Net5-talkshow heet Ladies Night en komt op woensdag

Geplaatst op za 14 sep 2019 om 10:00

De talkshow die Merel Westrik gaat presenteren voor het Net5 onder leiding van Linda de Mol gaat Ladies Night heten en krijgt een plekje op de woensdagavond. Dat heeft de tv-koningin vrijdagavond onthuld in Jinek. Het wordt een programma voor en door vrouwen. “Het is een talkshow waarin alle onderwerpen vanuit een vrouwelijk point of view belicht worden. Het kan ook iets zijn waarvan we denken: we moeten het op de kaart zetten, terwijl het niet per se actueel is.”

Wat zijn onderwerpen die we kunnen verwachten? “Bijvoorbeeld: jonge meiden laten hun eicellen invriezen omdat ze bang zijn dat ze de ware niet tegenkomen of nog carrière willen maken, wat vinden we van zo’n ontwikkeling? Dat is typisch een onderwerp wat in zo’n talkshow voorbij zou kunnen komen.”

Wordt het allemaal zo serieus? Nee, aldus De Mol. “Er moet ook gelachen worden en ik hoop een ontspannen sfeer te creëren waarin vrouwen hun mening durven te geven.”

De vergelijking met The View wordt vaak gemaakt, maar klopt volgens haar niet. “Dat vind ik een fantastisch programma, maar dat gaat wel voor 80 procent over politiek. Heel leuk, ik ben dol op het programma en het komt zeker aan bod, maar in Amerika is politiek ook veel meer glamour en showbizz. Daar gebeurt zo verschrikkelijk veel. Ik denk niet dat wij 80 procent van ons programma met politiek gaan vullen, maar het komt zeker aan bod.”

Een premièredatum van Ladies Night is nog niet bekend.

Foto: Talpa
50 Reacties op “Net5-talkshow heet Ladies Night en komt op woensdag”


 1. M00i

  Flop.

 2. Jaja

  Een wekelijkse talkshow dus?

 3. Norvo

  Niks mis met een wekelijkse talkshow: zie Sonja en het eerste praatprogramma van Eva op zondagmiddag. De vraag is of Ladies Night actueel kan zijn naast al die andere dagelijkse concurrenten.

 4. Paul

  Hahahahaha
  F.l.o.p

 5. Peter

  Leuk ik ga kijken (ik ben een man)

 6. Paul

  Peter, een verwijfde man.

 7. Pieter

  Een gefeminiseerde manachtige van wie de ballen zijn verdwenen bedoelt hij.

 8. Paul

  Peter is een mietje.

 9. Peter

  Hahaha

 10. Curryworst

  Zet een groepje vrouwen bij elkaar en dan kunnen er twee dingen gebeuren: of ze worden elkaars dikste vriendinnen die het roerend met elkaar eens zijn of het giftige venijn spat er vanaf.
  In beide gevallen is dat voor de kijker geen genoegen om naar te kijken.

 11. Paul

  Een kweentje.

 12. Peter

  Ik ben geen verwijfde man maar ik hou wel van vrouwen

 13. Paul

  Curryworst, stop jij je naam even in je achterste.

 14. Paul

  Peter, dat ben je wel.

 15. Pieter

  @Curryworst
  Wat mij vaak opvalt bij vrouwen is dat het onderwerp en de inhoud ondergeschikt blijven aan de persoonlijke verhoudingen. Vrouwen moet het ook altijd over personen hebben, dat is zo saai voor mannen.

 16. Anita

  De naam alleen al!
  Het is allemaal zo triest waar ze bij Talpa mee komen.
  En Merel als host?!?
  Ik ga er geen seconde naar kijken.

 17. Ray

  5 Uur Live met Daphne Bunskoek is praktisch ook een vrouwentalkshow, en daar is erg weinig interesse voor.

 18. Peter

  Oh jij kent mij Paul?

 19. Ron

  Dat Net 5 wordt veel te niche, gaat niemand naar kijken. Het ging/gaat juist beter met Net 5 nu het niet meer expliciet voor vrouwen is. Nu gaan ze dat wel doen.
  Overigens was het gisterenavond bij Jinek 1 grote Net 5 commercial…Ze krijgen wel een nieuw logo, maar dat ziet er wel heel kil en koud uit.

 20. Wim

  Op woensdag? Huh… en die andere avonden dan.. geen horizontale programmering dus. Ben benieuwd of de kijker het kan vinden.

 21. X

  @Anita: Ik als vrouw ook niet. Kijk liever Pauw, VI, voetbal , DWDD, Nieuwsuur, documentaires op NPO2 of de Belgische zenders. En die Merel vind ik echt niet goed.

 22. productiemeisje

  Ik ben gevraagd voor productie maar heb vriendelijk bedankt. Dit gaat niets worden. Ik geef het een paar maanden met veel tussentijdsgeschuif van uitzenddagen om uiteindelijk afgevoerd te worden.

 23. loekf

  Sponsered by Sloggi en Kotex ?

  Zo jammer van Merel Westrik.

 24. Joris de P.

  De zure lucht van bedorven vis, menopauze en vechtscheidingen.

 25. Kabbalah

  @Joris de P. Goh jij bent een vrouwenkenner zeg. Geweldig. Meer een vrouwenhater, he.

 26. Pegode

  Laat me niet lachen….
  Curryworst.
  Wat dacht je van de ‘mannen’ van VI onder de bezielende leiding van roddel koning nr.1 Johan Derksen. Puur giftig venijn!

 27. Dit gaat m niet worden hoor.

  Linda en haar vriendinnen konden via de NPO belastinggelden schaamteloos reclame maken voor een een geldgraaiende zender voor onnadenkende meisjes.

  Tenenkrommend onderwerp bij Jinek om te zien hoe een stelletje stupide op geld en aandacht beluste vriendinnen elkaar de bal toeschoven over hoe geweldig mevr de Mol Net 5 gaat opbouwen.

  Het wordt een zender voor onnadenkende vrouwen die zich bewust laten intimideren en manipuleren door het marketing denken van de geldgraaicultuur van het Mol/Talpa syndicaat.

  Hier zit nadenkend vrouwelijk Nederland toch niet op te wachten.

 28. Ipse

  Merel Westrik met haar grote borstelige wenkbrauwen. Bah.

 29. Cobweb

  Door vrouwen en voor vrouwen, hoe zit het dan met gender neutraal? Dussss, mag je ook een programma maken voor donkere mensen dus ook voor alleen blanken, toch? Rare wereled leven we in.

 30. Edres

  Je weet hoe het werkt, Cobweb
  Alleen blanke mannen kunnen discrimineren. Bij alle andere groepen heet het emancipatie, inclusiviteit oid

 31. Tim H

  Gut, een nieuwe talkshow, die hadden we nog niet.

 32. Henk

  Dat nieuwe logo van Net5 ziet er inderdaad wat kil uit: Een saai wit rondje met een saai lettertype erin. Ik zou juist wat warmere kleuren gebruiken…

 33. Ronaldz

  Binnenkort in de kranten: uit onderzoek is gebleken dat mannen vaker vreemd gaan op een Woensdag.
  Dus op Woensdagen heeft vrouwlief hoofdpijn en hangt zij voor de buis. Ik ga wel ergens een biertje drinken, dat breekt zo lekker de week.

 34. Dikkie Dik

  Niks mis mee met een vrouwen gericht programma.!!

 35. Jantien Visser

  Nou, succes zou ik zeggen. Ik kijk niet.

 36. Japio

  Lijkt mij een heel interessant idee. Vooral ook omdat Merel Westrik het gaat presenteren. Tip: ga het niet uitzenden op een tijdstip dat Pauw of Jinek of Beau ook hun talkshow hebben.

 37. Elske

  Zoals we van Linda gewend zijn heeft zij weer alles uit de kast getrokken om met een zo’n inspiratieloos mogelijke titel te komen.

 38. Ann Nu Nakkii

  Misschien moet linda de marmotten race terughalen van de wie-kent-kwis.

 39. Guttegut

  Zou er een denktank achter deze titel zitten? Merel is overigens wel gruwelijk lekker!

 40. Amai

  Merel is toch 10000x knapper dan die botox Linda

 41. Lennart

  Doet me denken aan de talksow voor vrouwen , Vrouw en Paard. Was ook zo’n ontzettend succes.

 42. Annie Bevert

  Unilever staat al klaar met de volgende productplacements:
  ontharingscreme, voeding voor menopausalen, quinoa shampoo, yoghurtspoeling, sherrykuur, pruimenliqueur en massagepleisters.

 43. Badmuts

  Ladies Night? Komen er strippers?

 44. Erwin

  Net 5. Zit bij menigeen op 27. Flop, dus. Merel Westrik jammerlijk gedesillusioneerd na het seizoen.

 45. Karin

  en in de zomer een zomer met art over verwijfde mannen en zo en waar ze tegen aanlopen in het leven gezellig op piknikbankje

 46. Joto

  dit programma word mede mogelijk gemaakt door een fabrikant die creme tegen vaginale schimmels produceert

 47. Echte meneer

  Een talkshow voor vrouwen eindigt per definitie in een kakelhuis, kippenren of hoe je het ook wilt noemen. Gedoemd te mislukken.

 48. Krelis

  Hoe zeg ik dit nou eens aardig? Als de redactie achter dit programma geen betere naam ervoor weet te verzinnen dan dit, kun je beter een andere redactie zoeken.

 49. Kardinaal Aarsengel

  Ach gossie Linda met die verbouwde rotkippenkop, zo niks en oud

 50. De echte Lady

  er wordt allemaal heel erg afgegeven op de zender, redactie etc. Maar misschien gaat Merel juist wel net het verschil maken. Zij is wel een echte lady, om bij de titel van het programma te blijven. Ben benieuwd of zij het niveau bij Net5 een beetje omhoog kan tillen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.