Meilandjes laten gasten in de steek voor Televizier-gala

Martien Meiland en zijn familie lopen flink binnen met hun bed & breakfast Chateau Marillaux, bekend van de serie op SBS 6. De drie kamers à 140 euro per nacht en twee suites à 190 euro per nacht (goed voor een prima omzet van bijna 25.000 euro per maand) zijn volgeboekt tot 2021. Veel gasten verheugen zich er met name op om bij een bekende tv-familie te logeren, maar moeten het tot hun teleurstelling nu al regelmatig doen zónder Martien, die een programma opneemt voor SBS 6.

En gasten die hebben geboekt rondom het Televizier-gala op woensdag 9 oktober komen helemáál bedrogen uit. Dan is namelijk de héle familie Meiland afwezig.

Meiland zal met zijn hele gezin aanwezig zijn op het gala. “Dat draait gewoon door. We hebben hier dan mensen. Ja, we hebben personeel. Joh, moet je luisteren, dat kunnen we toch helemaal niet aan met al die lakens en het strijken.

Hij verheugt zich op de tv-avond. “Ik zou het al enig vinden als we bij de eerste drie zitten. Dat maak je maar één keer in je leven mee als je daar mag zitten in die leuke kleding. Die meiden gaan dan natuurlijk helemaal in het gala.”

Ik gun het een ander natuurlijk ook. De mensen moeten stemmen en die stemmen op hun favoriete programma. Het kan alle kanten op, maar de kijkcijfers van ons programma worden elke maandag meer en meer.”

Welk ander programma gunt hij de ring? “De Beste Zangers vind ik ook zo’n leuk programma.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen