Verrassingsoptreden Angela de Jong in talkshow Beau

Beau van Erven Dorens liep gisteren aan het eind van de eerste weekafsluiter van Beau plotseling de studio uit om het café aan de overkant van de straat binnen te lopen. Daar werd hij opgewacht door AD-diva Angela de Jong, die echt geen énkele gelegenheid afslaat om op televisie te komen. De presentator zag het als een leuke gimmick; hij wilde wel eens van de tv-recensente weten wat ze nou van zijn programma vond. Tijdens het loopje vergeleek hij haar grappend met de duivel.

Beau: “Soms moet je – ik zeg niet de duivel, want dat is ze ook weer niet – iemand even recht in het gezicht aankijken om gewoon even de waarheid te vinden Dat moet ik nu maar even gaan doen. Zo’n eerste week is natuurlijk geen kattenpis en het ging echt niet allemaal even goed. Om eerlijk te zeggen: er ging behoorlijk wat mis in de eerste periode. Dat gesprek met Thierry Baudet en Theo Hiddema had ik natuurlijk beter moeten doen, maar daar moet je gewoon een beetje aan wennen.”

Het café binnenlopend: “Hai, hoe is het?

Angela: “Hé, Beau, goedenavond!

Beau: “Angela, ik ben ontzettend blij dat je me even wil ontmoeten, want ik heb je hulp even nodig. Wat vind je dat er allemaal gebeurt daar op die late avond van RTL 4?

Angela: “Hoe vind je zelf dat het gaat, Beau? Dat hoor je dan te vragen, hè?

Beau: “Steeds iets beter.”

Angela: “Nou, dat denk ik ook. Volgens mij ga je je steeds meer op je gemak voelen en je hebt de hele week al leuke gasten. Je hebt in ieder geval al meer nieuws gemaakt dan je voorgangers. Ik zou wel wat doen aan het decor als ik jou was.”

Beau: “Wat is daar allemaal mis mee?

Angela: “Ik zag je net bij Davina ook al op het bureau gaan zitten. Volgens mij wil jij gewoon bij die mensen zitten. Jouw kracht is dat je tussen de mensen staat. Ik zou zeggen: neem een tafel. Maar als je dan toch geen tafel wil, zou ik zeggen: neem een hoekbank en ga tussen de mensen in zitten en sla af en toe een arm om ze heen. Zet het publiek ook om je heen, want nu zit je zo raar verloren achter je bureau. Het past helemaal niet bij je.”

Beau: “Laten we even één ding vaststellen: dat bureau is echt veel te klein. Het is een soort smurfenbureau, hè?”

Angela: “Wie heeft hem uitgekozen?”

Beau: “De ontwerper, maar ik heb ja gezegd ertegen.”

Ondertussen was te zien hoe studiogast Chantal Janzen het bureau van Beau aan gort probeerde te helpen, tot hilariteit van het studiopubliek.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen