RTL’s latenightsterren Eva en Beau maken kans op Ster

Beau van Erven Dorens en Eva Jinek, dé nieuwe gezichten van de late avond van RTL 4, maken allebei kans op een Zilveren Televizier-Ster. Hij in de categorie man, zij in de categorie vrouw. Dat is vanavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Beau en Eva zijn momenteel volop in het nieuws. Hij is sinds kort te zien met zijn eigen late talkshow op RTL 4, terwijl Eva hem in januari opvolgt. Als Beau de weg omhoog vindt, zullen ze afwisselend te zien zijn op het vlaggenschip van RTL.

Eva Jinek neemt het in haar categorie op tegen Chantal Janzen en Floortje Dessing, terwijl Beau de strijd aangaat met André van Duin en Arjen Lubach.

Een mooi lijstje genomineerden, vindt Televizier zelf. “Drie mannen en drie vrouwen die niet meer dan een voornaam nodig hebben. De grote zes zijn Chantal, Eva en Floortje bij de presentatrices en André, Beau en Arjen bij de presentatoren. Zij kregen de meeste stemmen en zijn dus de populairste tv-gezichten van Nederland.

Chantal en Eva hebben al een of meerdere Televizier-Sterren op de schoorsteenmantel staan. Floortje won de prijs nog niet eerder, maar heeft natuurlijk wel al een Gouden Televizier-Ring te pakken.

Bij de heren was Beau van Erven Dorens het meest succesvol tot nu toe. Hij won vorig jaar de Ring en een Televizier-Ster. Zowel André en Arjen wonnen beiden al eens de Gouden Televizier-Ring.

Foto: NPO

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen