Linda de Mol: ‘Ik ben niet gevraagd voor Songfestival’

Linda de Mol mag dan wel de tv-koningin van ons land zijn, ze is nog niet gevraagd voor de presentatie van het meest prestigieuze tv-evenement van Europa: het Eurovisie Songfestival. Dat heeft ze gezegd in De Coen & Sander Show op Radio 538. Dankzij het succes van Duncan Laurence vindt het Songfestival in mei plaats in Rotterdam en er wordt nog nagedacht over de presentatie. De Mol is in elk geval nog niet benaderd door de organisatie van het liedjesfestijn op televisie.

De Mol houdt er rekening mee ook niet gevraagd te worden. “Nou, ik ben daar niet voor gevraagd, dus ik heb het niet geblokt in mijn agenda ofzo. Nee, ik ga ervan uit dat ze iemand van de NPO daarvoor gaan nemen. Dat is ook logisch, want daar zitten toch echt wel een aantal hele goede vrouwen en mannen die het heel goed kunnen.”

Moeten we het straks dan echt met de Frits Sissingen van deze wereld stellen? “Die staat volgens mij nog niet op de lijst. Ik weet het niet.”

De NPO heeft aangegeven in december meer bekend te maken over de presentatie van het Songfestival. Er gaan met name veel geruchten over Dionne Stax en Jan Smit. Ook Eva Jinek maakt kans, maar zij is nog niet gevraagd.

Foto: KRO-NCRV

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen