Sylvie Meis kan niet meer zo goed Nederlands

Sylvie Meis beheerst de Nederlandse taal niet meer zo goed nu ze vlogs maakt in het Engels en presenteert in het Duits. Dat bleek gisteren tijdens de uitzending van RTL Boulevard, waarin ze zich liet interviewen over make-up. Meis lijkt een beetje afgedankt door de Duitse televisie en maakt daarom tegenwoordig make-upfilmpjes op YouTube. “Godzijdank heb ik ook een paar followers, bijna 1,2 miljoen nu, en ja: ik vind het leuk om op mijn 41ste daarin nog mee te kunnen spelen“, vertelde ze.

Ook maakt ze nu gesponsorde Insta-reisjes. “Ah, toen op de Malediven. Natuurlijk is dat hartstikke leuk, maar ja, ik ga niet het hele jaar door op de Malediven zitten, ha ha.”

De oppervlakkige filmpjes van Meis worden regelmatig op de hak genomen. Onlangs sloeg ze zichzelf op haar wangen met de kreet: ‘Wake up, Sylvie!’ Het werd op social media massaal nagedaan door BN’ers.

Meis vond dat niet om te lachen, maar gelukkig voelt ze zich steeds minder Nederlands: “Hoooo, ja… Weet je, ik vond het een lichtelijk pesterig tintje hebben. Ik heb het eigenlijk niet zo gevolgd. Ik heb geen Nederlandse televisie en ik ken de meeste mensen ook niet die dat gedaan hebben, heel eerlijk, dus het zal me aan het eind van de dag een worst zijn. Zeg je dat zo in het Nederlands?

Kennelijk kent Meis de Nederlandse gezegdes ineens niet meer zo goed. “Ja, het zal me een worst zijn klopt“, beaamde de verslaggeefster van RTL Boulevard.

Meis quasi-verbaasd: “Ja? Oké! Ha ha ha!

De verslaggeefster: “Wat goed, je kan het nog!

Meis: “Ik kan het nog, Jezus!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen