Clash in RTL Boulevard over ‘sneue’ Sylvie Meis

Geplaatst op vr 20 sep 2019 om 10:00

Veel BN’ers krijgen regelmatig het verwijt nep te zijn, maar als er íemand is voor wie deze kwalificatie opgaat, dan is het Sylvie Meis wel. Eigenlijk is deze dame gewoon één groot toneelstuk, een toneelstuk dat gisteren weer werd opgevoerd in RTL Boulevard. De presentatrice werd geïnterviewd over iets oppervlakkigs en praatte wat in het luchtledige. Iedereen die niet razendsnel wegzapte, zag RTL Boulevard na de reportage eindelijk weer eens een keertje spannend worden.

Studiogast Maxim Hartman haalde keihard uit naar Meis. “Moeten dit soort mensen ook niet een keer mentaal onderzocht worden? Of ze wel helemaal normaal zijn en hulp nodig hebben?

Het is volgens hem ‘meelijwekkend’. “Ik zou haar niet pesten, want ik vind het eerder een beetje sneu. Ook hoe ze praat nu weer, dan denk ik echt: ze moet eens een keer gewoon goed getroost worden en een keer gewoon gedebriefd.”

‘Psychologe’ Kelly Weekers, die in de studio naast Meis’ bestie Leco van Zadelhoff zat, zei daarop: “Ik denk dat zij dit zo helemaal niet ervaart. Ik denk dat zij helemaal happy is met haar leven en dan heeft ze weer een leuke vent en ze doet haar ding. Ik denk dat zij zich niet zo heel erg interesseert van wat wij daarvan vinden.”

Hartman: “Jij bent psychologe en je vindt het gezond als iemand een filmpje maakt op YouTube en zegt: hallo, Sylvie, je bent wakker! Jij vindt dat mentaal gezond?

Weekers: “Zij is echt de eerste niet die dat doet op YouTube hoor. Dat doen er echt wel meer.”

Hartman: “Dat maakt niet uit, al doen een miljoen mensen het. Jij vindt het gezond voor een mens om dat te doen, dat posten?

Weekers: “Nou, sorry, dan heb je je studie niet goed afgemaakt, want dat is echt ongezond en je bent ziek in je hoofd als je dat goed vindt. Echt.”

Showkenner Aran Bade: “Ik snap wel wat Maxim ergens bedoelt. Het is altijd het gelikte plaatje, het mooie interview wat ze dan wil geven. We spreken hier regelmatig over hoe ze overkomt. Nederlanders vinden het altijd zo gelikt en alles gaat goed, dat kan bijna niet. Aan de andere kant bijvoorbeeld heb je Linda de Mol, die laat zien hoe ze worstelt met haar gewicht. Van Sylvie zien we dat niet.

Foto: RTL
52 Reacties op “Clash in RTL Boulevard over ‘sneue’ Sylvie Meis”


 1. Tvkijker

  Het is een karikatuur, verdrietig.

 2. GGZ

  ‘Psychologe’ Kelly Weekers. Haha ze zetten het hier al tussen aanhalingstekens. Niemand neemt die barbiepop toch serieus. Denk je echt dat ze haar patiënten krijgt omdat ze goed is om hoe ze eruit ziet.. Wat een flut commentaar geeft ze zeg.. Ben benieuwd hoeveel cliënten zij al heeft geholpen met een succesvolle terugkeer in de maatschappij.

 3. GGZ

  [Correctie] ..of hoe ze eruit ziet..

 4. Gordon

  Ziek meisje, Hulde voor Maxim, ouwe dikke Leco, die man is ook zo vies met die tropische vrucht die hij als vriend uit Brazilië heeft gehaald.

 5. #NPO Kijker#

  Showkenner Aran Bade

  Van welke show?

 6. Nepheiddeskundige

  Als er nou iemand altijd een (dezelfde) rol speelt, is het Maxim Hartman. En Linda de Mol is echt omdat ze laat zien hoe ze worstelt met haar gewicht? Hahaha! Die houdt voortdurend in de gaten dat de rol die ze speelt herkenbaar is voor iedereen op de bank thuis (zeg maar Angela de Jong). Dat doet ze goed, en half Nederland tuint erin, maar het blijft een rol.

 7. @Nepheiddeskundige

  Mensen die iemand die haar gezicht vol botox spuit echt noemen, snappen niet wat plastic is.

 8. Herman Hoogsteder

  Iemand die onderzocht moet worden is Hartman.

 9. Any-mouse

  Om met Maxim Hartman te clashen is niet zoveel voor nodig. Provoceert altijd graag.

 10. Misutoria

  Haha Die Maxim had die zogenaamde psycholoog goed te pakken.

 11. Remi

  Frits neemt rust … ’Gezondheidsproblemen gerelateerd aan alcohol’.
  Goed zo.

  Nu die andere ‘kwestie’ … heeft Wendy de ‘derde persoon’ reeds gevonden ?!

 12. Peanut

  Linda de Mol speelt the girl next door. En dat doet ze fantastisch. Het is een vakkundig geschapen beeld en dat houdt ze tot de dag van vandaag vol. Ze komt echt over en deels is dat ook zo. Maar het is dus ook gewoon een act. Sylvie leeft in een bubbel, voor haar is dit haar echte leven. Daarom matcht het ook niet met het gewone publiek. En Leco is de grootste diva. Loopt achter de schermen regelmatig te tieren.

 13. Mark

  Die Hartman heeft helemaal gelijk! Die troela op de bank was nog veel erger!

 14. Any-mouse

  @Misutoria, Kelly Weekers is geen zogenaamde psycholoog. Zij is in 2011 afgestudeerd aan de Uni van Maastricht als psychologe.

 15. Jan

  De “psychologe” is waarschijnlijk nèt zo hol en leeg als Sylvie zelf…

 16. Sylvie is top

  Ik mag Sylvie wel. Ze geeft de pers niets dan lucht, en daarna blijven de ‘deskundigen’ nog een héle tijd met haar bezig, en het publiek ook (met zeggen hóe nep ze wel niet is, etc., etc.). Bedrijven moeten enorm diep in de buidel tasten voor zoveel aandacht, maar Sylvie hoeft bijna niets te doen en iedereen gáát weer!

 17. Rita

  Maxim zien we dus, net als Mark Koster, niet meer terug bij dit enge achter de ellebogen clubje.

 18. Rob

  Liever Sylvie dan Leco toch? Wat een engerd. Sylvie blijft gewoon een lekker ding. Van mij mag zij doen wat zij wil. Allemaal onzin om haar continu onderuit te halen.

 19. Winterklaar

  Allemaal nepmensen en allemaal fopnieuws.

 20. Peter

  MC, verkeerde naam bij deze quote : Weekers: “Nou, sorry, dan heb je je studie niet goed afgemaakt, want dat is echt ongezond en je bent ziek in je hoofd als je dat goed vindt. Echt.”

 21. Bart

  Wat doet die Kelly Weekers nou toch weer de hele tijd bij RTL Boulevard? Weer helemaal geen toegevoegde waarde voor het programma. Is weer iemand die heel graag op televisie wil. Vandaar ook haar relatie met John Ewbank. Helemaal een met Maxim en Aran. Overigens moeten Maxim ook niet meer vragen bij Boulevard omdat hij tegen alles zal schoppen wat in het programma voorbij komt. Alleen maar om te provoceren. Als ze dat willen is het prima maar in andere werkt het beter. Jammer dat hij nauwelijks nog eigen programma’s maakt.

  Bridget doet Boulevard erg goed. Een verademing na 2 weken met Eddy Zoëy en Ruben Nicolai. Beide totaal ongeschikt. Eddy was al een paar jaar van de landelijke televisie en dat was wel prima toch. Hij is pas gescheiden en heeft geld nodig natuurlijk maar dit programma past hem duidelijk niet.

 22. Leander

  “Ik denk dat zij helemaal happy is met haar leven en dan heeft ze weer een leuke vent en ze doet haar ding. Ik denk dat zij zich niet zo heel erg interesseert van wat wij daarvan vinden.”

  Welke taal spreekt deze vrouw?

 23. AapNootMies

  Die laatste quote van Weekers hier in het bericht, die moet van Hartman zijn, dan klopt het. Niet van Weekers, zoals het er nu staat.

  Want Hartman loopt constant aan Weekers te vragen of ze (Weekers), met haar psychologische studie/kennis, het gezond vindt dat Meis continu onbenullige video’s van zichzelf post.

  Dan klopt het niet dat Weekers aan zichzelf zou vragen of ze d’r studie goed heeft afgemaakt.

  Die vraag/quote stelt Hartman juist aan Weekers dus. Want anders klopt het artikel of de “quote-volgorde” niet.

 24. Snolvie

  Bart, get a life.

 25. K.C.T.

  BNer Meis is niet meer dan een golddiggende aandacht’s snol,,,, de hoogste bieder neukt haar enkele dagen plat zonder verplichtingen,,,,,, zij profiteert van zijn poen, hij profiteert van een onnozel hersenloos plastic lijf, hij komt eracter dat ze aanstellerig probeert een orgasme te faken,,,,, hij taait af,,,,,, volgende staat klaar,,,, zij ligt klaar,,,,, what’s new??? Daar kom je dus mee op TV !!!

 26. Analyse

  De echte boodschap van KCT hierboven is: Ik kan nooit zo’n lekker wijf krijgen, en ook geen behoorlijk inkomen! En daarvoor geef ik de schuld aan anderen.

 27. Analyse

  (En zijn eerste reactie zal zijn: “Het ís helemaal geen lekker wijf!” En daarna heel hard huilen.)

 28. Pauline

  Maxim moeten ze vaker uitnodigen. Al die zgn. Succesvolle en interessante vloggers/bloggers en andere leeghoofden kramen alleen maar onzin uit. Het wordt tijd dat die weer eens met beide poten op de grond belanden. Maxim geeft ze graag een zetje 🤣🤣 enne die vnl. Miss Holland moet zich lekker met haar yuppen klanten gaan bezighouden en van het scherm verdwijnen.

 29. Ron

  TeamMaxim. Zo mee eens. Kan hij daar niet wat vaker aanschuiven voor de gepeperde mening. Na Peter R. de Vries en in eerste instantie ook Ronald Molendijk zou dat een verfrissing van het team kunnen zijn.

 30. Erick doetze

  Roekoe roekoe

 31. Coca Cola

  Maxim, wat een gouden gast is dat. Hij zegt tenminste wat iedereen denkt.

 32. Bep

  Sylvie zal vreselijk onzeker zijn, speelt daardoor de rol van het perfecte meisje. Moet erg vermoeiend voor haar zijn.Sylvie leeft helemaal alleen in een perfecte wereld. Je ziet geen vader of moeder,alleen Sylvie.Soms een nieuw vriendje.Alles is gemaakt en in elkaar gezet.Nooit met een ijsje met Damian op een bankje in het park.Gewoon spontaan.Als zo’n foto wel in de bladen staat heeft ze eerst het gewone volk uit het park laten verwijderen, is het bankje geschilderd en het gras gemaaid.Wat moet RAF nu toch een gelukkig mens zijn.

 33. Mr. Ed

  Ik stel voor dat Maxim Hartman met enige regelmaat overal aanschuift bij BLVD, Beau, Shownieuws, DWDD, Pauw én Jinek. Om de zaken wat te relativeren, zeg maar. Het is een verademing.

 34. @Mr. Ed

  Als je Maxim een verademing vindt, hoop ik dat je een mondspray gebruikt.

 35. sukkel

  Weekers heeft een relatie met Newbank daarom mag ze daar staan dat holle product….als dat een psycholoog is ben ik de Koningin van Nederland… er lopen meer gekken buiten dan dat er in de kliniek zitten

 36. Alex

  Hij heeft wel gelijk, als je jezelf zo leeft voor virtuele likes, is dat een verslaving.

  Wat die psycholoog zegt, geeft haar niveau ook maar aan; als zij het prima vind, is er geen probleem.
  Zo werkt het niet natuurlijk, alsof Sylvie, de patiënt, daar nog nuchter over kan oordelen.

 37. Yuwan

  Maxim heeft gelijk. Ze praat trouwens heel vaak over zichzelf in de derde persoon, bijv. “red-carpet-sylvie” wat een eng wijf..

 38. Trudy

  Sylvie Meis is één groot toneelstuk.. Wat een trieste vrouw is dat toch. Zo namaak, zo nep.. en een enorme golddigger.. welke miljonair wordt haar volgende slachtoffer…
  Dat ze zichzelf nog serieus neemt is ongelooflijk.. Wat heeft zij een bord voor haar kop… WakeUp Sylvie WAKEUP!

 39. Britt Coin

  Die Weekers zit al teveel in het wereldje. Vindt het veel te belangrijk om bij de die BNer club te horen. Kan geen kritische noot meer uitkramen omdat ze anders niet meer naar al die feestjes kan met John E.

  Dus Kelly moet het achterste van haar tong laten zien of niet meer bij Boulevard gaan zitten

 40. Het meisje met de grijze Luger

  Kelly Weekers, de vrouw van John Ewbank. Wat is dat hele RTL toch een incestueus zooitje. Het is niet wat je kan, maar wie je kent (of doet).

 41. Malleman

  Heerlijk, Maxim die tegenwicht biedt.

 42. Ron

  Daar kunnen de ja-knikkertjes van Boulevard niet zo goed tegen. Hij lijkt me een goede toevoeging aan het team van Boulevard, maar dat zal wel tegengehouden worden om de reden die ik schetste…

 43. Joop55

  BLVD, net zoiets als Ebola en tuberculose. Je kan het makkelijk missen.

 44. ome H

  Hartman speelt Hartman, hij is zelf ook nep

 45. Cult of Kek

  Mensen die nog steeds niet doorhebben dat Maxime gewoon altijd op een scherpe manier aan het trollen is. Hilarisch!

 46. g

  @cult of kek, oftewel Maxime; houdt eens op veren in je eigen kont te steken. Nogal doorzichtig. Zeker een lid van bekende familie, he.

 47. blood

  Maxim zit hier zelf allemaal positieve ”nodig Maxim uit” berichtjes te produceren, hee gast, ben je nu zo dom dat je denkt dat dat niet opvalt ? Ja, zo dom ben je dus.

 48. Carola

  Kelly Weekers, de vrouw van John Ewbank, gatverdamme mag ik een teiltje, vandaar dat ze zulke onzin uitslaat. Wat een idiote barbie die na een jaar of 5 ook weer aan de kant gezet wordt door mr. Ewbank. Maar ja je wist wat zou komen….

 49. FlyingLotus

  Die kelly is wel heel erg knap en heeft zo’n beetje alles mee.

  Als je zo knap bent is het lastig om de concentratie vast te houden als je naar haar luistert.

  Wat zei ze eigenlijk?

 50. Tom

  Kelly komt uit Weert, bij Weert ligt Stramproy en daar heeft Molendijk verkering gehad met een fotomodel.

 51. G.ossip

  Meis is zo sneu,dat leven dat zij heeft is leeg en nietszeggend,ben benieuwd hoe lang zij dat nog vol houd,meisje is totaal de weg kwijt.

 52. Poes

  Boulevard is ect een triest programma geworden met al die Kenners aan de desk en op de bank. Natuurlijk dat de deskundigen graag komen 2000 euro per keer kassa dus. maar de opzet is triest. Laatst stond deskundige Plessen aan de desk om commentaar te geven op kleding op prinsjesdag. Zelf had ze een outfit aan die uitstekend op de wallen past.En dan dat kapsel of ze een vinger in het stopkontact had gehad. Maar dan die handgebaartjes van deze mevrouw doe er wat aan kijk eens wat beelden terug van jezelf.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.