Quinty terug in Koffietijd zonder Amerikaans accent

De Koffietijd-dames en hun gezellige praatjes in het luchtledige zijn weer terug op de buis. Het nieuwe seizoen van Koffietijd is maandagochtend met 146.000 kijkers (25 procent) van start gegaan op RTL 4. De seizoensopener werd gehost door het vertrouwde duo Loretta Schrijver en Quinty Trustfull. Vooral voor Trustfull was het even schakelen, want zij heeft net drie maanden bij haar man in Atlanta gezeten. Gelukkig heeft ze daar niet het syndroom van Regilio Tuur opgelopen.

Ook na drie maanden Amerika kan Trustfull nog gewoon Nederlands praten, zelfs zonder Amerikaans accent. “We zijn er weer!“, riep ze uit.

Loretta: “Ik heb het gevoel alsof we niet geweest zijn.”

Quinty: “Heerlijk. Een hele goedemorgen allemaal ook, hè?

Loretta: “Ja, goedemorgen, drie maanden zijn we er niet geweest.”

Quinty: “Ik heb er heerlijk van genoten, maar het is ook wel weer voorbijgevlogen.”

Loretta: “Ja, maar jij bent ook wel echt heel ver weggeweest drie maanden lang, hè? Ik ben een beetje in Holland blijven hangen en een beetje hier in de buurt.”

Quinty: “Dat klopt. Orlando, mijn man, woont natuurlijk in Amerika, in Atlanta. Hij is daar assistent-coach van Frank de Boer. Ik had deze zomer, omdat de competitie daar doorloopt, de tijd om daar drie maanden naartoe te gaan om echt even daar te gaan settelen en te wonen en te genieten van het huis dat we daar hebben.”

Loretta: “Is Atlanta nou een beetje leuk?

Quinty: “Ja, het is zo mooi. Het is Georgia, het is heel southern, dus het was heel warm. Het standaard 34, 35, 36 graden met een enorme luchtvochtigheid, maar het heeft heel veel groen. Ik ben dus heel veel gaan hiken.”

Loretta: “Je Nederlands is best nog aardig, weet je dat? Het klinkt best nog goed je Nederlands.”

Gelukkig is Quinty heel gewoon gebleven: “Natuurlijk, dat vind ik altijd zo’n onzin, als mensen daar dan zitten en ineens helemaal anders gaan praten.”

Koffietijd is vanaf nu weer elke werkdag om 10.00 uur op zender bij RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen