Clash in RTL Boulevard over ‘sneue’ Sylvie Meis

Veel BN’ers krijgen regelmatig het verwijt nep te zijn, maar als er íemand is voor wie deze kwalificatie opgaat, dan is het Sylvie Meis wel. Eigenlijk is deze dame gewoon één groot toneelstuk, een toneelstuk dat gisteren weer werd opgevoerd in RTL Boulevard. De presentatrice werd geïnterviewd over iets oppervlakkigs en praatte wat in het luchtledige. Iedereen die niet razendsnel wegzapte, zag RTL Boulevard na de reportage eindelijk weer eens een keertje spannend worden.

Studiogast Maxim Hartman haalde keihard uit naar Meis. “Moeten dit soort mensen ook niet een keer mentaal onderzocht worden? Of ze wel helemaal normaal zijn en hulp nodig hebben?

Het is volgens hem ‘meelijwekkend’. “Ik zou haar niet pesten, want ik vind het eerder een beetje sneu. Ook hoe ze praat nu weer, dan denk ik echt: ze moet eens een keer gewoon goed getroost worden en een keer gewoon gedebriefd.”

‘Psychologe’ Kelly Weekers, die in de studio naast Meis’ bestie Leco van Zadelhoff zat, zei daarop: “Ik denk dat zij dit zo helemaal niet ervaart. Ik denk dat zij helemaal happy is met haar leven en dan heeft ze weer een leuke vent en ze doet haar ding. Ik denk dat zij zich niet zo heel erg interesseert van wat wij daarvan vinden.”

Hartman: “Jij bent psychologe en je vindt het gezond als iemand een filmpje maakt op YouTube en zegt: hallo, Sylvie, je bent wakker! Jij vindt dat mentaal gezond?

Weekers: “Zij is echt de eerste niet die dat doet op YouTube hoor. Dat doen er echt wel meer.”

Hartman: “Dat maakt niet uit, al doen een miljoen mensen het. Jij vindt het gezond voor een mens om dat te doen, dat posten?

Weekers: “Nou, sorry, dan heb je je studie niet goed afgemaakt, want dat is echt ongezond en je bent ziek in je hoofd als je dat goed vindt. Echt.”

Showkenner Aran Bade: “Ik snap wel wat Maxim ergens bedoelt. Het is altijd het gelikte plaatje, het mooie interview wat ze dan wil geven. We spreken hier regelmatig over hoe ze overkomt. Nederlanders vinden het altijd zo gelikt en alles gaat goed, dat kan bijna niet. Aan de andere kant bijvoorbeeld heb je Linda de Mol, die laat zien hoe ze worstelt met haar gewicht. Van Sylvie zien we dat niet.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen