Geert Wilders weigert energiedrankje van Boulevard

RTL Boulevard probeerde dinsdag op een ludieke manier verslag te doen van Prinsjesdag door de aanwezige politici een energiedrankje aan te bieden: geen Red Bull, maar een Red Boulevard. Iedereen nam die met een lach ontvangst, maar PVV-leider Geert Wilders weigerde het presentje van de showrubriek. “Ik ben op dieet, dus dat ga ik niet nemen, nee“, zei de politicus, die kennelijk erg goed op de hoogte is van het hoge suikergehalte in energiedrankjes. 

Zijn PVV-collega Fleur Agema (door Boulevard-deskundige Nikkie Plessen ‘Fleur Achterma’ genoemd) nam het drankje wél aan. “We hebben het snel achter de schermen even opdronken, want we wisten ook niet wat we moesten doen ermee.

Rob Jetten (D66) nam het drankje met een lach in ontvangst en Henk Krol zei: “Een Red Boulevard. Oh, ik weet niet of ik hem mee naar binnen mag nemen, maar zal ik het proberen? Ik neem hem mee, dank je!

VVD’s Klaas Dijkhoff: “Ik probeer het eigenlijk nooit te drinken dit spul, ik weet ook niet of het lekker is, maar als je een grote klik en een sis hoort, dan heb ik hem kennelijk nodig gehad.”

Thierry Baudet: “Ha ha ha! Ik neem hem mee, dankjewel! Dat kan nooit kwaad!

Even later: “Ik heb het niet nodig gehad, ik ben wakker gebleven.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen