Sander Janson heeft draad opgepakt na tv-exit

Geplaatst op Mon 16 Sep 2019 om 13:15

Drieënhalf jaar geleden ging Sander Janson door een gitzwarte periode in zijn leven: na vijftien jaar werd zijn RTL 4-programma CampingLife van de buis gehaald. Inmiddels heeft hij de draad weer opgepakt. Dat vertelt de oud-presentator in weekblad Story. Op de vraag wat zijn leven heeft veranderd, zegt hij: “Het stoppen van Campinglife dat ik vijftien jaar heb gepresenteerd. Dat was wel slikken. Inmiddels heb ik de draad weer opgepakt en ben ik weer volop aan het werk.

Inmiddels is Janson iets heel anders aan het doen. Wat is momenteel zijn ambitie in het leven? “Het afmaken van de opleiding Orthomoleculair Therapeut en mijn praktijk uitbouwen tot een mooi bedrijf.

Het maakt hem hartstikke blij. “Ik geef mijn leven een dikke negen. Waarom niet hoger? Omdat er altijd ruimte mag zijn voor meer ontwikkeling. Ik weet immers niet wat voor moois er nog gaat komen.

Ik ben trots op hoe ik in het leven sta. Ik geniet ervan; ondanks de ups en downs. Maar ik ben ook trots op mijn familie en vrienden en op de mensen die mij inspireren en afremmen.

Foto: RTL
23 Reacties op “Sander Janson heeft draad opgepakt na tv-exit”


 1. M.

  Gefeliciteerd Sander, Ik hoop je nog wel op TV te zien… Dat jouw bedrijf ene succes mag worden.

 2. J

  Hij maakt op dit moment het programma RTL Kampeert. Vanaf het voorjaar op tv.

 3. Konyo

  Orthomoleculair Therapeut is natuurgeneeskunde, oftewel pseudo-wetenschap en geldklopperij. Trap er niet in.

 4. valerie

  Enthousiaste jongen zonder kapsones en een hele prettige presentator, jammer dat hij niet wordt opgepikt voor meer produkties

 5. Jan

  Lig niet te zeuren, als orthomoleculair therapeut zul je er zeker in slagen om met gebakken lucht je zakken te vullen…
  Er zijn altijd nog simpele zielen te vinden die dat serieus nemen…

 6. J

  https://www.instagram.com/rtlkampeert/

 7. Timothy Bi

  De manier waarop hij praat leidt als hij een hoog IQ heeft tot een dikke burnout of depressie, óf is, als hij een laag IQ heeft, een teken van absolute zweverigheid en simpelheid. Verder natuurlijk alle succes.

 8. Coca Cola

  Zo’n knappe gast moet toch gewoon op TV?

 9. kritisch avro-lid

  Opleiding tot Orthomoleculair Therapeut? Onbewezen flauwekul!
  Kwakzalverij dus. Waarom niet waarzeggen op Astra tv oid?

 10. Michel

  Ik vind het ook vreemd dat een gast als hij niet verder komt in het TV wereldje. Hij lijkt me meer personality te zijn dan een Art Rooijakkers bijvoorbeeld. RTL had m (destijds?) moeten inhuren voor een bijzonder reisprogramma of reisshow of zo. Dat had hem wel gepast lijkt me.

 11. Jeroen Keizer

  Wie is deze albino-aap?

 12. FlyingLotus

  Komt wel heel erg dichtbij zo, ik heb ook een geruit shirt in de kast hangen. Uit 1991 overigens.

 13. Zeno

  Sander heeft nooit de kans gehad om door de groeien binnen rtl, jammer.

 14. Beste paard van stal

  Jammer dat hij niet meer op tv is, sympathieke gast. Maakt hij wel nog Snow Magazine?

 15. Anonymouse

  Een orthomoleculaire behandelwijze is een alternatieve behandelwijze met voedingsstoffen in doseringen die vaak ver boven de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden (adh) uitkomen, die door de behandelaars “optimaal” worden genoemd. De behandelwijzen zijn gebaseerd op pseudowetenschappelijke aannames. De wetenschappelijke consensus is dat het nut van hoge doseringen vitaminen en mineralen onvoldoende is aangetoond.

  Maar succes hoor

 16. Vincent

  Nog geen uitzending van gezien. Je mist dus niks….

 17. Johnny👀

  Goed dat hij niet meer te zien is,hij is net zo suf en saai als die caravans en tenten.

 18. Bust

  mooi toch, die jongen heeft iets voor zichzelf geregeld. de Tv wereld doet dat niet voor je.

 19. Kardanaal Aarsengel

  Wie is deze uitgerangeerde sufheid? Een sleurhutverkoper? Ik wil een reality dagelijkse soap over zijn leven als late night programma, het verbruik van slaapmiddelen zal gigantisch afnemen. Ik ben goed voor de mensheid. Ik denk dus ik ben.

 20. Kijkcijfers

  En hoe gaat het met zijn broer!.. :)

 21. Ronald K

  Super leuke kerel! Alle azijnzeikers hier, kennen hem niet

 22. Meneer Kaktus

  Als ie de prostitutie ingaat, ben ik de 1e die ‘m inhuurt.
  Wat ik u brom.

 23. BRAAK

  Hij maakt bagger televisie voor kamperende zielenpoten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.