Albert Verlinde praat met Talpa over twee tv-formats

Geplaatst op ma 21 okt 2019 om 9:30

Albert Verlinde weet nog steeds niet wat zijn volgende stap is bij Talpa Network nu zijn vooravondprogramma 6 Inside genadeloos is geflopt. Hij is wel met de zender in gesprek over twee tv-ideeën. Dat heeft de presentator gezegd op BNR Nieuwsradio. Verlinde, wiens contract nog ruim een jaar doorloopt, zit comfortabel op de reservebank. “Ik sta op stal eigenlijk op dit moment. Ik vind het wel goed even. Ik heb best hard gewerkt het afgelopen jaar om te zorgen dat 6 Inside zou lukken.”

Dat is helaas niet gelukt. “Ik heb nu gesprekken met Erland Galjaard en Marco Louwerens, maar ik krijg de tijd en zij nemen de tijd om op ons gemak te kijken wat er nu gaat komen.

Wat voor programma gaat hij nu maken? “Ik weet het oprecht niet. Ik vind ook dat ik moet kijken wat er op dit moment in heel tv-land gebeurt.”

Neemt hij De Dag Van Je Leven over van Koos van Plateringen? Nee. “Daar is ook nooit sprake van geweest. Dat zou ik ook niet willen doen, nee. Dat is Koos zijn programma en dat heeft hij zelf gemaakt, dus daar ga ik dan toch niet in springen?

Er zijn twee ideeën en daar zijn we over aan het praten. Precies een week geleden zat ik bij de mannen: bij Marco en Erland. Toen hadden we weer gesproken. Er zit dus wel iets aan te komen, maar nog niet specifiek genoeg om daar meer over te zeggen.

Heeft hij er positieve gevoelens bij? “Over één idee wel en de ander weet ik nog niet. Daarin moet ik nog overtuigd worden.”

Er moet een volgende fase komen. Ik ben heel blij dat ik de tijd krijg van Talpa, want ik sta daar wel onder een contractje.”

Foto: SBS
17 Reacties op “Albert Verlinde praat met Talpa over twee tv-formats”


 1. Broek

  Het was niks, het is niks, en het wordt niks
  Televisie is dood

 2. Tooske

  Albert de floperdeflop

 3. White Angel

  En het zal ook echt nooit meer iets worden met die vent…die kan achter de geraniums.

 4. Zakf

  Stop De Mol en de maffiabende die Talpa heet. Hun kruistocht om onafhankelijke media kapot te maken kent geen grenzen. Als zelfs het Mamjoforum het moet ontgelden, pas dan goed op jouw favoriete nieuwsbron. Of doe er iets aan en boycot alles wat van Talpa is!!!

 5. Ergo

  Albert zou een vaste aanwinst kunnen zijn voor een aantal programma’s, maar kan zelf inhoudelijk geen programma dragen. Een beetje zoals Jan Mulder.

 6. Yvonne

  Door de mand gevallen met Onnogate.Eerst over iedereen vals praten maar toen overkwam het hem…… heerlijk was dat.

  Albert Verlinde, daar zit niemand nog op te wachten toch?
  Talpa is ook echt een zender geworden voor uitgerangeerde tv sterren.Waar is het frisse, jonge talent?

 7. Eric

  Albert, richt je op Stage Entertainment. Stop met TV. Geweest.

 8. Bart

  @Yvonne Je kunt zeggen en vinden van Verlinde wat je wil maar dat gedoe toen met Onno heeft hij heel goed aangepakt. Gelijk alles open gegooid i.p.v. te zwijgen. Had hij kunnen doen maar heeft hij niet gedaan.

 9. Bart

  @Eric Helemaal eens! Of hij zou een keer in de week aan moeten schuiven bij Beau/Jinek om de media/tv/show week te bespreken. Bijvoorbeeld op vrijdag. Ik denk dat het heel goed past in zo’n talkshow op RTL4 en een rol die ook bij Albert past. Misschien ook nog bij een nieuwe Op zoek naar … in samenwerking met Stage als juryvoorzitter. Zou zowel bij RTL4 als SBS6 kunnen.

 10. Pauline

  Ik mag toch hopen dat deze kwijlbal ons niet, nòg meer door onze strot gedukt gaat worden ?

 11. Ellen

  Kan hij zichzelf niet uitkopen en lekker free lance bij Beau en zo aan de slag gaan?

  Moet toch geen prettige sfeer zijn nu hij met Erland om de tafel moet zitten, die hem eigenhandig bij RTL Boulevard heeft weggewerkt.

 12. M.

  SBS, John de Mol en CO, laat deze talent genaamd Albert Verlinde niet weggaan, deze man heeft in zich om de kijker te boeien. Albert is echt een potentieel man. Laat hem au b niet weglopen. Hou hem in huis!!!

 13. Nachash

  6 Inside was absoluut geen slecht programma, het is echter te vroeg op het scherm gebracht !…
  Het had pas aan het begin van dit TV seizoen geprogrammeerd moeten worden inclusief weekend edities, Albert Verlinde kan nog steeds iets voor Talpa Network betekenen !….

  De tijden zijn veranderd NPO/Talpa Network !….

 14. De Blije Belg

  Creatieve Armoede BV

 15. Bart

  @Nachash 6 Inside was wel een slecht programma

 16. Supertrashhh

  Krijgt Alberto gewoon wachtgeld?

 17. Lau

  Ik denk dat hetgeen hij overtuigd over moet raken, zijn toevoeging aan Shownieuws is. Ben benieuwd waar hij enthousiast over is. Nieuwe editie van “Op zoek naar ….”? Hopelijk dan wel zoals het vroeger was. De editie op RTL4 snel vergeten…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.