SBS 6 herhaalt Man Bijt Hond, kijkers verbaasd

Geplaatst op Wed 18 Sep 2019 om 9:00

De kijkers van SBS 6 kregen dinsdag geen nieuwe, maar een oude aflevering van Man Bijt Hond voorgeschoteld. Het leidde tot veel verbaasde reacties op social media; de zender werd direct verweten te snel met herhalingen te komen. “Nu al herhalingen van Man Bijt Hond? Lekker vernieuwend, SBS 6“, merkte kijker Charlie bijvoorbeeld op. Wat is hier aan de hand? De zender laat weten dat een ‘technisch probleem’ roet in het eten gooide. “Daardoor is helaas een herhaling uitgezonden.

Krijgen we vanavond wel weer een verse aflevering? “Vanavond om 19.30 uur zenden we weer een nieuwe aflevering uit. Onze excuses hiervoor.

Voor Man Bijt Hond was het vrij zuur dat de technische storing uitgerekend op Prinsjesdag plaatsvond. De makers zullen daar vast uitgebreid op ingehaakt hebben.

De komende maanden zijn gewoon nieuwe afleveringen van Man Bijt Hond te zien. Daarna zal worden geëvalueerd of het programma genoeg kijkers trekt voor een vervolg.

Foto: SBS
18 Reacties op “SBS 6 herhaalt Man Bijt Hond, kijkers verbaasd”


 1. Erwin

  Hier is meer aan de hand. Anders had SBS de nieuwe aflevering wel online gezet. Het is waarschijnlijk niet goedgekeurd door John, de makers kregen niet op tijd een nieuwe versie af en dit is verzonnen als noodoplossing.

 2. Fonz

  Beetje raar bericht dit. Dit kan toch gewoon voorkomen. Probeert MC hier nu gewoon een berg reacties over niets uit te lokken.

 3. Tinus

  Aflevering is gecanceld op het laatste moment vanwege een juridische geschil m.b.t. de content ervan.

 4. Henk

  Dit komt vaker voor bij SBS, of je zit naar iets te kijken wat opeens afgelopen is. Zo irritant.Bij voorkeur kijk ik NPO.Vaker meegemaakt bij SBS dit soort dingen.

 5. o.p. lichter

  Helemaal stoppen met die flauwekul dat is het beste .

 6. WEST*

  ja en de vele herhalingen bij RTL vinden ze heel gewoon Wat een zeyrkousen !

 7. #NPO kijker#

  Foutje, moet kunnen

 8. "VeronicaDoetHet?....Beter!";

  De opnamen zijn vorige week vrijdag gemaakt in Hoofddorp. Ik heb er ook aan meegedaan.

 9. Karel Appelmoes

  Alles beter dan de zwarte-piet-moordenaars van NSB-1.

 10. No. 14

  Hoe zo verbaasd?
  Alle aangekochte programma’s van De Mol zijn toch een soort van herhalingen, aangezien ze al bij andere zenders zijn uitgezonden!

 11. Veerkamp

  liggen d’r niet een paar reserve repo’s of colds op de plank of wat?

 12. Wouter

  Oh god, de SBS slopertjes zijn wakker? hahah, wat een treurige tv.

 13. Wouter

  WEST*
  Wed 18 Sep 2019 om 9:13
  ja en de vele herhalingen bij RTL vinden ze heel gewoon Wat een zeyrkousen !

  Treurige man.

 14. Remco Terhorst

  @Tinus: kun je hier wat meer informatie over geven? Oprecht benieuwd naar.

 15. max

  doodmoe word je van al die negatieve reacties! En @Tinus klets niet zo vaag, kom gelijk met het hele verhaal als je dat zo goed weet!!!!!

 16. Mark

  RTL Boulevard had 2 weken geleden toch ook een “technische storing”? En toen zonden ze ook een hh uit. Da’s pas erg, om oud nieuws te brengen. Da’s net zoiets als dat de NPO om 8 uur een storing heeft en dan maar een oud journaal uit gaat zenden. Dat doe je toch niet. SBS 6 had overigens om half 12 na Shownieuws een andere hh van Man Bijt Hond. En samen met de vroege hh waren dat nou net de twee leukste afleveringen van de laatste 4 weken, waar ook de meeste positieve reacties op kwamen. Er kwam ook een aantal malen een excuses boven in beeld. Dus ze hebben het netjes opgelost daar bij Talpa.

 17. einde TV

  @Mark, je bent een klein kind. “Maar zij….zij deden het ook”. Wat een bedroevend bericht. Niemand zegt dat RTL geen fouten maakt, maar dit was gewoon superstom van SBS. Niet over lullen, gewoon accepteren.

 18. Kijkcijfers

  Allemaal gtst kijken vanavond..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.