Nieuwe tune Het Spijt Me grote shock voor huisvrouwen

De schok was groot toen Caroline Tensen aankondigde dat Het Spijt Me terug zou keren op de buis zónder de bekoorlijke tune van Anita Meyer; het is immers één van de bekendste tunes uit de Nederlandse tv-geschiedenis. Gisteren werd duidelijk wat er voor in de plaats is gekomen en daar is men toch wel een beetje van geschrokken. Voor de nieuwe tune heeft RTL het dj-duo Smash & Aries de studio ingestuurd, samen met zangeres JamesDee. Wel héél modern voor de doelgroep.

De nieuwe tune heeft het geluid van de hit Hij is van Mij van het trio Kris Kross Amsterdam, Maan en Tabitha. En daar slaat de doelgroep van Caroline – emotionele huisvrouwen met een kortpittig kapsel – stijl van achterover.

Het regent dan ook klachten op de socials. “Wat een aanfluiting“, reageert Claudia. En Anja: “Echt walgelijk. Alle verandering is geen verbetering. Niet dat de andere tune je van het was, maar dit is echt verschrikkelijk.

Ook Ellen vindt het niets. “Ze hadden het beter bij Anita Meyer kunnen houden.” En Kirsten spreekt van een ‘wansmaak’.

Reden genoeg voor het AD om meningen te gaan peilen en het resultaat is duidelijk. Op de vraag ‘Wat vind jij van de nieuwe tune van Het Spijt Me?’ antwoordt maar liefst 80 procent: ‘Ze hadden de oude moeten houden.’

De nieuwe tune:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen