Nieuwe tafeldame DWDD is verslaafd aan likes op Insta

Geplaatst op di 03 sep 2019 om 11:45

De Wereld Draait Door heeft een nieuwe tafeldame aangenomen van het kaliber Anna Nooshin. De nieuwe sidekick van Matthijs van Nieuwkerk, Nisrine Sahla, liet onomwonden blijken de diepgang van een midgetgolfputje te hebben. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Sahla is trots op de likes die ze krijgt op Instagram en vindt het belangrijk dat iedereen ziet hoeveel likes ze heeft. Vrij droefgeestig natuurlijk, maar de nieuwe tafeldame liep er in het voorgesprekje behoorlijk mee te koop.

Van Nieuwkerk heeft Sahla aangenomen omdat de NOS Stories-presentatrice is gekozen tot mediabelofte van 2019. “Ja, superleuk. NOS Stories is eigenlijk het jongerenplatform van de NOS en wij maken nieuws voor middelbare scholieren tussen de 12 en de 19, want we merkten dat er een enorm gat was tussen het Jeugdjournaal en NOS op 3. Toen dachten we: dat gaan wij doen.”

Wat doet ze allemaal? “Ik doe redacteur, bureauwerk en dus ook presenteren. Een voorbeeld van een verhaal dat ik gemaakt heb was in maart over lipfillers. Dat het allemaal misgaat en dat het niet helemaal goed is. Ik heb zelf ook een verhaal gemaakt over exposen: meisjes die exposed worden met naaktfoto’s op Telegram. Daar ben ik ooit mee begonnen.”

Van Nieuwkerk: “Daar ben je ooit mee begonnen zelf, bedoel je?

Sahla: “Nee, begonnen met presenteren, ha ha ha. Nee, nee, ik heb het zelf nooit gedaan voor de duidelijkheid.”

Insta

Het onderwerp dat Sahla inbracht ging over het feit dat Instagram het aantal likes gaat verbergen, om zo de druk onder gebruikers te verlagen. Je kunt dan alleen zelf nog zien hoeveel likes je hebt, maar anderen zien dat niet meer.

Jammer, vindt ze. “Als ik een foto post op Instagram en ik krijg daar 300 of 400 likes op, dan voel je je altijd wel een beetje lekker. Dan voel je je wel gewoon en je mag er zijn. Ook in mijn omgeving vindt iedereen likes belangrijk. Straks als het in Nederland komt, moeten we dan niet met z’n allen naar zo’n afkickkliniek, omdat we allemaal een soort verslaafd zijn aan die likes?

Ik bedoel: als ik 400 likes heb op een foto, dan denk je: chill. Maar je wil natuurlijk ook dat anderen dat zien. Dat ik ze zelf zie, prima, maar je wil ook dat anderen zien dat je 400 likes hebt, want dan voel je je goed. Hoe ik het ga trekken, weet ik niet.”

Foto: BNNVARA
66 Reacties op “Nieuwe tafeldame DWDD is verslaafd aan likes op Insta”


 1. Remi

  Ja waarom niet …
  … Laten we maar eens een meisje-met-hoofddoek tot ‘Tafeldame’ bombarderen.
  Het heeft niéts te melden, maar het gaat om het ‘inclusieve’.

  Matthijs is terug, en hoe ;)

 2. N

  Leuk meisje.
  Maar het voelde echt als een diversiteits-quota pick.

 3. Nunc aut Nunquam

  Het wordt steeds erger,,,,, jammer dat dit islamitisch geval niet in Burkha zit,,, dat zou de afgang compleet hebben gemaakt! enne enne enne zeer politiek corect!!!!!!

 4. anoniem

  tafeldame

  is leuk fris en fruitig

  matthijs was dat ook, fris en fruitig
  elke dag zo naar de studio komen matthijs

  je kan het allemaal betalen je bent stiekem ook mooi matthijs

  je hebt iets , appels ja ja ja ik weet niet hoe ik het moet zeggen matthijs

  ja ik weet het je bent mooi

  ik ben een man die het zegt

  vind je toch nietb erg

  ik zoek niets matthijss. maar je zag er heel mooi uit gisteren

  rozig/rood/mooi/smeu ig

 5. Grace321

  Dat is bekend iets

 6. Cobweb

  BAH

 7. Bart

  @Remi Ja klopt het gaat maar om een ding en dat is niet het gene wat ze te melden heeft. Wat een foute omroep is die VARA geworden. Ooit opgericht voor en door de arbeider. Nu alleen voor de linkse elite. Dankzij Patrick Lodiers is BNN hierin mee getrokken. Als Bart de Graaf dit toch zou weten.

 8. Paul

  En dat is dus het niveau voor DWDD anno 2019 met een tafeldame die “likes” haar leven bepaalt, mag ik even…LOL

 9. Harriet

  Een Marokkaanse met een hoofdoek en ietwat apart gebit is geen natuurlijk verrijking wel een verarming. Haar hoofddoek heeft niets met religie te maken.
  Ik kijk niet, veel pelzier gewenst en heel veel likes stakker :-)

 10. Gerit

  Politiek correct geneuzel weer daar!

 11. snuifje

  Dit leek echt nergens op. Hebben ze daar de hele zomer over moeten nadenken… Zet dan daar ook maar Dries R. neer.

 12. Beflap

  Ik vind het anders nog niet politiek correct en divers genoeg, er moet en zal nog een gekleurde kreupele intersexuele/religieuse genderqueer transexueel in een rolstoel moeten aanschuiven. Zolang dit nog niet is gebeurd, blijf ik DWDD uitermate racistisch vinden….

 13. RaymondVL

  De hoofddoek omdat het moet…….. ooit streed de Vara succesvol tegen de invloed van het christendom op radio en tv en werden heilige huisjes omver geschopt. Nu is het een vereniging van wezenloze sukkels die de rode loper uitrollen voor de islam.

 14. Televisiefreaks

  Even over de hoofdddoek:

  Je ziet ook nog een stuk van haar haren zitten aan de voorkant. Dat mag blijkbaar wel onder de gelovige Moslim broeders?

  Als je dan zo’n hoofddoek draagt begrijp ik niet dat ze het haar niet altijd volledig bedekken. Wij Westerse mannen kunnen bij deze tafeldame hierdoor toch zien wat voor prachtig haar ze heeft. Tel daar de make up en hagelwitte tanden bij op en ze zit de mannelijke kijker te verleiden waar je bij staat. Dan kan de hoofddoek eigenlijk net zo goed afgezet worden. De functie raakt immers verloren.

 15. Kayleigh

  Ach…..een leeghoofd met hoofddoek…..

 16. Chanty

  In het echt is ze niet zo snugger én niet journalistiek-waardig.

 17. Nunc aut Nunquam

  Heb nog nooit een joodse man met een keppeltje zien aanschuiven,,,,,, waarschijnlijk verboden door het links islamitisch geteisem dat daar de dienst uitmaakt,,,,,, Nederland is totaal naar de kloten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 18. Michel

  Te zielig…maar tis de generatie…die zijn er allemaal mee bezig

 19. Rudy

  Wat een azijn gezeik weer. Wat nu elite. Die opmerkingen hierboven zeggen mij alleen maar dat de ‘blanke’ medemens zichzelf nog steeds verheven voelt boven de rest. Kijk gewoon niet als het je tegen de borst stuit. En laten we wel even eerlijk zijn. Al deze narcistische betweters bah. #doeislief De Aarde is een diverse planeet en van ons allemaal. Moet maar eens klaar zijn met dat hokjes denken.

 20. Sjaak

  @Rudy Tue 03 Sep 2019 om 12:34
  Waarom ben jij zo generaliserend en veroordelend? Doe eens lief!

 21. Rudy

  @sjaak wie gegeneraliseerd wie nou hier… meteen kritiek op een jonge vrouw die toegeeft dat ook zij, net als miljoenen andere waarden hechten aan likes.. niet mijn ding. Maar maak er geen rassen of geloofs issue van. Beetje generaliserend.

 22. Curryworst

  En dan te bedenken dat Matthijs er alles aan gedaan heeft om geen sidekick aan tafel te krijgen. Hij wilde het pertinent niet.
  Maar helaas, de zenderbazen dachten daar anders over.
  En daar zit je dan, met zo’n dom wicht uit de inclusieve diversiteitssamenlevingscaroussel.

 23. Nunc aut Nunquam

  Moet ze dat gordijn maar van d’r kop halen,,,,,,, mensen met keppeltjes mogen niet aanschuiven, links islamitisch bestuur is daar tegen !!!!!

 24. Peter

  Toevallig zie ik door mijn werk veel van die stores. Om eerlijk te zijn valt Nisrine daar op. Ze is eren geboren talent in presenteren ,ze komt altijd heel voorbereid over en weet de taal van de doelgroep goed te spreken.
  Ohja ze is Marrokaans,is dit belangrijk? Voor mij niet. Voor de klagers onder ons wel, die kennen het meisje niet maar die steigeren al bij het woordje marokko.

 25. dirk

  Weer zo’n autochtoon.” Leve de VARA “!

 26. Rudy

  We leven nu eenmaal in een diversiteitssamenlevingscaroussel.
  En dat is maar goed ook.

 27. Iemand

  Waarom krijgt zo’n excuusallochtoon een podium?

 28. Rudy

  Kortzichtige mensen ook niet… dus ook mensen die zich niet kunnen aanpassen in een vrije democratie. En dat geldt voor iedereen. Of je hier geboren bent of niet….Gatverdamme.

 29. q8

  positieve discriminatie…
  mag wat kosten,
  voegt niets toe,

 30. Rudy

  Iedereen verdiend een podium… of je nu links of rechts bent

 31. hahaha

  Je ziet gewoon dr haar, dan kan ze die hoofddoek net zo goed afdoen

 32. Evert

  50 EUR plus like.

 33. Jan

  Nee ik ben niet racistisch, maar ik zit gewoon niet te wachten op een seizoen opener met hoofddoek. Turken en marokkanen zijn niet meer dan paar procent van de bevolking maar noo moet het weer overal prominent brengen. DahaaaaG.

 34. Rudy

  Hahaha nee hoor niet racistisch… maar je bedoeld de wereld bevolking of alleen dit kleine landje. Ik ben wel racistisch. Maar ik werk eraan om zoveel mogelijk vooroordelen te verwijderen uit dit leven. En toegeven dat racisme in ons dna zit ingebakken is al een start.

 35. Puur

  Racisten zijn gewoon angstige mensen.

 36. Rudy

  Idd @puur en schreeuwen al heel snel moord en brand. Maar ik ben niet bang.. ik ben eerlijk over dat iedereen vooroordelen heeft. Kijk naar al die meningen. Die zijn niet altijd even genuanceerd.

 37. LLRV

  Zij is het nieuwe tafeliets (genderneutraal anno 2019!) omdat: ze een hoofddoek draagt. Het hoeft niet van mij, het mag van de wet, het moet van Al_lah en moet blijkbaar van de ubercorrecte media de diversiteitswaanzin van vandaag. Maar zeg dat dan ook! Ze is tafeldame bij DWDD naast grootverdiener, pruilmondje en „ligt-vanaf-morgen-in-de-winkel“ MvN.

 38. Siem

  Meteen weg gezapt toen ik de hoofddoek ontwaarde. een hoofddoek en aanverwante kledingstukken van aanhangers van de fascistische en gewelddadige islam, zijn vlaggen en banieren om deze ideologie uit te dragen. Een schande dat dit bij de publiek omroep gepropageerd wordt, want het is natuurlijk een statement.

 39. Roelof

  Iedereen even zoeken op Google op de foto van de complete Jinek redactie dan zie je pas wat voor witte bolwerk van jonge blonde groen links meisjes daar de dienst uitmaken. Het is ZO hypocriet allemaal he…

 40. Meneer Kaktus

  Als ze het liket wil ik haar met alle liefde een keer door de caravan jagen.

 41. Cult of Kek

  Je lekker voelen door veel likes te krijgen en dat vast proberen te houden kan worden gezien als een moderne drug. Drugs zijn haram, dus veel bidden meisje. Ijdelheid is een zonde.

 42. Het is maar dat je het weet.

  Ben blij dat ik nooit naar dat programma kijk, en ga ik ook beslist nooit doen !!!

 43. Iemand

  Ik vind overigens wel dat zij een leuk bekkie heeft maar verder is het een beetje een fake moslima. Die zie je heel veel tegenwoordig. Zogenaamd braaf een hoofddoek dragen maar tegelijk je extreem vrouwelijk kleden. Rare (hypocriete) mensen die islamieten

 44. Jijj

  Ikke wil vooraan, ikke wil aandacht, ikke wil geld, ikke wil nog meer, ikke gebruikt..

 45. Donald Dumb

  Triest dat je je welzijn laat afhangen van likes op Facebook…of het hebben van Facebook voor een ‘sociaal’

  Ik heb geen Facebook, ik heb echte vrienden…

 46. Donald Dumb

  *’Sociaal’leven

 47. Erwin

  Woow dit was zo pijnlijk. Van de redactie is kennelijk niets meer over, want deze zelfingenomen Instatrut hebben ze zonder nadenken aan tafel gezet van het grootste programma op de NPO. Dan ben je of heel erg de weg kwijt, of het moet vanwege de hoofddoek. Ga weg

 48. robb

  Wat een mooi lief open gezicht met sprekende ogen en mooie tanden.

 49. Donald Dumb

  Iemand van Israelische (joodse) afkomst is hier ook tijdenlang compleet afgebrand…
  Is er eens iemand van het ‘keppeltjesgeloof’ is het weer niet goed.
  We zijn een hypocriet volk…

 50. Marianne

  Ik zou ook lief kijken voor dat aan tafel salaris. Zou dronken van geluk zijn als ik regelmatig zou mogen aanschuiven.

 51. @Rudy

  We zijn allemaal 1 haat je een ander dan haat je jezelf.

 52. Rudy

  Precies @ anoniem

 53. Rudy

  Ik heb geen haat .. alleen afkeer van haters

 54. Henk

  Het gaat niet om haar, maar om het mechanisme wat daarachter zit.

 55. Rudy

  De hele wereld zit vast in mechanismes. Propaganda is al zo oud. Maar om dat dan op de persoon te spelen is laag en laf. Of je nu Syvana, Thiery, Geert, Femke, Mathijs of Donald heet. Iedereen doet er aan mee. Maar het is de massa die zich er achter schaart zonder zichzelf te informeren. Ook de opmerkingen hier zijn mechanismes die net zoveel invloed hebben dan een nieuwe hoofd redacteur bij DWDD… ik zeg leven laten leven. Er zit een knop op de tv.

 56. ano@niem.nl

  Ja hoor DWDD is er weer, laten we maar een allochtone/autochtone niet blanke, nee sorry witte nederlander nemen als tafeldatum. Scoort goed bij onze linkste amsterdamse grachtengordelkijkers.

  Morgen weer Sylvana te gast en overmorgen alvast de eerste pepernoten aanstippen zodat het zwarte pietendebat weer kan beginnen.

 57. Je moeder

  @ ano@niem
  Je hoeft niet te kijken. Je kan ook ‘gezellig’ naar Ik hou van Holland kijken met allemaal BN-ers. Zo vertrouwd en niet zo eng. Bubbel. Ik denk inderdaad dat die zogenaamde ‘grachtengordelbewoners’ van jou in ieder geval niet naar de commerciële zenders kijken met teveel reclame en simpel volksvermaak.

 58. @Rudy

  Je doet wel mee aan dat mechanisme en je verandert er niks aan.

 59. COSA NOSTRA

  De Islamitische hoofddoek omdat het moet , gadverdamme!!!!!!#boycot DWDD!!!

 60. Balou

  Lekker policor een hoofddoekje in het programma.
  Vergelijking met Anna Nooshin gaat niet op. Die is nog prettig om te zien. Dit is meer Asha zonder tuinbroek.

 61. toxilogic

  Dankjewel DWDD, het blijkt maar weer dat hormonen belangrijker zijn dan geloof. Voor meisjes tussen 12 en 18 zijn likes SUPER belangrijk, vandaar ook dat ze zo makkelijk slachtoffer worden van ‘loverboys’ en andere zielepoten die ze on-line proberen te verleiden.

 62. Ben

  Na verloop van tijd krijgt iedereen door dat mattijsje zo gek als een deur is en compleet leeg figuur. En dan zoek je een tafelgenoot die net onder dit nivo zit. Zoals iedere persoon met gebrek aan ballen en ruggegraat dit doet.

 63. Kees

  Afkomst en hoofddoek kan me geen reet schelen, maar dat domme millennial gezever wel. Wat een oppervlakkie kutgeneratie is dat toch zeg. Alles om de likes. Man man man.

 64. Thea

  …… dan ben jij het ideale slachtoffer, Kees.

 65. 123

  Voor alle mensen die ‘moslims’ verachten: luister eens naar dit soort nummers. Vrije vrouwen, homo-iconen, trekken zich niets aan van de heersende macht. En kan dán nog eens terug!

  Haifa Wehbe – Hafdal (over dat ze een man nooit haar zal laten beheersen): https://m.youtube.com/watch?v=iGgW9OrgcxQ

  Maya Diab – Keda Bardou: https://m.youtube.com/watch?v=_qv7f1MZei4

 66. Rudy

  @rudy wat probeer je me nu te vertellen… lees eerst eens wat ik schrijf …dat maakt je reacties overbodig

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.