VI rekent op transfer Matthijs: ‘DWDD is een beetje op’

De mannen van VI denken dat Matthijs van Nieuwkerk het een beetje gehad heeft met De Wereld Draait Door. Hij gaat zijn carrière volgend jaar een impuls geven bij de commerciëlen. Die verwachting spraken ze gisteren uit in hun show op Veronica. Johan Derksen zat onlangs naar DWDD te kijken en concludeerde dat de fut eruit is bij Matthijs. “Ik denk dat ik aan de lichaamstaal van Matthijs zie – en dat heb ik al een tijdje – dat hij dat programma een beetje gehad heeft.”

Matthijs lijkt er een beetje met de pet naar te gooien, aldus Derksen. “Wim (Kieft, red.) zei dat ook toen hij binnenkwam. Ja, dat idee heb ik. Het wordt nu een routineklusje.

De BNNVARA-ster heeft er gewoon geen zin meer in, meent hij. “Hij woont helemaal bij Deventer en dan moet hij daar helemaal naartoe voor zo’n programmaatje. Ik denk dat Matthijs dadelijk een godsvermogen kan verdienen bij de commerciële tv en dat hij ook op het punt staat dat te gaan doen.”

Wilfred Genee: “Ja, het is wel een beetje op.”

Er gaan al lange tijd geruchten over een overstap van Van Nieuwkerk naar RTL 4. Mogelijk ziet de zender in hem de reden om de vooravond op de schop te gooien.

Foto: Veronica

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen