Vastgoedbedrijf regelt gratis tv-reclame via BLVD-ramen

Het pand aan de overkant van de studio van RTL Boulevard staat in de steigers en daar maakt het onderhoudsbedrijf ESJ Vastgoedonderhoud handig gebruik van. Die heeft zijn steigerreclame dermate gepositioneerd dat het precies zichtbaar is voor de kijkers van de showrubriek op RTL 4 en dat levert het bedrijf gratis tv-reclame op. Het zou zomaar kunnen dat het bedrijf dit vlák voor de uitzending van half zeven heeft opgehangen, want aan gratis reclamezendtijd doet RTL natuurlijk niet.

De enige oplossing die RTL Boulevard gisteren voor handen had, is het dermate positioneren van de gasten op de bank dat niet de gehele merknaam in beeld is. Door het hoofd van Maxim Hartman vielen steeds zo’n vijf letters weg.

Vanavond zal blijken of de pret van ESJ Vastgoedonderhoud van korte duur is. Het zou kunnen dat Boulevard het betreffende raam verder verduistert.

De studio van RTL Boulevard zit op het Leidseplein in Amsterdam. Waarom een programma over shownieuwtjes moet uitzenden vanaf het drukste plein in de hoofdstad is na twee jaar nog steeds niet duidelijk.

Van medio oktober tot medio maart is het buiten al donker als RTL Boulevard begint en is er sowieso bijna niets te zien van het uitgaansplein.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen