Davina Michelle zet deur op kier voor Songfestival

Lange tijd was Davina Michelle er vrij uitgesproken over dat ze het Eurovisie Songfestival helemaal niets zou vinden, maar nu de 2020-editie nadert zet ze de deur alsnog op een kier. Dat bleek gisteren in de uitzending van Beau. De covers van Michelle op YouTube zijn voor de liefhebber best aardig, maar het Songfestival is natuurlijk iets van andere proporties: er kijken jaarlijks 200 miljoen Europeanen naar. Het zou een mooie gelegenheid zijn voor Michelle om onder de aandacht te komen.

Wil ze nou wel of niet? “Ten eerste ben ik nog niet gevraagd of niks. Ik vind het altijd moeilijk om ja of nee te zeggen op iets waar je überhaupt nog niet gevraagd bent. Ten tweede kost het inderdaad enorm veel tijd. Het is zo druk, ook volgend jaar, met mijn eigen dingen, mijn eigen plannen, mijn eigen singles.”

Als Beau van Erven Dorens haar wijst op het gigantische kijkerspubliek, zegt ze: “Ja, nou, ja, weet je wat het is? Ik denk dat tegen de tijd dat ik gevraagd word, ik er echt even goed over na moet denken met mijn team of we dat inderdaad aankomend jaar al willen doen of niet.”

De naam van Davina Michelle wordt het vaakst genoemd als prominenten vragen naar hun favoriete potentiële Songfestival-inzending. Het liedjesfestijn is ieder jaar, behalve als Waylon wordt afgevaardigd, één groot mediafeest.

Lees ook: Davina Michelle vindt Eurovisie Songfestival niets (november 2018)

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen