Wie zet NPO 1 op het tijdslot van Eva Jinek?

Eva Jinek heeft gisteren haar overstap van NPO 1 naar RTL 4 aangekondigd en dat betekent dat de publieke omroep slechts drie maanden de tijd heeft om een opvolger voor haar te vinden. De geruchtenmachine draait op volle toeren, want wie krijgt dit felbegeerde tijdslot in handen? Her en der wordt de naam van Matthijs van Nieuwkerk genoemd: hij heeft al jaren de wens om te verhuizen naar de late avond, maar het lijkt er steeds meer op dat ook hij naar de commerciëlen verkast. 

Wat blijft er over? “Dionne Stax is denk ik wel een heel grote naam nu bij de NPO, maar die heeft nog geen dagelijkse talkshow gehad. Ik kan me wel voorstellen dat ze binnenkort wat gaan proberen met haar. De AVROTROS heeft langzaam aan ook zin in een dagelijkse talkshow“, aldus Boulevard-deskundige Ron Vergouwen.

Dionne“, denkt ook Qmusic-dj Domien Verschuuren.

Bridget Maasland denkt aan een andere kandidaat: “Sophie Hilbrand lijkt mij een heel goede.

En dan is er ook nog Nadia Moussaid, die Jinek eens heeft vervangen. Boulevard-verslaggever Joost Maiburg: “Zou Nadia Moussaid al gebeld zijn voor het gat op NPO 1?

Elsevier-journaliste Nikkie Sterkenburg: “#TeamNadiaMoussaid als opvolger van Jinek.

Of staat de kijker straks iets héél onverwachts te wachten? “Horror-effect van geldvlucht Jinek: Twan Huys op haar plek 😱“, grapt Story-baas Guido den Aantrekker.

Volgens De Telegraaf is Renze Klamer ook een optie. “Maar ook WNL heeft interesse en beschikt over Rick Nieman, maar kan ook voor Humberto Tan gaan.

Al met al heeft de NPO dus twee spannende presentatieklussen uit te delen: die van de nieuwe late talkshow op NPO 1 én die van het Eurovisie Songfestival.

Foto: NTR, Rogier Veldman

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen