Patty en John troffen elkaar in peperduur Mandarin-hotel

Het was al even bekend dat Patty Brard haar vierjarige contract bij Talpa Network te danken heeft aan een toevallige ontmoeting met John de Mol in een hotel in Bangkok, maar nu is ook duidelijk om wélk luxeverblijf het gaat. De twee troffen elkaar in februari in het peperdure Mandarin Oriental. Dat onthult de SBS 6-diva vandaag in De Telegraaf. Goedkoop is het niet: een nachtje slapen kost er vanavond – in de goedkoopste kamer – 1.017 euro, exclusief ontbijt à 42 euro per persoon. 

Wat deed Brard in Thailand? Ze was vakantie aan het vieren voordat in dat land de opnames van haar TLC-programma begonnen. “Ik dacht: ik ga wat eerder en plak er een paar dagen vakantie en een paar leuke behandelingen in een spa aan vast.

Al op Schiphol kwam ze erachter dat het geen doorsnee reis zou worden. “Op Schiphol wissel ik wat euro’s voor die Thaise bahtjes en daar vraagt de mevrouw van de bank: gaat vandaag heel bekend Nederland naar Thailand of zo?

Johnny de Mol en zijn vriendin zaten op dezelfde vlucht. “Je raadt het, ook nog eens in dezelfde rij! Het werd behoorlijk gezellig en voor ik het wist gingen we alweer landen.

Bij aankomst vertrok Brard naar haar hotel. “Ik had het eens goed voor mezelf geregeld. In dat heerlijke Bangkok had ik een kamer geboekt in de Mandarin Oriental, een tophotel met een geweldige spa. Heerlijk om dan naar je kamer te gaan, je spulletjes uit te pakken en, dacht ik weer, beneden even rustig een kopje koffie te gaan drinken. Nou, toen gebeurde het.”

In de hotelbar verscheen hij. “Ik loop via het koffiebarretje van het hotel het terras op… récht in de armen van John de Mol! En ja, die vond dat ook héél toevallig in die enorme miljóenenstad. Maar hij wist wel dat ik er was: ’Ik leg net Johnny neer, die vertelde dat jullie het zo gezellig hebben gehad aan boord.’

Daar beklonken ze de deal. Hoewel Brard er eigenlijk al uit was bij RTL, bood De Mol haar een vierjarige samenwerking aan. “Daar heb ik voor gekozen en vanavond gaat het beginnen!”, besluit ze in de krant.

Ze doelt op de eerste aflevering van Zo Goed Als Nieuw, het programma dat SBS 6 inzet in de restauratieoorlog met RTL 4. De uitzending begint om 21.30 uur, direct na De Wereld Rond Met 80-Jarigen.

De tv van vanavond:

Tijdstip NPO 1 RTL 4 SBS 6
20.30 uur Aan ’t Zand Het Spijt Me De Wereld Rond Met 80-Jarigen
21.30 uur De S.P.E.L.show Je Kent Me Toch Schat Zo Goed Als Nieuw

Foto: RTL

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen