Sander Janson heeft draad opgepakt na tv-exit

Drieënhalf jaar geleden ging Sander Janson door een gitzwarte periode in zijn leven: na vijftien jaar werd zijn RTL 4-programma CampingLife van de buis gehaald. Inmiddels heeft hij de draad weer opgepakt. Dat vertelt de oud-presentator in weekblad Story. Op de vraag wat zijn leven heeft veranderd, zegt hij: “Het stoppen van Campinglife dat ik vijftien jaar heb gepresenteerd. Dat was wel slikken. Inmiddels heb ik de draad weer opgepakt en ben ik weer volop aan het werk.

Inmiddels is Janson iets heel anders aan het doen. Wat is momenteel zijn ambitie in het leven? “Het afmaken van de opleiding Orthomoleculair Therapeut en mijn praktijk uitbouwen tot een mooi bedrijf.

Het maakt hem hartstikke blij. “Ik geef mijn leven een dikke negen. Waarom niet hoger? Omdat er altijd ruimte mag zijn voor meer ontwikkeling. Ik weet immers niet wat voor moois er nog gaat komen.

Ik ben trots op hoe ik in het leven sta. Ik geniet ervan; ondanks de ups en downs. Maar ik ben ook trots op mijn familie en vrienden en op de mensen die mij inspireren en afremmen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen