Vreselijke begintune Het Spijt Me na één week geloosd

Het was de mismatch van het seizoen tot nu toe: de nieuwe leader van de revival van de Caroline Tensen-show Het Spijt Me. In plaats van de beroemde Het Spijt Me-ballad van Anita Meyer, koos men voor één of ander hiphopmuziekje van het zekere dj-duo Smash & Aries en zangeres JamesDee. Alsof Mien uit Voorthuizen zit te wachten om vlak voor een uurtje snotteren even lekker te gaan bubbelen op een hiphoptune. Peter van der Vorst toont daadkracht en loost de tune al na één week.

RTL’s nieuwe tv-baas Van der Vorst heeft niet de arrogantie van dj Errie en besloot gewoon naar de kijkers te luisteren. “We vonden het liedje wat er nu in zat leuk en van deze tijd. Maar als zoveel mensen dat aangeven is het een kleine moeite om het liedje van Anita terug te brengen“, aldus RTL.

De zangeres, ook bekend van de megahit Why Tell Me Why, heeft aan RTL Boulevard laten weten dat ze erg enthousiast en blij is met de terugkeer van haar Het Spijt Me-lied. Ook schrijver van de tune Bert van der Veer zal de kassa weer horen rinkelen.

Overigens missen ook veel kijkers het bloemetje in Het Spijt Me, maar aangezien de opnames er al op zitten, kan dat niet worden aangepast.

Gelukkig is RTL 4 in de ontwikkelfase niet doorgeslagen met de vernieuwing, want er was zelfs overwogen om de naam Het Spijt Me te droppen.

Tensen in het AD: “We hebben vooraf zelfs getwijfeld of we de naam Het spijt me zouden gebruiken, maar uiteindelijk bedachten we: als wij het niet doen, doen anderen het wel, want het komt op hetzelfde principe neer.

Het Spijt Me van Meyer kunt u hier beluisteren, de vreselijke hiphopversie hier.

Vanavond is Het Spijt Me weer op zender, om 20.30 uur op RTL 4.

Lees ook: Nieuwe tune Het Spijt Me grote shock voor huisvrouwen (vorige week)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen