Youp aangevallen in DWDD, sneert naar Paul de Leeuw

Geplaatst op vr 20 sep 2019 om 11:00

Youp van ’t Hek werd gisteren aangevallen in zijn eigen clubhuis De Wereld Draait Door. Tafeldame Simone Weimans sprak hem aan op het gebruik van het woord ‘pisnicht’. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Van ’t Hek lag begin vorig jaar onder vuur, omdat hij in zijn column het woord ‘pisnicht’ gebruikte. Het was voor VPRO’s Nicolaas Veul zelfs de aanleiding om Pisnicht: The Movie te maken. Weimans was gisteren in DWDD erg benieuwd wat de cabaretier daarvan vond.

Van ’t Hek reageerde aanvankelijk laconiek. “Ik snap het ook wel. Ik begrijp het. Maar ik denk dan: maak het allemaal niet zo zwaar.”

Weimans: “Maar het is voor sommige mensen zwaar.”

Van ’t Hek: “Het woord pisnicht heb ik van allemaal nichten geleerd. Ik heb het niet verzonnen.”

Weimans: “Het gaat er niet om wie het verzonnen heeft, maar het gaat erom: wat voor effect heeft het op iemand die dat jarenlang hoort als hij jong is en bang is om uit de kast te komen en overal hoort ‘pisnicht’ en ‘homo!’. Vervolgens ziet hij dat woord ook nog terug in een column. Ik ben heel erg benieuwd of dat je geraakt heeft of aan denken heeft gezet.”

Van ’t Hek: “Ik ben er sowieso door gaan nadenken en ik heb met die jongen ook contact gehad, want hij vroeg of ik in de documentaire wilde. Ik snap hem ook heel goed en het zet me er ook wel aan dat ik denk: de tijd is veranderd, misschien moet ik een beetje op mijn woorden letten.”

Weimans: “Maar dat klinkt heel laconiek.”

Van ’t Hek: “Ik ben vrij laconiek over dat soort dingen. Het is veel onschuldiger dan…

Weimans: “Ja, dat zeg jij steeds dat het zo onschuldig is. Een goede vriend van mij zegt altijd: ‘In elk geintje zit een seintje.’ Al die zogenaamde onschuldige grapjes hebben zeker wel betekenis en ik vraag me af of jij je daar bewust van bent.”

Van ’t Hek: “Ik ben er me heel erg bewust van, maar het zou betekenen dat je een heleboel dingen niet meer kan zeggen. Een heleboel dingen zijn gewoon een soort uitdrukkingen en taalgebruik.

Even later haalde Van ’t Hek ook nog de ruzie aan die hij met Paul de Leeuw had over het gebruik van het woord pisnicht. “Ik zei: ‘Heb ik echt wel de Paul de Leeuw aan de lijn die ik toch twintig jaar op tv álles heb zien zeggen?’ Echt alle woorden. Ik dacht: wat is er nou ineens een soort ophef gekomen? Ik had altijd van Anneke Grönloh begrepen dat hij alle woorden gebruikte. Dan denk ik: wat is er nou zo ontzettend aan het veranderen?

Als ik echt homo’s zou haten, wat ik absoluut niet doe, maar ik ken zo veel nichten die tegen me zeggen: ‘Ja, daar komt die pisnicht weer aan.’ Dat woord wordt gewoon gebruikt. Ik heb altijd de straattaal op het toneel gebruikt en dat doe ik nog steeds.”

Foto: BNNVARA
96 Reacties op “Youp aangevallen in DWDD, sneert naar Paul de Leeuw”


 1. Krelis

  Youp is een boze witte man die wat dat betreft nog in de kast zit. Zijn tijd is voorbij, al is er nog wel publiek dat net zo vasthoudt aan die voorbije tijd als hij. Babyboomers enzo.

 2. Jan

  Laat je niet door deze “dame” afzeiken Youp !

 3. Drama queen

  Goed verhaal, lekker kort ook.

 4. Erick doetze

  Roekoe roekoe

 5. Coca Cola

  Ja hoor, is inderdaad een normaal woord om te zeggen. Dus zand erover.

 6. Psychiater van der velde

  Youp van ’t Hek hoeft zich helemaal niet te verdedigen…….Iets wat goed is hoef je niet te verdedigen…

 7. Bas

  Prima vragen van Weimans. Youp op de automatische piloot, maar dat doe hij al jaren. Vastgeroest in zijn eigen gelijk.

 8. HansR

  Nooit zo goed begrepen dat Paul de Leeuw zich zo ergerde aan dat woord, terwijl Paul zelf heel veel mensen in de zeik nam.

 9. Albert Verlinken

  Je kunt hem aanspreken op zijn taalgebruik maar om nou te vallen over een column in een krant? Als alle deugers het gewoon negeren dan is er niks aan de hand want welke jongere die in de kast zit zal dan kennis nemen van Youp zijn gekrabbel? Niemand leest de NRC. Laat deze inmiddels irrelevante man lekker wauwelen en denk er het jouwe van. Sneuneuzen niet te serieus nemen graag.

 10. Remi

  … Hier kunnen de Youpen nog wat van leren … ;)

  https://www.youtube.com/watch?v=1Uu3H1E2HZM

 11. Erwin

  In een vrije samenleving zal je soms geconfronteerd worden met uitspraken die je niet leuk zal vinden. Schouders ophalen en doorgaans, dat moet de rest van Nederland ook gewoon.

 12. M.

  Simone Weimans MOET snel ene Talkshow krijgen op NED 1, klasse dame!!!

 13. Curryworst

  Simone Weijmans doet ook een duit in het sleetse policor zakje.

 14. Marq

  En youp is een oude zure relnicht.gatver…wat een charijnige kwal is dat geworden.

 15. Ronald

  Youp is passé.

 16. Albert Verslindme

  Youp is zelf een pisnicht! Zo dat moest er even uit dames en heren….

 17. Prof. Zuurbekje

  Youp mag in het magazijn bij Freek de Jonge en Paul de Leeuw. Waren ooit vernieuwend, gooiden knuppels hoenderhokken in en zetten de boel op scherp, maar zijn al jaren ingehaald door de tijd. Intussen komt er een oudemannenlucht vanaf.

 18. Bep

  Youp is vreselijk hypocriet,ben al jaren geleden afgehaakt.

 19. @Albert Verlinken

  Dat JIJ geen kranten leest, was iedereen hier allang duidelijk.

 20. Wijze van Zion

  DWDD, de policor SJW televisie van de rode haan. Simone Zeikwijf, ook zo’n jankerd. Youp, trek je niets aan van dat gejank. Echt een social media en tv media hype. Bijna niemand in Nederland kletst zo debiel als dat zooitje jankerds in de media.
  Youp, gewoon doorgaan zoals altijd. Heerlijk.

 21. Wijze van Zion

  Alleen pisnichten janken zo.

 22. Wijze van Zion

  Simone is dan een pispot

 23. @Wijze van Zion

  Als er nou iemand jarenlang heeft geprofiteerd van de PolCor uithangen, is het Youp wel. Heeft ie miljoenen mee verdiend.

 24. Tinie Parkiet

  Youp, Paul en Jandino hebben plezier in het beledigen van mensen. Ze zijn dan ook alle drie uitgerangeerd. Ongewenst gespuis.

 25. Gregor

  @Drama Queen, heb jij het soms geschreven, doorzichtig joh.

 26. brakieba

  Ik vond het in ieder geval sterk dat Simone gisteren Youp niet aanviel vanuit haar huidskleur/ culturele achtergrond, maar dat ze opkwam voor de homo’s. Dat maakte haar bezwaar een stuk objectiever en oprechter. Verder is Pau de Leeuw natuurlijk een grote hypocriet. Iedereen beledigen en zelf hele lange tenen hebben. En soort Gordon. Ook zo’n plas-homoseksueel,

 27. Gregor

  @Tinie Parkiet, vergeet de bijna wijlen Spijkerman niet.Die spande de kroon. Spijkerman heeft nl zelf totaal geen talent en denkt dat het permanent anderen naar beneden halen een gave is. Hij is hierin geweldig agressief. Heel dom mannetje, want denkt dat niemand dit truukje door heeft…
  Veel loser-kinderen van bekende families zijn net zo. Ze kunnen niet echt iets, en willen dit ook. Stukken stront dat het zijn.

 28. Motteballengooier

  Youp doet precies waarvoor zijn kakkerspubliek hem betaalt: binnen de lijntjes stout zijn – kijk hem eens een lelijk woord gebruiken, hihihi!

 29. Klaasje v

  Zoals Simone en Youp daarover in gesprek gingen is zoals het hoort. Met respect zonder elkaar aan te vallen.

 30. sukkel

  Och och hebben ze niks anders om zich kwaad te maken laat dat wijf het nieuws presenteren… waarom zit die daar

 31. #NPO Kijker#

  Aangevallen?

  Was alleen maar een vraag en totaal geen aanval.

 32. Dotan

  Vannacht mocht ik over Youp pissen, terwijl ik niet eens zijn nicht ben!
  Ik hoorde hem overigens niet klagen, maar dat is best lastig met z’n mond vol….

 33. Thom

  Offtopic: Frits Wester neemt time out ivm alcoholproblemen… bron RTL Nieuws

 34. Kevin Frikandel

  Behoorlijk zout

 35. Bertus

  Lang leve Dr Feelgood!!!

 36. Bears’den

  Gadverdamme, wat een heks is die Simone ook.. Wat een zeurpiet!!
  Altijd zo n zuur gezicht als er iets gezegd wordt wat ze niet leuk vind..
  Simone, ga leven.. Geniet van je leven en maak er iets van..
  Niet dingen lopen afzeiken die mensen leuk vinden..
  Doen we andersom ook niet!

 37. gerdien

  Weimans deed wat Van Nieuwkerk naliet: Youp een paar zinnige vragen stellen in plaats van het obligate meehuilen met de flauwekulredenatie dat ‘je niks meer mag zeggen tegenwoordig’.

 38. Remco Terhorst

  Zolang donkere mensen ‘nigger’ en ‘nigga’ in hun raps, straattaal en clips gebruiken, vind ik niet dat wij ons moeten laten verbieden bepaalde woorden te zeggen.

 39. @Bearsden

  Heb je echt niet door dat je zelf loopt te zeiken? Zure bom!
  😂😂😂

 40. ary

  Ik begrijp niet wat ze met Youp moeten het is een grote hufter die alleen maar kan vloeken en beledigen en schelden.

 41. Zoete heks

  Bears’den, lees jij je eigen reacties niet voordat je ze hier plempt, of maakt het je niet uit dat je jezelf totaal tegenspreekt?

 42. Het meisje met de grijze Luger

  @Drama queen: meer dan 144 tekens trek je niet meer? Als je dit al lang vindt… Wat een geestelijke armoede.

 43. PatatmetMayo

  Slapjanus die Youp,
  Had moeten zeggen dat ze de grote muil moest houden en als ” journaal-lezeres helemaal dr mening niet hoort te geven op tv,dat tast haar objectiviteit namelijk aan en dat moet je juist niet willen als presentatrice van het journaal.
  Maar die Weimans wordt binnenkort wel gedropt,die is even te vaak in programmaatjes het linkse,policor gedachtegoed aan het ventileren.

  ,

 44. Het meisje met de grijze Luger

  Ik vond Simone heel vervelend toen ze begon over dat ‘inclusieve kinderboek’. Het is goed dat verhalen een gevarieerder beeld laten zien, maar het voelt soms zo verschrikkelijk krampachtig.

 45. Peter

  Ze heeft zeker een punt en ik vind die Youp zo jaren 90, maar ze ontpopt zich tot de nieuwe Sylvana en dat vind ik nog walgelijker dan die taal van Youp.

 46. Wiebe ren

  Zolang Sylvana de wiskunde wil dekoloniseren, maak ik me niet druk om een woord als pisnicht.

 47. @Meisje

  Dingen in de maatschappij veranderen, is bijna altijd krampachtig. Dat nu zelfs de SER een vrouwenquotum wil (forceren dus) voor topfuncties in het bedrijfsleven, is natuurlijk wel een bewijs dat zulke veranderingen niet vanzelf gaan. Zoals Hans de Boer (werkgevers) zegt: “Ik blijf het een zwaktebod vinden, maar een radicale trendbreuk is nodig.” Het gaat niet vanzelf.

 48. Ronald

  Youp is groots.
  Die Simone is een zeikerige chocolademuts

 49. TV-museum

  We hebben al een vitrine klaar voor Youp. Maar eerst grondig afstoffen.

 50. Poep van 't Hek

  Die bejaarde man kwam helemaal niet uit zijn woorden. Hakkelde maar een slap excuus bij elkaar. Ja ik kan blijven zeggen wat ik wil. Ja tuurlijk hou je er rekening mee en zeg ik sommige dingen niet meer op toneel. Iedereen moet kunnen zeggen wat hij wil. Ja ik pas dingen aan.
  De wereld verandert gelukkig. Witte oude mannen moeten dat beseffen en daar naar handelen.

 51. Joop55

  Alsof niemand dat eerder kon constateren, wat is er anderzijds aan gelogen?

 52. Dij Enkletser

  PatatmetMayo
  Fri 20 Sep 2019 om 12:24

  Mee eens !
  Wat een Zeurwijf,
  Wil de Verstikkende Jaren 50 terug,met de vele taboes,en “de kat in het donker knijpen” mentaliteit
  Waar wij ons sindsdien van bevrijd hebben !!<<

 53. StefanV

  Het is niet dat niemand van mij Youp van ’t Hek op z’n taalgebruik en de consequenties daarvan mag aanspraken. Maar steevast zie je dezelfde selectieve verontwaardiging bij degenen die dat doen. Ze zijn alleen publiekelijk verontwaardigd over zaken die in hun straatje passen en waarmee ze ‘deugpunten’ kunnen scoren. Voor soortgelijke, vaak veel grotere, problemen kijken ze net zo gemakkelijk weg.

 54. Momo

   “Maar het is voor sommige mensen zwaar.”

  Ach gossie!

 55. Momo

  @@Meisje

  “Het gaat niet vanzelf.”

  Nee, dan maar veranderingen opleggen zoals dictaturen dat ook doen. Wie bepaalt er precies hoe de maatschappij moet veranderen?

 56. @Momo

  Dialoog is een goed idee, en dat is ook precies wat hier gebeurde. Het meteen uit zijn verband trekken en er dictaturen bijslepen, helpt dan weer niet. Dat blokkeert de dialoog.

 57. Kim Jong-un dos tres

  Youp is bijna voorbij.

 58. Sapperdeflap zeg!

  “Youp aangevallen….” Simone stelde een paar gerichte vragen, die je hooguit als ‘enigszins kritisch’ kunt bestempelen, maar ik heb niets gemerkt van een ‘aanval’. Maar ja, “zis is ze media, joe no…”? Slijmjurk Van Nieuwkerk bleef lekker op de vlakte, want hij wilde zijn vriendje uit de grachtengordel natuurlijk niet afvallen.

  Natuurlijk is deze kop DE ideale gelegenheid voor een groepje tegenstanders van ‘deugmensen’ en/of ‘diversiteit’ om los te gaan op een uitgeslapen en niet witte tafeldame. Het zijn vaak mensen die zeggen dat ze niet racistisch zijn, maar op het moment dat iemand met een kleurtje een ‘kritsche’ vraag stelt aan een van hun medestanders/helden, zijn ze dat ‘spontaan’ vergeten.

 59. Mark

  Van die verwijfde heaumeau’s doen toch ook niks anders als zeuren en zeiken, vandaar die termen relnicht en pisnicht. Of zou dat laatste geassocieerd worden met plasseks?

 60. Q

  Simone Weimans behoort tot het segment van hypocrieten en selectief verontwaardigde laffe wegkijkers.
  De echte problemen van homo discriminatie vanuit bijvoorbeeld de Marokkaanse (moslim) gemeenschap en de scholen waar in het lesmateriaal homo’s dood gemaakt mogen worden gaat Simone uit de weg. Ook de leraren die op o.a. vmbo-scholen niet uit de kast kunnen komen vanwege … vult u maar in Simone Weimans met uw pseudo kritische houding. Denkt u ook aan de homo’s die in een grote stad als Amsterdam niet meer hand in hand kunnen lopen? Of waar een J**d met keppeltje op een risico loopt om bespuugd te worden of erger?

  U heeft last van het Sylvana Simons syndroom?

 61. Q

  @ Mark

  En jij bent vast een echte stoere sportieve hetero kerel? hahahahaha man laat je nakijken en zorg dat je een keer lekkere seks hebt met je dikke vrouw :-)

 62. Q=queer

  En nog niet helemaal uit de kast. Daarom is ie zo boos. Komt wel goed zodra hij een Marokkaans vriendje krijgt.

 63. @Q

  Weimans moet als ze tafeldame is meteen heel de wereldproblematiek oplossen, vind je? Wat doe jij zelf om Nederland beter te krijgen? En met wel resultaat? Of ben je vooral zélf een lafaard, goed in anderen bekritiseren, die wél hun nek uitsteken (om dan hier weer wat racistische shit over zich heen te krijgen) terwijl jij lekker op de bank blijft zitten?

 64. Thomas

  Als mevrouw Weimans haar mening wil ventileren dan dient zij haar baan bij het objectieve? NOS Journaal te verlaten en elders als duider verder te gaan.

 65. Bas

  Thomas, heb je het programma gezien? Zij zat er als tafeldame (ken je het concept?) en stelde vragen. Dat is nou net haar taak daar.

 66. Ruud

  Ik vraag mij af of men het woord bagoens
  Kent.
  Nichten zijn niet zo voorzichtig onder elkaar!

 67. Walgvogel

  Beter een p1snicht dan een schijtnegor, hè Simone?

 68. Youp van 't drek

  @Q

  Maar nu zat Youp er. Hij heeft die uitspraken gedaan. Dus wordt hij daar mee geconfronteerd. Hij kwam zwak over en stamelde zichzelf vaak tegen: ”Ja ik zeg alles nog. Moet kunnen.” Maar daarna. ”Ik pas wel dingen aan. Zelfs mijn eigen dochter zegt dat ik bepaalde grappen niet moet maken.”

  Als die senior al bewust kwetsende opmerkingen blijft maken, hoe kan je dan verwachten dat die groep waar jij het over hebt zich aan gaat passen. Blijkbaar creëren Youp maar ook Rene en Johan en nog wat van die overjarige blanke heerschappen een cultuur waar het allemaal maar kan. Zij kunnen worden beschouwd als de vertegenwoordigers van normaal Nederland. Maar als zij al geen empathie, begrip en aanpassingsvermogen veinzen gaat er nooit wat gebeuren.

 69. Carola

  Simone Weimans wil ook graag een eigen programma, nou nee dank u zij behoort tot het cordon van de Jineks en consorten, veel te links en niet fijn om naar te kijken of mag ik dat niet zeggen.

 70. @Carola

  Linda de Mol heeft speciaal voor jou een zender opgezet. Ladies night, élke avond. Ze wordt er zelf nú al moe van, maar doet het voor jou.

 71. Winterklaar

  Te veel cabaretiers worden op latere leeftijd alsnog van die suffe dominees.

 72. Henk

  De vraag is of je die vraag eindeloos moet stellen, of dat er een aanleiding voor moet zijn na enige tijd.
  Maar wat ik wel erg vind is dat ik geen horloge durf te kopen met vrolijke kleurtjes voor een familielid omdat zij dan misschien wel regelmatig ongewenste opmerkingen krijgt of nog ergere dingen mee zou kunnen maken. Terwijl ik zo goed als zeker weet dat zij er blij mee zou zijn.

 73. Dij Enkletser

  Thomas
  Fri 20 Sep 2019 om 15:17

  Mee eens
  Een nieuwslezer(es) behoort neutraal te zijn,,,,
  Dus ook geen Tafeldame / heer

 74. Liebos

  Eindelijk pakt iemand die studentenhumor Youp eens aan.
  Geef Weimans maar gauw een scherp Intervieuw progamma. In elke geintje zit een seintje zei Weimans en zo is het!

 75. gerdien

  De huisregels van MC zijn onnavolgbaar. Nu weer walgvogel: hoe kan dat nou ongehinderd gepost worden?!

 76. @Dijenkletser

  De enige die in dit land in het openbaar zijn mening niet mag geven, is de koning. Die wordt daar ook vorstelijk voor betaald. De rest van de Nederlanders heeft evenveel rechten als jij. Gelukkig weten velen hun mening beter te onderbouwen dan jij dat doet.

 77. ano@niem.nl

  Het toont maar eens weer aan dat het sleetste DWDD een links gekleurde dame oeverloos laat wauwelen zonder argumenten. Dit zijn nu de mensen die ook de zwarte pieten de nek om draaien zonder argumenten maar wel blijven doordrammen hoe fout het is.

 78. @ano@niem.nl

  Elke dag bewijs jij hier dat jij een argument nog niet eens zou herkennen als het als 2 kubieke meter bij je op de ontbijttafel zou liggen.

 79. Paut Pielusma

  Kan die fantastische Matthijs niet eindelijk eens commercieel gaan? Zijn we dat gespeelde linkse betweterige gedram kwijt.

 80. @Paut

  Waarom kijk je dan niet gewoon naar een andere zender?

 81. jan

  Die negerin denkt ook, wat Sylvana kan.

 82. man pan

  Weer zo’n achterlijk onzinnig clickbait titel…
  Ik had de uitzending gezien. Was gewoon een goed inhoudelijk gesprek dat over humor gaat.

 83. Dij Enkletser

  @Dijenkletser
  Fri 20 Sep 2019 om 16:54

  Verzin eerst zelf eens , een naam voor jezelf ,en maak geen gebruik (misbruik) van andermans originele naam, voordat je hier mee mág praten

  Trouwens,ik heb het toch onderbouwd
  Een Nieuwslezer(es) moet Neutraal zijn ,
  net zoiets als een Scheidsrechter ook in principe neutraal moet zijn,

  Ze mag wel een mening hebben,maar door haar beroep zou ze dat niet overal in het Openbaar behoren te uiten,als een Professional zou zij dat moeten weten<<

 84. jopie

  De op een na irritantse man in NL is Youp hij staat op de tweede plaats.

 85. A.Tempelman

  Het fijne van humor is: we hoeven niet allemaal hetzelfde leuk te vinden.

  Ik vind Youp al twintig jaar een Gooise zeikerd. Die met zijn drinkevriendjes de stad opzoekt en daarom meent dat-ie Amsterdammer is. Die vriendjes hebben overigens al lang afgehaakt. Pisnicht is gewoon brallol. Youp is brallol.

  Paul de Leeuw is overigens een trol. Ook al jaren niet leuk meer.

  Hans Teeuwen is grof. Niet mijn humor. Erdogan een pederast noemen, nou-nou die durft.

  Maar ze mogen van mij alles zeggen.

 86. @A.Tempelman

  Het probleem is natuurlijk dat het heel vaak helemaal geen humor is.

 87. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Precies dit. Zeijken om het zeijken.
  Die vette zeug van een zg. leuke Paul de Zeeleeuw kan alles roepen met z’n volgevreten bakkes, en als onze Youp erviets vsn zegt is het ineens hommeles.

  Ga nou toch gauw een eind henm. Stelletje SJW’s.
  Zoek een stuk biologisch touw aub en ga de oudhollandsche sport van het hangen in een strop proberen. Sukkels. Krijg ongezien de t’ring.

  Youp is een held.
  Youp is een vaderlandse held.
  En extra punten voor Youp: +21

 88. H. Tan

  Yo nigga here!

  Fris en fruitig,
  Tan

 89. DotanH

  Ik ben een pisnicht. En Paul de Leeuw is een vette ouwe kwezel die het licht niet in andermans ogen kan zien schijnen.Youp is op sterven na dood ,een geriatrische nono die al 15 jaar geleden gedwongen had moeten worden opgenomen in het Rosa Spier huis.

 90. Geilneef

  Weg met satire,spot en cabaret,gekwetst zijn is de nieuwe levensinvulling

 91. Hj

  Simone Weimans. Dat is toch die vrouw die hoogstpersoonlijk een Teletekstbericht liet aanpassen waarin stond dat de tegenstanders van ZP begonnen (met klieren)? 😉 Daarna werd dat omgedraaid. Die vrouw is niet serieus te nemen.

 92. aammehoela

  Dat gezeur over pisnichten en zwarte piet, gouden eeuw etc. etc. We worden er zo moe van. Het woord pisnichten wordt inderdaad ook door homo’s gebruikt. net zoals het woord relnichten. Dat heeft voor deze homo’s wel een negatieve betekenis. Het woord relnichten staat voor aanstellerige types die onnodig de aandacht op zich trekken. Die mafkees van dat chateau is zo’n voorbeeld. Maar ja, huisvrouwen schijnen dit minder erg te vinden dan een bepaalde categorie homo. Overigens niet de uitzending gezien dit even terzijde.

 93. arie

  Maar Youp past ook niet meer bij de vara.
  Schatrijk, vele huizen en gevuld tot aan zijn nek.
  Daar niet meer gaan zitten youp.

 94. Dirk

  Als van ’t Hek in zijn vaak nare columns wel het Nederlandse koningshuis probeert af te branden, zo zou hij dit eens over de islam en foute moslims moeten schrijven.
  Maar dat durft Youppie niet, want hij weet dat hij dan “gezien”is!

 95. Henk

  @jan is een vervelende racist

 96. Henk

  ‘Pisnicht’ is wel een toepasselijke bijnaam voor Youpiedepoepie zelf

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.