Johan Derksen vindt Nadia Moussaid een eng wijf

Johan Derksen heeft zijn mening over Nadia Moussaid bijgesteld. Waar hij haar vorig jaar nog ‘geweldig’ noemde, vindt hij haar nu niets meer dan ‘een eng wijf’. Dat heeft hij vrijdag gezegd in Veronica Inside. Derksen was vorig jaar lovend toen Moussaid met haar programma Laat op Eén met succes de zwangere Eva Jinek verving, maar de complimenten aan haar adres zijn nu verleden tijd. Hij zag haar donderdag als tafeldame in De Wereld Draait Door en vindt haar nu vreselijk.

De voetbalanalist stoorde zich mateloos aan Moussaid. “Dat Marokkaanse meisje, Nadia Moussaid ja, zat gisteren toevallig bij De Wereld Draait Door. Een eng wijf, jongen, die herken je bijna niet meer terug.”

De naar de VPRO overgestapte Moussaid is echt een verschrikkelijk mens geworden, vindt hij. “Wat een arrogante kwal. Die heeft het hartstikke goed gedaan, maar die zat nou een heel verhaal op te hangen over haar vriend die kunstboeken maakt enzo, en Matthijs zat van: ‘Kom op, kom op, we hebben er geen tijd voor.’ Maar dat ging maar door.”

Echt een vervelend meisje“, besluit hij.

Geert Broertjes, de partner van Moussaid, kreeg kanker en met de chemo in zijn urine ontwikkelde hij een serie kunstzinnige foto’s. Daar vertelde hij vorige week zelf nog over in de talkshow van Beau van Erven Dorens.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen