Jinek neemt afscheid van NPO 1 met mooie gastenlijst

Geplaatst op vr 27 sep 2019 om 15:20

De talkshow van Eva Jinek is vanavond voor het laatst te zien op NPO 1. Ze sluit af met een mooie gastenlijst: zo is onder meer de voorzitter van het Britse Lagerhuis, John Bercow, van de partij. Dat meldt KRO-NCRV. Bercow maakte twee weken geleden bekend dat hij op 31 oktober zijn functie neerlegt. In de Brexit-chaos was Bercow de man die het Lagerhuis probeerde in het gareel te houden. “In april was Bercow ook te gast bij Eva, wat is er sinds die tijd allemaal gebeurd?

Ook aan tafel Marco Borsato en John Ewbank. Vandaag verschijnt hun nieuwe single ‘Lippenstift’, die ze maakten met rapper Snelle. Ze komen er uitgebreid over vertellen.

En uiteraard kan ook de vaste seizoensafsluitergast Gerard Joling niet ontbreken. “Speciaal voor deze laatste aflevering brengt Gerard een bijzondere big band-uitvoering ten gehore van zijn Songfestival-hit Shangri La.”

KRO-NCRV-directievoorzitter Peter Kuipers bedankt Jinek in een persbericht. “Zoals Ajax trots is op Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt, is KRO-NCRV trots op Eva. Wij verliezen een van onze basisspeelsters, maar gaan op zoek naar nieuw talent. Wij wensen Eva heel veel succes bij RTL”.

En Eva Jinek besluit: “Na 15 jaar neem ik afscheid van de plek waar ik zowel professioneel als persoonlijk ben opgegroeid en waar ik vooral ontzettend veel collega’s heb leren kennen waar ik met zoveel plezier mee heb samengewerkt. Ik zal de NPO en KRO-NCRV altijd dankbaar blijven voor die ervaring en voor alle mooie, ontroerende, belangrijke, moeilijke en lollige uitzendingen die ik vanaf de allerbeste plek heb mogen meemaken. Dank voor een prachtige periode die ik voor altijd zal waarderen.

Jinek is om 23.00 uur te zien op NPO 1.

Foto: KRO-NCRV
28 Reacties op “Jinek neemt afscheid van NPO 1 met mooie gastenlijst”


 1. #RTL Kijker - de enige echte#

  nou wat een topgasten zeg, daar blijf ik echt voor wakker…niet dus

 2. Sum Ting Wong

  Past helemaal. De uberlinkse Jinek interviewt en adoreert de extreemlinkse Bercow, die door de regels van het parlement naar zijn hand te buigen ervoor gezorgd heeft dat de wil van de meerderheid van de bevolking inzake Brexit niet uitgevoerd kan worden. Linkse mensen haten democratie als de uitkomsten daarvan hen niet gunstig gezind zijn. Zie ook referenda in Nederland.

 3. Johan

  Daar moet je voor opblijven: Berlow die niets heeft te / kan zeggen en kwal Joling die zichzelf zo geweldig vindt maar nog nooit iets zinnigs heeft gezegd.

 4. Curryworst

  Met aan het eind de onvermijdelijke bos bloemen.
  (Wel schuin afsnijden Eva)

 5. Rutger

  ‘Uber’linkse Jinek, extreemlinkse Bercow, something wrong.

  Ik ga kijken naar Jinek, toch een programma dat ik vaak met plezier heb bekeken.

 6. Sjaak

  Alweer John Bercow? Natuurlijk omdat het een sterke pro-EU stem is. Een anti-EU stem wil Jinek niet laten horen.

 7. Kird

  Een marokaanse politievrouw die in 25 jaar dienst 3 incidenten op kon noemen die normale werkgevers in 1 week meemaken en wat vond iedereen het toch zielig omdat iedereen haar natuurlijk ALLEEN als een vrouw van marokaanse komaf zien.

  Wat een minderwaardigheid complex hebben mensen tegenwoordig zeg 🤣

  Omdat de mocro maffia natuurlijk niet meer te ontkennen en verzwijgen valt moeten we nu verzinsels aanhoren over hoe erg marokkanen het wel niet hebben dankzij blank terreur

  Wie gelooft hier serieus nog in ?
  IEdereen weet inmiddels hoe het echt zit 🤣

 8. Kird

  Gister in jinek 🤣 ^

 9. PatatmetMayo

  Marco Borsato en John Ewbank!!!!
  Jezus Chr…! De twee grootste vervuilers van de muziekindustrie met hun kitscherige meuk.
  Had het plan om te gaan kijken maar nu ….ECHT NIET.

 10. kees

  mooie gastenlijst??? Ik weet dus dat ik niet hoef te kijken. Wachten op Pauw en daarna Fidan Ekiz.

 11. #NPO Kijker#

  Ik kijk niet meer naar Jinek sinds ze naar de vijand is overgestapt.

 12. Robbert van den Broeke

  De engelen geven door dat Jinek minder succesvol gaat worden op RTL4.

 13. Hoer

  Nou dan krijgen we weer een partijtje ijdeltuiterij van dat Ijskonijn. Tramp hier en Tramp daar, weer tenenkrommende gezelligheid

 14. o.p. lichter

  Ook ik laat het aan me voorbij gaan die vreselijke borsato die als die zingt kijkt als of die in zijn broek schijt , over die onvermijdelijke Jolink met zijn platte grappen zullen we het maar helemaal niet over hebben .

 15. Karel Paardepoot

  Doortrekken die plee, de stank is niet te harden.

 16. LLRV

  Zucht … Bercow. Die was in april een top gast maar nu is het zielig. De Clinton’s komen zonder PR voor boeken en films of voor wereldleiders treffen kennelijk niet naar groupie Eva. Newbank en Borsato plus Joling? Ik voel lichte braakneigingen. Niemand van D66? John de Mol bij DWDD en Linda kan niet alweer opdraven voor iets gepowered bij Linda. Dat Peter R. niet wil of kon komen. Voor het aller aller laatste keer morgen ochtend wakker worden met een 8 voor de k. Vanaf januari begint ze met een 5 of 6k en dan richting de kijkcijfers van Tan, Twan, Rat en Beau. Ze zal alles proberen, smullen, lieverds en boobies … en gasten van RTL die moeten opdraven en die hun shows gaan promoten. Angela de Jong is fan van Jinek maar vanaf maart moet ook zij toegeven dat Jinek op RTL niet te redden is. Eva gaat dan haar 4 jarig mega-contract uitdienen door nog af en toe in andere RTL programma’s te verschijnen zoals bij Paul. En nog twee speciaals rond de verkiezingen in NL en natuurlijk de VS. Maar ook hier helpt bashen van Trump haar niet. Redelijke kijkcijfers maar meer ook niet. Of er een reisbureau RTL bestaat? Dan kan ze nog een reportage “Eva in the US of A” maken. Hebben we ja nog niet gehad …

 17. LLRV

  … misschien kan Eva dansen, ook op het ijs. Of van een toren springen. Of iets met andere BNers in de bush. Iets met een temptation … op een eiland met een expeditie van ene Mijnheer Robinson. Ze kan i.i.g. autocue lezen, dus aan de desk van Boulevard is ze zeker welkom.

 18. Dij Enkletser

  Bah,die Verschrikkelijke Schreeuwlelijk Barcow. Irritant Persoon met zijn “ORDER” “Begrijp niet dat nog geen enkele Parlementslid ,naar hem toegestapt is en hem een klap voor zijn B*ek geeft en zegt “hou je SchreeuwBek eens een keer ”

  Wat doet hij eigenlijk steeds op de Nederlandse TV ????

  >>Alle Exen van Eva komen ook langs ??<<

 19. #NPO Kijker# de enige echte

  Gelukkig vanaf maandag weer Pauw

 20. Timothy

  De rechtse tokkies zitten weer op de site om Eva te bashen. Bekijk eens een aflevering zonder vooroordelen en kom dan met echte argumenten. En steun vooral Baudet, Trump en consorten, alsof die je schamele loontje en kutleven gaan verbeteren. Nee, je had gewoon naar school moeten gaan.

 21. lies

  Bah, weer die vreselijke borsato met zijn promotiepraatje over zijn nieuwe single of cd bij tan werd er een hele uitzending aanbesteed aan die troep

 22. K.C.T.

  BNers die zichzelf bevlekken,,,, hoofdbevlekker en zelfpijper Borsato met z’n kutmuziek waar z’n kutfamilie zoveel bewondering voor heeft,,,,, beetje Twamp bevlekken,,, Veel Clinton likken, kutmarokanen pijpen, zooitje loslopende nichten die over en weer pluimen in konten steken, als verrassing komt dat vervelend wijf Martine van Meiland de pisnicht uithangen,,,,,, als opper ACT komt mietje Jort Kelder vertellen dat vriendje Mark life uit de kast gaat komen,,,, terwijl opperpisnicht Gordon uit de taart springt!!! hoezee hosanna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 23. Nick

  Gelukkig is de belastingbetaler verlost van dit mens.
  Sluit ze vanavond af door nog 1x heel hard iets over ‘Donald Twamp’ te gillen?

 24. toch blijkt ze nu een onbetrouwbare geldgraaier te zijn

  Ik ben klaar met die dame en ben diep teleurgesteld.

  Haar imago is zeer negatief beinvloed door het geldgraai cultuurtje

 25. FlyingLotus

  Mooi, wegwezen naar niemandsland. Keek nooit, zal nooit kijken, ben meer van de kwalitatieve programma’s.

  Op de BBC.

 26. WaveX

  Vanavond de laatste keer dat dat schelle irritante stemmetje via de buren in de slaapkamer te horen is. Vooral dat kinderachtige studenten gejuich in het begin. Soortgelijk gejuich buldert door de straten heen als het afgelopen is om 00:05 uur!
  Gastenlijst is snel bij elkaar geraapt gezien de namen. Marco B gaat natuurlijk weer zitten janken over War Child met de dikke salarissen die daar rondgestrooid worden?

 27. bus

  exreem linkse gasten? voorzitter van het lagerhuis is lid van de conservatieven
  jolink is vaste gast op VVD feesjes en Borsato en Ewbank lijken mij ook geen SP stemmers

 28. anoniem

  wist u dat

  eva jinek

  drugs heeft gerookt

  mag geen songfestival presenteren met een join

  bah foei

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.