Beau live op televisie uit Hotel Plantage gestuurd

Beau van Erven Dorens is dinsdag live op televisie uit het Amsterdamse hotel Plantage gestuurd. De receptionist wees hem, samen met YouTuber Kalvijn, terug naar de straat. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Van Erven Dorens besloot om samen met Kalvijn een challenge te verrichten. “Ik hou ook van challenges, dus ik heb bedacht om er eentje te doen die we allebei niet weten en die ongeveer binnen twee minuten moet gebeuren, want we zijn live op televisie.”

De presentator wist zelf niet wat zijn redactie had bedacht. “Ik weet niet wat de challenge is. Ik weet het echt niet, want ik hou er helemaal niet van om dingen te bekokstoven.”

Het was een opdracht in het kader van Prinsjesdag, namelijk: “Ga met z’n tweeën op zoek naar een balkon om samen een balkonscène te doen en daar deze uitzending af te sluiten.”

Van Erven Dorens en Kalvijn renden direct naar het hotel aan de overkant van hun studio in de Amsterdamse Plantagebuurt. “Ik ga ook influencer worden, jongens! Dit is veel leuker dan zo’n talkshow met een rare bank“, riep hij.

In een poging het balkon van Hotel Plantage te bereiken, stormde Van Erven Dorens het krappe hotel in. Heel even opende een toerist zijn deur om te kijken wat er aan de hand was. Die deur ging direct weer dicht. “Please, I’m gonna give you weed!“, riep de presentator nog.

Vervolgens werden Van Erven Dorens en Kalvijn het hotel uitgestuurd. Daarna besloten ze om zonder toestemming op het hotelbalkon te klimmen. “Door de receptie van het hotel weggestuurd worden op zoek naar een balkon voor je balkonscenechallenge en vervolgens via de buitenkant alsnog naar een balkon van dat hotel klimmen. Dat hotel gaat niet blij zijn… 😂“, merkt kijker Jeroen op.

Wat vindt tv-kenner Ron Vergouwen ervan? “Beau begint nu toch wel lekker los te komen. Of zijn het rare sprongen in de race naar meer kijkers? Mijn aandacht weet ie in elk geval vast te houden.

Overigens krijgt het betreffende hotel vernietigende recensies op internet. Men klaagt over bedwantsen, een stinkende badkamer en onbeschoft receptiepersoneel.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen