Bert van der Veer: ‘Beau moet met stunt komen’

Bert van der Veer denkt dat Beau van Erven Dorens iets meer moet uitpakken om tot hogere kijkcijfers te komen met zijn talkshow Beau. Dat zegt de tv-kenner en regisseur van Pauw in weekblad Story. Van der Veer adviseert Beau om met spektakel op de proppen te komen. “Hij moet met een stunt komen. Spraakmakende gasten. Ik hoorde dat hij het plan heeft om zowel Humberto Tan als Twan Huys uit te nodigen. Humberto zou al toegezegd hebben. Nu Twan dus nog.”

Hij ziet het al helemaal voor zich. “Het mooiste zou zijn als ze tegelijkertijd komen. Dat wil iedereen zien.”

De talkshow ziet er in elk geval goed uit, vindt Van der Veer. “Ik vind het decor mooi, de locatie, de setting, de bank en zelfs het veelbesproken bureautje waar Beau aan zit. Hij zit daar letterlijk en figuurlijk op zijn plek.”

Hij gunt Beau het succes van harte. “Ik hoop echt dat hij de tijd van RTL 4 krijgt om dit programma uit te bouwen. Zelf heeft hij aangegeven in elk geval tot kerst door te gaan. Ik hoop dat hij dan de kijkers heeft die hij verdient.

Toch vreest Van der Veer dat het niet makkelijk wordt. “Wat hem tegenzit, is het tijdslot. De kijkers zijn zo gewend om af te stemmen op Eva Jinek en straks weer Jeroen Pauw dat ze niet eens de moeite nemen om naar Beau te kijken.”

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen