Verrassingsoptreden Angela de Jong in talkshow Beau

Geplaatst op za 07 sep 2019 om 9:30

Beau van Erven Dorens liep gisteren aan het eind van de eerste weekafsluiter van Beau plotseling de studio uit om het café aan de overkant van de straat binnen te lopen. Daar werd hij opgewacht door AD-diva Angela de Jong, die echt geen énkele gelegenheid afslaat om op televisie te komen. De presentator zag het als een leuke gimmick; hij wilde wel eens van de tv-recensente weten wat ze nou van zijn programma vond. Tijdens het loopje vergeleek hij haar grappend met de duivel.

Beau: “Soms moet je – ik zeg niet de duivel, want dat is ze ook weer niet – iemand even recht in het gezicht aankijken om gewoon even de waarheid te vinden Dat moet ik nu maar even gaan doen. Zo’n eerste week is natuurlijk geen kattenpis en het ging echt niet allemaal even goed. Om eerlijk te zeggen: er ging behoorlijk wat mis in de eerste periode. Dat gesprek met Thierry Baudet en Theo Hiddema had ik natuurlijk beter moeten doen, maar daar moet je gewoon een beetje aan wennen.”

Het café binnenlopend: “Hai, hoe is het?

Angela: “Hé, Beau, goedenavond!

Beau: “Angela, ik ben ontzettend blij dat je me even wil ontmoeten, want ik heb je hulp even nodig. Wat vind je dat er allemaal gebeurt daar op die late avond van RTL 4?

Angela: “Hoe vind je zelf dat het gaat, Beau? Dat hoor je dan te vragen, hè?

Beau: “Steeds iets beter.”

Angela: “Nou, dat denk ik ook. Volgens mij ga je je steeds meer op je gemak voelen en je hebt de hele week al leuke gasten. Je hebt in ieder geval al meer nieuws gemaakt dan je voorgangers. Ik zou wel wat doen aan het decor als ik jou was.”

Beau: “Wat is daar allemaal mis mee?

Angela: “Ik zag je net bij Davina ook al op het bureau gaan zitten. Volgens mij wil jij gewoon bij die mensen zitten. Jouw kracht is dat je tussen de mensen staat. Ik zou zeggen: neem een tafel. Maar als je dan toch geen tafel wil, zou ik zeggen: neem een hoekbank en ga tussen de mensen in zitten en sla af en toe een arm om ze heen. Zet het publiek ook om je heen, want nu zit je zo raar verloren achter je bureau. Het past helemaal niet bij je.”

Beau: “Laten we even één ding vaststellen: dat bureau is echt veel te klein. Het is een soort smurfenbureau, hè?”

Angela: “Wie heeft hem uitgekozen?”

Beau: “De ontwerper, maar ik heb ja gezegd ertegen.”

Ondertussen was te zien hoe studiogast Chantal Janzen het bureau van Beau aan gort probeerde te helpen, tot hilariteit van het studiopubliek.

Foto: RTL
54 Reacties op “Verrassingsoptreden Angela de Jong in talkshow Beau”


 1. Curryworst

  Beau is in zijn programma Beau wel heel erg bezig met Beau en hoe het met Beau gaat.

 2. Jordi

  Kijk eens wat een gezag Angela uitstraalt op deze foto! Prachtig gewoon!

 3. mark!

  uiteindelijk durft ze niet te zeggen dat het gewoon niet lekker gaat! maarja, ze g e i l t op beau. Dat laat ze in al haar columns wel blijken. het is echt een enge vrouw!

 4. Remi

  Leuk en verrassend, kan-nie anders zeggen ;)

 5. #NPO Kijker#

  Zum kotzen!

 6. Klaas

  Angela is dermate dom dat ze niet beseft dat ze wordt gebruikt.

 7. Anoniem

  Ik vind het mooi om te zien hoe dit spelletje zich uitspeelt.

 8. max

  Oef, de hele week al leuke gasten? Hou toch op Angela! De hele week was een drama, behalve Beaudet. En dat gezeik over dat bureau, hou toch op! Zum kotzen inderdaad. Nee, Jinek blijft er ver boven staan!

 9. PatatmetMayo

  Beau is de ideale man op tv, gevoelig, inlevend en altijd geïnteresseerd in het echte verhaal van de gasten…ik vind
  Beau gewoon een enge ijdeltuit die met dat gespeelde in levende gedrag een nieuw trucje heeft gevonden zodat hij überhaupt nog op tv kan verschijnen.
  Bewijst al 20 jaar totaal overbodig te zijn,ook met dit vehikel ik de late avond.

 10. Aksss

  Angela wil zooooo graag bij die zieke incrowd horen. Doe maar

 11. Bep

  Beau acteert interesse.
  Bij zijn bezoek aan een hospice stond hij te janken voor de camera alsof zijn
  vrouw was overleden.Ik geloof hem niet.

 12. E!

  @Aksss ik hoop wel dat ze onafhankelijk blijft maar ik geloof niet dat mensen dat altijd blijven kijk maar naar de politiek.

 13. Sjaak

  Hoop reacties van zure, bejaarde NPO’ers hier.

 14. robb

  Dit was het beste van de hele uitzending ,het bureau gaat eruit dat is wel duidelijk ,ik zou tegen peter willen zeggen haal Humberto weer terug die kan er wel sfeer in brengen en kan zich meten met de grote 3 op npo maar dan in de showbizz soms over de top maar dat vind de rtl kijker niet erg denk ik .

 15. Nijl

  Klef

 16. #NPO Kijker#

  Angela de Jong

  Opdraven voor dit soort roddels en leugens hoort bij je miljoenencontract.

 17. Bob

  Ik denk dat Beau een commercieel type is, maar wel zich wel degelijk inleeft in zijn gasten en/of de mensen waar hij programma’s omheen maakt. Het lijkt me dan ook niet gespeeld.

 18. Sum Ting Wong

  Ik Zie Eva nog geen zelfreflectie en zelfspot tonen inzake haar liefde voor extreemlinks en maffiabaas Clinton. Beau is gewoon leuker en beter.

 19. Sum Ting Wong

  Mag een televisiepresentator acteren of is hij verplicht alleen zijn eigen emoties te tonen?
  Ik denk het eerste tenzij het smaakvol wordt uitgevoerd.

 20. sen

  En weer een truucje van Beautje om maar leuk en verrassend te zijn, valt niet mee he, boy ! Pfff.

 21. Enzo Voorthuijsen

  De Beaushow is ranzig, vragen naar de bekende weg en is verspilling van tijd.

 22. nine

  Je kunt al raden wat de volgende zet is. Op je kop gaan staan in de studio, zijn onderbroek uitdoen, plassen in beeld, hard ”kut” roepen naar een vooraanstaande vrouw, de koning uitschelden, weer een gracht in, niveautje 12 jarige allemaal. Wat Beau is toch zo leuk en zo geinig, volgens Beau. En zo jong en zo fris. Zo ik heb het allemaal gehad. Voorspelbare shit.

 23. Ron

  Angela is nu ook niet meer geloofwaardig te noemen, en moest even een positief verhaaltje komen oplepelen. Er is geen hol veranderd aan de gast en itemkeuze. En de opportunistische gastenkeuze van gisterenavond was daar een voorbeeld van na TVOH. Exact dezelfde formule als bij Tan en Twan dus met veel amusement en de rest van de week niet. Als hij dit nu eens doortrekt ook op de andere dagen, maar dat deden Tan en Twan ook niet en de rest is geschiedenis hoe het met dat programma is afgelopen….

 24. Berenboot

  Vond de vrijdagshow eigenlijk erg leuk. En de zelfspot ook hier aan het einde met Angela was gewoon goed bedacht!

 25. Johan

  @nine: je vergeet – willekeurig welke beroemdheid ook beledigen, – zogenaamd een statement maken over iets stoms, – op de schoot van iemand in het publiek gaan zitten, – enorm emotioneel worden (zogenaamd) bij een verhaal van een gast, etc etc. Inderdaad heel voorspelbaar. Mag die gast ook totaal niet. Onechtheid tot en met. Onoprecht, en egocentrisch.

 26. Claire

  Dit is naar mijn ervaring een erg valse meneer… Al die zogenaamde oprechtheid etc, ik geloof er niets van.

 27. Jantje

  Acht wat is hij toch leuk ! En zo verrassend, he. Kan niet wachten wat hij allemaal nog meer voor ”verrassends” verzint om maar te scoren.

 28. TomTom

  Ik heb geen Angela nodig om te bepalen of en wat ik kijk, zou moeten kijken.
  Als IK het ‘aardig’ vind, kijk ik en anders niet. En als een item me niet bevalt of het zoveelste reclame-blok komt voorbij, nou dan zappen we weg naar eh iets anders.
  En iets anders is dan geen commerciele omroep want die eh sukkels (of juist genieen) plannen die blokken allemaal tegelijkertijd zodat je bij de niet-commercielen uitkomt en daar blijft hangen (of TV gaat uit, radio aan).

 29. Peter

  Beau moet gewoon goed kijken naar Conan en Jimmy. De helft heeft hij al gekopieerd.

  De vraag is alleen of het NL publiek van dit soort Amerikaanse humor houdt.

 30. Edy

  Het is heerlijk om hier dagelijks een portie azijnzeiken op te halen. Fijn dat er zoveel mensen een negatief kutleven hebben. Dan heb ik het toch wel erg goed gedaan ha ha. Ga lekker door met zn allen, ik geniet ervan.

 31. Ron

  Het blauwe gordijn heeft Beau al van Jimmy Falon afgekeken. 1 op 1 hetzelfde waar iets achter vandaan komt. Alleen is het van Beau een slechte kopie. Jammer dat dit zo opzichtig wordt nagedaan. Er is niets vernieuwend aan de talkshow van Beau. Oude wijn in nieuwe zakken. That’s it.

 32. Angela Houd je bezig

  Het hele decor is een kut ontwerp. Het lijkt wel een uitzicht vanuit een of andere gevangenis koepel, met tralies ervoor (hallo Holleeder). Het hemelblauw dat in de foto had moeten zitten is gerecycled voor het decor (gordijn, Beau logo etc).
  Het muziekje is ook zo verknipt OK (hallo het spijt me programma).

  En het burootje enzo is goed voor de open haard straks.

 33. Bart

  @Mark Ze zegt niet sta het niet lekker gaat omdat het gewoon goed gaat. Programma gaat met de dag een stukje vooruit. Dit gaat wel een blijver worden op de late avond. Mist ze iets doen met de adviezen.

 34. Bart

  @Ron Dat is alles op televisie. Wat had jij dan voor vernieuwends willen zien aan een talkshow? Een Boulevard late night maar ja dat programma komt al om 18.30u he.

 35. Ron

  @B-art: dat is toch van een veel andere opzet. Late night kun je veel meer de diepte in gaan. En bovendien is deze formule die Beau nu hanteert al eens gedaan mind you. En failed..

 36. Bart

  @Ron Alles is al eens gedaan. En Boulevard late night is jou idee. Niet die van mij😇.

 37. Ron

  @B-art: fijn voor je RTL trol.

 38. Galjaard

  @Bart*: ik weet het niet hoor maar jij was toch ook altijd zo wars van het format van Humberto en Huys, en dan vind je het nu ineens helemaal geweldig wat Beau doet? Opvallend allemaal.

 39. Bep

  Bart slaapt onder een RTL dekentje.

 40. Bart

  @Galjaard Ik heb vanaf het begin af aan gezegd dat Beau de late night talkshow moest krijgen. Eigenlijk al na de zomer waarin hij Humberto verving. Dan had dat programma nu nog bestaan. Niets opvallends aan want ik sta voor mijn mening. Ik kan ee wel eens van afwijken als ik vind dat iemand anders gelijk heeft. Dan geef ik dat ook gewoon toe. Dus ik denk in dit geval dat je of beter moet lezen en onthouden of dat je gewoon je mond moet houden. Tan was niet de juiste man voor een late night met zulke gasten op RTL. En tja Humberto weten we he. Bij die man is nu toch wel te lang de hand boven zijn hoofd gehouden. Het gros van de kijkers is er klaar mee.

  @Ron Ik ben geen RTL trol. Ik kijk gewoon naar alle zenders. Maar Boulevard late night was toch jou idee?

 41. Ron

  @B-art: mijn idee, mijn idee. Het is gewoon het beste wat RTL nu nog kan proberen. Beau maakt exact hetzelfde als wat Tan en Twan deden overgoten met een flink Blue Circle sausje. Daar ga je dus de mist mee in.

 42. Bart

  @Ron Een heel stom idee. En nee Beau maakt niet het zelfde als Tan, Twan en Art. Heb je wel de hele week gekeken?

 43. Ron

  @B-art: ik heb de hele week gekeken en hij maakt exact hetzelfde als wat Tan en Twan deden. Incl. vrijdagavond feel good show.
  En hoe zo stom idee?

 44. Galjaard

  @Bart*: je kletst uit je nek, en je weet dat…

 45. Lieke van Lexmond Lover

  Kan best zijn dat er maandag een ander decor staat, andere tafel en met publiek erachter

 46. Ron

  Dat zal niet zo snel veranderen. Misschien wel een andere tafel.

 47. Dominee Bonk

  Varken Angela is zo vies mediageil, wie stopt haar?

 48. Bart

  @Ron Onzin wat je zegt

 49. Bart

  @Galjaard Het is waar wat ik zeg. Ik heb gelijk!

 50. Annoniemus

  Beau is een beste jongen , maar gaat het ook niet redden met zijn talkshow , te gemaakt en te voorspelbaar , leuk voor eventjes !!

 51. Bart

  @Annoniemus Het is ook maar voor eventjes. Niet het hele jaar door televisie.
  Voor Ron ook gelijk even nog een keer er komen meerdere late night talkshows/formats die elkaar gaan afwisselen op de late avond. Bij mijn weten zijn er nu drie. Dan reken ik De Zwakste schakel niet mee.

  @Ron Boulevard late night is een stom idee omdat dat programma er al 7 dagen in de week het hele jaar door is. Om het dan op de late avond nog eens te doen gaat wel erg veel worden. Wel denk ik dat het goed is als de talkshows op RTL4 meer de amusement kant zoeken als alternatief voor NPO1. Als je daar de juiste persoon neerzet (niet Art en niet Humberto die ineens journalistje ging spelen) zoals Beau dan komt het wel goed en breng je ook iets anders dan de concurrent. Dan heeft de kijker wat te kiezen. Ik bedoel hierboven niet dat de show van Beau goed was maar het was voor een eerste week niet slecht. Beter dan zijn voorgangers. Er kan en moet nog genoeg aan gesleuteld worden. Waaronder op zoek gaan naar een grotere studio.

 52. bor

  Ja hoor, aansteller Beau moest weer in het water springen bij een City Swim. Heel voorspelbaar. Aandacht trekken voor zijn sjow. Was vantevoren al voorspeld, dat hij constant dit soort dingen gaat doen om maar in de picture te staan voor die zielige kut met peren show van hem. Beau in de gracht hebben we dus al gehad dan volgt Beau scheldt bekende Nederlander heel stout uit, Beau windt zich zg op in de studio, Beau weigert zogenaamd een gast, etc etc. Alles om maar zogenaamd verrassend te zijn. Je ziet het alleen al van 10 km afstand aankomen, met die ouwe versleten kop van hem, de leukige boy van 50 . Pfff. Mensen kotsen van hem, dat is de waarheid. Het is zo gespeeld, onecht al die zogenaamde frissige verrassende shit van hem.

 53. Jan

  @Bor: Beau trekt zijn onderbroek uit, Beau op het binnenhof, Beau loopt een andere show binnen, etc etc. Inderdaad super voorspelbaar. Alleen demente bejaarden vinden dat nog ”verrassend” .

 54. No. 14

  Bij BEAU draait het om Van Erven (Be)Dor(v)ens.
  Maar, dat heeft iedereen nu toch wel eens door?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.