Linda de Mol heeft Eva Jinek niet gevraagd voor Net5

Linda de Mol heeft Eva Jinek niet gevraagd om net als haar beste vriendin Merel Westrik over te stappen naar Net5, waarvan ze sinds kort de creatief directeur is. Dat heeft de tv-koningin gisteren gezegd in zowel RTL Boulevard als SBS Shownieuws. De Mol heeft het niet eens geprobeerd. “Eva mag morgen komen, alleen wij hebben nog niet helemaal de budgetten en ook niet de aantallen programma’s om haar te bieden op deze – nu nog – kleine zender“, zegt ze.

De presentatrice heeft het niet eens geprobeerd. “Ja, die vrouw is gewoon dé talkshowhost van Nederland. Die zit daar elke avond, ze beheerst het nieuws, het gesprek van de dag en dan moet zij het risico gaan nemen om één keer per week op de woensdagavond bij Net5 – een hele kleine zender op dit moment – iets te gaan doen? Dus dat hebben we niet eens geprobeerd.”

Dan lachend: “Maar goed, als het heel goed gaat met Net5, dan gaan wij Eva heus wel bellen, hoor!

Verslaggever Aran Bade sluit niet uit dat Linda’s broer John de Mol Jinek wél heeft benaderd. “Ik denk wel dat haar broer John er echt wel interesse in heeft dat Eva Jinek naar SBS 6 gaat en ook RTL heeft interesse. Het zou zomaar kunnen dat áls ze die stap maakt er iets in haar pakket komt dat ze ook bij Net5 wat kan gaan doen.”

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen