AD-Angela: ‘Johan Derksen wil niet met mij borrelen’

Angela de Jong vindt het jammer dat Johan Derksen in juli niet bleef hangen voor de borrel na afloop van de talkshow Café Hendriks & Genee. Dat heeft ze gezegd in het programma van Wilfred Genee op BNR Nieuwsradio. De Jong was uitgenodigd voor de seizoensfinale van de Veronica-talkshow, maar wilde alleen komen als ze samen met Derksen kon terugblikken op het afgelopen tv-seizoen. Derksen had in het verleden lovende woorden voor haar column en zij voor zijn eerlijke mening. 

Derksen stemde toe en zo zaten ze gezamenlijk in het programma van Wilfred Genee en Hélène Hendriks. Het had De Jong leuk geleken om na afloop aan de borrel te gaan met Derksen, maar daar had de voetbalanalist niet zo’n zin in.

De Jong verbaasd: “Johan was heel aardig, maar Johan was meteen weg na afloop. Ik dacht: die gaat na afloop bij de borrel nog even gezellig met iedereen kletsen.

Het is toch algemeen bekend dat Derksen geen zin heeft in die prietpraat? “Dat dacht ik serieus. Weet ik veel. Ik heb die man nog nooit ontmoet.

De AD-diva houdt wél van de borrel. Ze laat daar graag haar andere kant zien. Haar zachte kant. “Ik ben totaal geen bitch. Ik ben op sommige terreinen vrij hard en ik snap best dat sommige dingen niet leuk zijn om te lezen, maar ik blijf wel altijd boven de gordel.

Foto: NPO, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen