Luuk Ikink verklaart ingestorte kijkcijfers Boulevard

Door de dramatische kijkcijferval van Goede Tijden Slechte Tijden, blijven de eveneens ingestorte kijkcijfers van RTL Boulevard redelijk buiten schot. Toch is het onmiskenbaar dat de scores van de showrubriek spectaculair zijn ingezakt sinds Albert Verlinde is vertrokken en Erland Galjaard een soort egoparade heeft gemaakt van de vooravondshow. Tijdens een interview op Radio Veronica werd Ikink door nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers geconfronteerd met de kijkcijfers.

Latijnhouwers wees Ikink erop dat de kijkcijfers van Boulevard niet meer zijn wat ze ooit geweest waren. Volgens de Boulevard-host heeft dat echter niets te maken met het programma zelf, maar uitsluitend met het veranderende kijkgedrag.

Ikink: “Ja, maar weet je wat het is? Alle absolute cijfers – dus hoeveel mensen er in totaal kijken naar alle programma’s – zijn allemaal lager geworden. Dat is nu eenmaal zo.”

Latijnhouwers snapt de kijkcijfers anno 2019 waarschijnlijk niet zo goed, aldus Ikink. “Wanneer presenteerde jij Editie NL? Het is nu totaal anders geworden.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen