Vivienne wil kant van Linda de Mol en Chantal Janzen op

Vivienne van den Assem lijkt in RTL Boulevard een bescheiden presentatrice die zichzelf niet ál te graag op de voorgrond plaatst, maar haar ambities zijn wel degelijk groot: ze wil de kant van Linda de Mol en Chantal Janzen op. Dat vertelt ze in Veronica Magazine. Van den Assem, die momenteel samen met Robert ten Brink het programma Je Kent Me Toch Schat presenteert, wil uiteindelijk worden wat Linda en Chantal nu zijn. “Zeker, dat zou ik heel interessant vinden.”

Ook zij wil naast een eigen programma wel een eigen serie en een eigen blad. “Vroeger was Katja Schuurman mijn voorbeeld, omdat zij liet zien dat je niet hoeft te kiezen tussen acteren en presenteren. Als ik aan een eigen magazine denk, zie ik het meteen voor me. Op dit moment speelt het helemáál niet, maar ik hou wel van groot denken en zou het te gek vinden als ik mijn andere passies, zoals films kijken en maken, ergens in kwijt zou kunnen.

Van den Assem wil net als Linda en Chantal grote shows gaan doen. Wat is haar volgende stap? “Je Kent Me Toch, Schat? vond ik heel leuk om te maken. Zoiets, maar dan groter en in een studio? Weet ik veel.”

Nu richt ze zich eerst op RTL Boulevard. “Ik had RTL Boulevard al langere tijd op de radar. Ik vind het gewoon een heerlijk programma: heel actueel, met veel entertainment en een heel goede crime-afdeling. Ik hoefde niet lang na te denken toen RTL me benaderde om een test te doen. Bij de proefopname klikte het meteen en daarna is het heel snel gegaan.

Ik ben heel benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren in het nieuwe televisieseizoen. Er zijn dit jaar zoveel mensen gewisseld van zender, wat gaan die allemaal maken dan? Voorlopig heb ik het heel erg naar m’n zin bij Boulevard. Dat ik in mijn eerste jaar bij RTL meteen een spelprogramma mocht opnemen, smaakt alleen maar naar meer.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen