AD-Angela vindt najaarsprogrammering RTL bagger

Angela de Jong wordt niet warm van de najaarsprogrammering van het nieuwe RTL onder leiding van Peter van der Vorst. Ook die van Talpa Network is waardeloos. Dat schrijft ze in haar vernietigende column in het AD. Het meest treurige nieuwe RTL-programma is Je kent me toch schat? met Vivienne van den Assem en Robert ten Brink, vindt de AD-diva. “Ik snap niet dat presentator Robert ten Brink niet gillend is weggerend tijdens de opnames“, schrijft ze snoeihard.

Maar“, zo vervolgt ze. “Het meest treurige is dat dit programma symbool staat voor de hele najaarsprogrammering bij RTL. Er zit werkelijk niets verrassends tussen.”

Wat is er precies mis met de programmering? “Het lijkt alsof alle geld en aandacht naar de grote shows in het weekend is gegaan en ze de rest van de week hebben uitbesteed aan een stagiaire.”

Als miskleunen noemt AD-Angela de programma’s Ver van Huis, The Repair Shop, Ons Huis vol Spullen en Dossier Van den Heuvel. “Het is uitgekauwd, dertien-in-een-dozijn of, in het geval van Humberto Tan die in driedelig pak de tranen uit zijn kandidaten staat te persen, een complete mismatch.”

Peter van der Vorst moet nú in actie komen, sommeert De Jong. “Hij heeft nog het geluk dat het bij Talpa van John de Mol niet veel beter is, waardoor zijn zender (nog) niet compleet wordt weggespeeld.

Al met al vindt De Jong het niet gek ‘dat kijkers naar Netflix en YouTube hollen’, besluit ze haar column (via Blendle).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen