PowNed haalt Ebru Umar in huis als columniste

Ebru Umar gaat na haar vertrek bij dagblad Metro aan de slag voor PowNed. Voor de website van de omroep zal ze elke week een column gaan schrijven. “De hatertjes kunnen hun borst opnieuw natmaken“, zegt ze in een persbericht. Umar is blij. “Tuurlijk vraag je je af of je niet moet stoppen met columns schrijven – gewoon omdat ook dát kan. Maar ja, als je dan gebeld wordt door de stoerste omroep van Nederland met de uitnodiging om op hun website te schrijven, weet je dat stoppen geen optie is.”

Ze vervolgt: “En eerlijk? Ik heb tranen met tuiten gehuild toen dat telefoontje kwam. Dus blijkbaar is het nog geen tijd om te stoppen. Jammer voor de hatertjes wel. Maar ja, die doen me zoveel minder dan die steunbetuigers. We gaan ervoor!

Hoofdredacteur en omroepvoorzitter Dominique Weesie is ook enthousiast. “Ebru durft haar nek uit te steken en weet met haar columns altijd discussie los te maken en het debat levendig te houden. En dus bieden we haar met alle liefde een podium bij PowNed.

De eerste column van Umar voor PowNed.tv verschijnt aanstaande donderdag.

Lees ook:
Ebru Umar vindt hoofddoek in RTL Boulevard walgelijk (16 juli)
Metro zet columnist Ebru Umar na 14 jaar op straat (23 juli)

Foto: PowNed, Hans Tak

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen