Marlijn ligt in bed met geluidsman, wil niet samenwerken

Marlijn Weerdenburg heeft een relatie met een geluidsman die óók bij de tv werkt, maar doet er alles aan om te voorkomen dat ze samen in één productie belanden. Dat vertelt de presentatrice van KRO-NCRV in gesprek met het AD. Op zo’n samenwerking met haar vriend Paul zit Weerdenburg helemaal niet te wachten. “We hebben elkaar ontmoet op de werkvloer, bij een programma rondom de Nijmeegse Vierdaagse. Sindsdien doen we er alles aan om te voorkomen dat we samenwerken.”

Waarom willen ze niet gezellig samen iets doen? “We zijn allebei eigenwijs en ik moet er niet aan denken dat hij mij in het bijzijn van anderen vertelt wat ik moet doen. Andersom geldt hetzelfde.”

Bovendien is het ongemakkelijk voor de rest van de crew, meent Weerdenburg. “Wat mij ook niks lijkt: dat collega’s zich anders gedragen omdat ze denken: we zijn met een koppel op pad. Dat ze daardoor niet meer vrijuit met me spreken. Nee, laat maar.”

Bovendien: je moet elkaar ’s avonds aan de keukentafel ook nog wat te vertellen hebben. Daarom laten we elkaar vrij. Hij reist graag voor het werk, dus dat moet hij lekker doen. Ik concentreer me op andere dingen, zoals het zingen.”

Het AD-interview met Marlijn Weerdenburg kunt u lezen via Blendle.

Foto: MAX

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen