Linda de Mol hield naamswijziging Net5 tegen

Linda de Mol heeft een naamswijziging van Net5 zelf tegengehouden. Ze vindt het een mooie merknaam die behouden moet blijven. Dat zegt de tv-koningin in De Telegraaf. De Mol is sinds dit seizoen samen met haar LINDA-collega Jildou van der Bijl creatief directeur van Net5. Op de vraag of de zender aanvankelijk haar naam zou krijgen, antwoordt ze: “Mmm, dat is wel eens geopperd ja. Maar, ik weet niet. Ik vond het denk ik gewoon geen goed idee. Te pretentieus“, laat ze weten.

Daarna beaamt De Mol dat ze het zelf heeft tegengehouden. “Ja, het was gewoon een stap te ver. En wat ik net ook zei, ik heb ook wel wat met de naam Net5.”

Ze doelt erop dat ze vroeger altijd groot fan was van Net5. “Het was vroeger mijn favoriete zender, als ik vrij was. Al mijn vriendinnen keken Desperate Housewives en Sex and the City. Dat gevoel wil ik daar een beetje in terug zien te krijgen.

Net5 moet ‘de leukste vrouwenzender van Nederland’ worden, zegt De Mol. “Ook met een hoop eigen, nieuwe programma’s. Half oktober, expres een beetje later dan de rest, gaan we dat allemaal bekend maken.

Ze is er maar druk mee. “Wat doen we dinsdag, hoe bouwen we de woensdag. Wat doen we in het weekend? Maar het is zo leuk, zo interessant om dat te doen met het team dat daar weer verstand van heeft. Het is een enorme klus, maar echt geweldig om te doen.

Het interview met Linda de Mol kunt u lezen op de Telegraaf-site.

Foto: SBS, Roy Beusker

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen