Aflevering twee Ladies Night: luistert Merel naar Beau?

De vrouwentalkshow Ladies Night van Merel Westrik is vorige week prima uit de startblokken gegaan. Er keken een voor Net5 flinke 378.000 kijkers (8,5 procent) en tv-watchers waren eensgezind positief. Eén kritische noot: er werd volledig voorbijgegaan aan de discussie over leeftijdsdiscriminatie van vrouwelijke tv-sterren bij Talpa Network, waar ook Net5 onder valt. Beau van Erven Dorens riep Westrik gisteren in zijn talkshow op om het daar vanavond wél over te hebben.

Beau sprak in zijn talkshow met Gallyon van Vessem, die vanwege haar leeftijd is ontslagen bij Hart van Nederland. Uitgerekend een onderwerp voor Ladies Night, zou je zeggen, maar dat programma valt – net als Hart van Nederland – onder het Talpa Network van John de Mol.

Gallyon van Vessem merkte op: “Nou, het onderwerp leeftijdsdiscriminatie past perfect in zo’n talkshow van Merel Westrik.”

Ik wou zeggen: daar zit nou net de verkeerde dame aan tafel“, antwoordde Beau, refererend aan het feit dat Ladies Night is opgezet door Johns zus Linda de Mol.

Gallyon: “Waarom verkeerd?

Beau: “Daar had het dan over mogen gaan, maar daar is het niet over gegaan. Dat kan alsnog. Heel goed idee, Merel Westrik, om het daar bij Net5 even te hebben over leeftijdsdiscriminatie.”

Of Westrik gehoor geeft aan de oproep, zal vanavond blijken. Ladies Night begint om 21.30 uur op Net5.

Foto: Marc de Groot, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen