Albert Verlinde praat met Talpa over twee tv-formats

Albert Verlinde weet nog steeds niet wat zijn volgende stap is bij Talpa Network nu zijn vooravondprogramma 6 Inside genadeloos is geflopt. Hij is wel met de zender in gesprek over twee tv-ideeën. Dat heeft de presentator gezegd op BNR Nieuwsradio. Verlinde, wiens contract nog ruim een jaar doorloopt, zit comfortabel op de reservebank. “Ik sta op stal eigenlijk op dit moment. Ik vind het wel goed even. Ik heb best hard gewerkt het afgelopen jaar om te zorgen dat 6 Inside zou lukken.”

Dat is helaas niet gelukt. “Ik heb nu gesprekken met Erland Galjaard en Marco Louwerens, maar ik krijg de tijd en zij nemen de tijd om op ons gemak te kijken wat er nu gaat komen.

Wat voor programma gaat hij nu maken? “Ik weet het oprecht niet. Ik vind ook dat ik moet kijken wat er op dit moment in heel tv-land gebeurt.”

Neemt hij De Dag Van Je Leven over van Koos van Plateringen? Nee. “Daar is ook nooit sprake van geweest. Dat zou ik ook niet willen doen, nee. Dat is Koos zijn programma en dat heeft hij zelf gemaakt, dus daar ga ik dan toch niet in springen?

Er zijn twee ideeën en daar zijn we over aan het praten. Precies een week geleden zat ik bij de mannen: bij Marco en Erland. Toen hadden we weer gesproken. Er zit dus wel iets aan te komen, maar nog niet specifiek genoeg om daar meer over te zeggen.

Heeft hij er positieve gevoelens bij? “Over één idee wel en de ander weet ik nog niet. Daarin moet ik nog overtuigd worden.”

Er moet een volgende fase komen. Ik ben heel blij dat ik de tijd krijg van Talpa, want ik sta daar wel onder een contractje.”

Foto: SBS

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen