Margreet Beetsma viert 12,5 jarig jubileum bij Editie NL

Geplaatst op di 03 sep 2019 om 13:15

Margreet Beetsma was maandag maar liefst 12,5 jaar in dienst bij Editie NL en daar werd bij stilgestaan in de uitzending. Dat was te zien op RTL 4. De eerste uitzending met Beetsma als presentatrice was op 2 april 2007, toen ze de rubriek nog met Jeroen Latijnhouwers aan elkaar praatte. Maar liefst 12,5 jaar later is Beetsma nog steeds van de partij en daarom werd een compilatie uitgezonden. “We hebben alle hoogtepunten, en alle hilarische momenten van haar op een rijtje gezet.”

Op de sociale laat Beetsma weten dat het compilatiefilmpje een behoorlijke verrassing voor haar was en dat ze het erg waardeert.

Het compilatiefilmpje kunt u onderstaand bekijken:

Foto: RTL
19 Reacties op “Margreet Beetsma viert 12,5 jarig jubileum bij Editie NL”


 1. HalloJumbo

  MargreetGodin.

 2. Kaas

  Zou ze merel gaan opvolgen bij het nieuws?

 3. Iemand

  Had eigenlijk nog nooit van haar gehoord.

 4. M.

  Wie is dit dan? werkt zij echt op TV?

 5. Zonder Naam

  @Kaas – Als ze haar daar geschikt voor hadden gevonden, had ze daar na een jaar of vijf al gezeten. Maar gezien haar opleiding (ja, er zit meer in dan dat vrolijke & luchtige doet vermoeden) zou ze in principe de bagage moeten hebben.

 6. 227

  Ik denk dat Margreet prima het RTL Nieuws zou kunnen presenteren. Je hoeft niet gelijk de beste nieuwslezeres te zijn, Merel heeft zich ook flink verbeterd in 5 jaar tijd

 7. Pieter

  @zondernaam, idd. Geschiedenis aan de RUG……

 8. harteloze henk

  Vond dit altijd een vervelend giechelwijf maar is door de jaren heen sympathieker geworden. Vind haar zeker een waardige opvolger voor Merel.

 9. minder of mirjam

  Ik denk niet dat zij naar het RTL Nieuws wil, ze woont ergens in groningen en reist dagelijks dat hele stuk naar Hilversum. Als ze het RTL Nieuws zou doen dan moet ze ook het late nieuws presenteren wat dus inhoudt dat ze om 3 uur ’s nachts thuis is. Tsja, dan worden de dagen wel erg lang. Na editieNL naar huis en ze heeft nog wat aan haar avond.

 10. anonymous

  Alle andere presentatrices zijn in die jaren doorgegroeid naar het RTL Nieuws,
  behalve zij.
  Dat zegt wel wat over haar niveau vrees ik.
  Giechel giechel

 11. Zonder Naam

  @minder of mirjam – Je gaat je afvragen waarom ze in al die jaren niet naar het westen verhuisd is. Het zal in Groningen vast gezelliger zijn dan in Almere oid, maar carrièretechnisch lijkt het me vrij blokkerend.

 12. Testbeeld

  Euh… 2 april 2007 + 12,5 jaar = 2 oktober 2019…

 13. 227

  @Testbeeld ; ze werkte er al in maart, maar haar eerste uitzending was in april

 14. Angela

  Sneu, na 12,5 jaar nooit verder gekomen dan lachebekje van een entertainmentprgramma van 15 minuten

 15. Mario

  @ Angela

  Ze heeft het iig verder geschopt dan die mutsen van Astrotv/Callt, Caroline Sonneveld en Gaby van Nimwegen die al 20 jaar dit werk doen en nooit verder gekomen zijn.

 16. Mario

  Calltv

 17. Poul

  Meer dan overal dom om lachen kan deze vrouw niet …. alhoewel… ze kan Linda de mol opvolgen dom lachen kunnen ze allebei als de beste.

 18. FlyingLotus

  Geen idee wie dit is, kijk nooit journaal, lees geen kranten. Alleen de headlines op De Telegraaf is voldoende.

 19. Bob

  @ Zonder Naam: misschien is ze heel gelukkig met het werk dat ze nu doet en met haar gezin kan blijven wonen in het plezierige noorden…? Carriere maken is niet zaligmakend.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.