Martien Meiland en Linda de Mol dé kanonnen van SBS 6

Martien Meiland heeft maandagavond bíjna een nieuw kijkcijferrecord behaald met zijn onverwachte televisiehit Chateau Meiland. De vierde aflevering van seizoen twee was om half negen goed voor 1,214 miljoen kijkers (22 procent). Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Chateau Meiland verbreekt daarmee bíjna zijn record van twee weken geleden, toen er 1,239 miljoen mensen op het programma afstemden. Het was voor het eerst sinds januari dat SBS 6 meer dan een miljoen kijkers trok.

Inmiddels is er nóg een kijkcijferkanon aan boord bij SBS 6: Linda de Mol. Zij is op dit moment samen met Martien Meiland de enige die SBS 6 boven de grens van één miljoen kijkers weet te helpen.

Sinds haar debuut bij SBS 6 aan het begin van deze maand heeft Linda de Mol al drie keer boven de miljoengrens gescoord. Meiland is dat tot nu toe twee keer gelukt, al heeft hij maar één programma en heeft Linda er twee: Ik Hou Van Holland en Miljoenenjacht.

Samen hebben Linda en Martien hun SBS 6 deze maand dus al vijf keer door de miljoengrens heen gekieperd. Ter vergelijking: in heel 2018 keken er ook op vijf avonden meer dan een miljoen mensen naar SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen