dat is ook wel het succes van de eerste aflevering, 1,5 miljoen kijkers. Iedereen gaat dan toch even kijken van: vind ik dit leuk?

Vervolgens uitte Bridget haar kritiek: “Het ís hartstikke leuk, alleen ik dacht wel al vrij snel: krijg ik er nou maar één te zien aan het einde?!?! Eén onthulling?!?! Ik wil weten wie er in die andere pakken zitten. Wanneer komen we daar achter dan?

Aran Bade: “Ik snap het. En toen bleek alleen Rintje Ritsma naar voren te komen. Maar goed: volgende week komen er nog zes nieuwe pakken en dan zegt Carlo dat het echt spannend wordt, want dan gaan die pakken duetten doen en dan gaan er ook in één keer twee of meerdere uit.”

Weet RTL 4 de kijker wel vast te houden? Bade: “Dat is heel spannend volgende week. Ik weet het niet. Ik denk echt dat die tweede aflevering doorslaggevend is. Carlo zegt ook: ‘Dat wordt wel een heel leuke aflevering.’ Aflevering drie en vier met die duetten, dan zit er ook spanning in.”

Later in de uitzending ging het over de rentree van Gordon als zanger. “Misschien heeft hij gisteren zijn rentree al gemaakt, jongens.”

Bridget daarop: “Ah, bij The Masked Singer! Jaaaa, daar komen we pas over 800 weken achter. Het duurt allemaal zo lang.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen