Luuk Ikink: ‘Amber Brantsen naar RTL Nieuws?’

Het zou zomaar kunnen dat RTL 4 het NOS-talent Amber Brantsen in huis haalt voor de opvolging van Merel Westrik bij het Half Acht Nieuws. Dat heeft Luuk Ikink vanochtend gezegd op Radio Veronica. Er is een vacature bij het nieuwsprogramma van RTL 4 en Ikink ziet een gegadigde. “Ik weet nog niet wie het wordt, maar ik zit er ook over na te denken. Ik heb het idee dat ze nog steeds niemand hebben, maar ik zou zelf voor Amber Brantsen gaan. Die van de NOS“, zegt hij.

Ikink zou het zelf een heel goede keuze vinden. “Haar zou ik wel echt tof vinden, maar ik weet niet of ze daarmee bezig zijn.

Angela de Jong voorspelde in de zomer van 2017 al dat Brantsen ‘een hele grote’ zou worden. “De beste transfer tot nu toe: Amber Brantsen als nieuw gezicht van de ochtendjournaals. Let op mijn woorden: dit wordt de nieuwe Eva Jinek én Dionne Stax“, zei ze toen.

Brantsen zelf liet eerder dit jaar weten dat ze in elk geval niet te porren is voor een overstap naar Talpa. “Ik zit zo lekker waar ik zit”, zei ze. “Ik heb in een korte tijd best veel stappen gemaakt. Ik heb nooit spijt gehad van een stap die ik heb gemaakt, maar ik vind het ook wel lekker even ergens te landen, iets op te bouwen. Laat mij maar even lekker waar ik zit.

Foto: NOS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen