Wilfred Genee (52) gluurt in gym naar strak meisje (22)

De 52-jarige Veronica-ster Wilfred Genee heeft dinsdagochtend in de sportschool lange tijd gegluurd naar een meisje van rond de 22 dat er lekker strak uitzag. Dat heeft hij bekend in zijn show op Radio Veronica. Genee kon zijn ogen niet van het meisje afhouden. “Ik zat met een dilemma. Ik was vanochtend op de sportschool en ik ga daar staan trainen en achter mij staat plots een echt prachtige vrouw. Maar echt, een verschrikkelijk mooie vrouw”, aldus de openhartige presentator.

Hij keek er echt even van op. “Dat komt bij ons in de sportschool niet zo heel vaak voor, maar echt dat je denkt van: zó, die is knap. Die ging daar van die squats doen. En een achterwerk van: nou joh, werkelijk waar?

De ogen van Genee waren gefixeerd op haar achterwerk. “Ik voelde me opgelaten, want je gaat er automatisch toch naar zitten kijken en toen dacht ik: dat moet ik niet doen. Ik draaide me om, maar met al die spiegels zit je er nog steeds naar te kijken. Ik dacht bij mezelf: ben ik nou een viezerik? Kan dit of kan dit niet?

Genee weet echt niet hoe dit werkt. “Hoe werkt dat nou bij een vrouw in de sportschool die er goed uitziet en lekker strak in d’r kleren zit? Ze had zo’n hele strakke legging aan, waarin je alles zag. Mag je dan als man kijken of ben je dan een klootzak?

Volgens Céline Huijsmans was het meisje misschien wel aan het flirten met Genee. “Misschien vond ze je wel een lekker ding.”

Genee: “Ik ben op een gegeven moment aan de andere kant van de sportruimte gaan staan.”

Maar, is ze niet een beetje jong? “Het had m’n dochter kunnen zijn. Ik voelde me gewoon schuldig. Het gaat meer automatisch, van: dat ziet er goed uit.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen