Geert Wilders weigert energiedrankje van Boulevard

Geplaatst op wo 18 sep 2019 om 13:15

RTL Boulevard probeerde dinsdag op een ludieke manier verslag te doen van Prinsjesdag door de aanwezige politici een energiedrankje aan te bieden: geen Red Bull, maar een Red Boulevard. Iedereen nam die met een lach ontvangst, maar PVV-leider Geert Wilders weigerde het presentje van de showrubriek. “Ik ben op dieet, dus dat ga ik niet nemen, nee“, zei de politicus, die kennelijk erg goed op de hoogte is van het hoge suikergehalte in energiedrankjes. 

Zijn PVV-collega Fleur Agema (door Boulevard-deskundige Nikkie Plessen ‘Fleur Achterma’ genoemd) nam het drankje wél aan. “We hebben het snel achter de schermen even opdronken, want we wisten ook niet wat we moesten doen ermee.

Rob Jetten (D66) nam het drankje met een lach in ontvangst en Henk Krol zei: “Een Red Boulevard. Oh, ik weet niet of ik hem mee naar binnen mag nemen, maar zal ik het proberen? Ik neem hem mee, dank je!

VVD’s Klaas Dijkhoff: “Ik probeer het eigenlijk nooit te drinken dit spul, ik weet ook niet of het lekker is, maar als je een grote klik en een sis hoort, dan heb ik hem kennelijk nodig gehad.”

Thierry Baudet: “Ha ha ha! Ik neem hem mee, dankjewel! Dat kan nooit kwaad!

Even later: “Ik heb het niet nodig gehad, ik ben wakker gebleven.”

Foto: RTL
23 Reacties op “Geert Wilders weigert energiedrankje van Boulevard”


 1. Erwin

  Zeker 15 politici geïnterviewd over de kleding, het drankje, wat ze verwachten enzovoort, maar ongeveer 3 seconden per politicus te zien geweest. Dan zul je als verslaggever wel balen dat je bij RTL Boulevard werkt.

 2. Winkelhoekwagentje

  Op een enkele uitzondering na zijn alle energiedrankjes zo ontzettend goor.

 3. Pietpiet

  Als ik Wilders was zou ik ook geen drankje aannemen van het linkse Boulevard. Je weet niet wat ze erin stoppen.

 4. Dij Enkletser

  Is ook vergif,niet aannemen !!

 5. Wat een

  item van niks

 6. Virgien

  Ik drink liters van dat spul op een dag.

 7. #NPO kijker#

  Gaat RTL Boulevard nu ook al vergif uitdelen.

  Waar is PvdVorst en zijn nep sterren in hemelsnaam mee bezig.

 8. Boy

  Me tandarts raad me af dit te drinken!

 9. RaymondVL

  Heel verstandig. De reguliere energydrankjes zijn allemaal niet meer dan vloeibaar suiker met een apart smaakje.

 10. Meneer de Koek & Peer

  Neem gewoon een sterke koffie met wat lepeltjes suiker, zelfde effect en veel goedkoper. En veel lekkerder!

 11. Stijn

  @Boy. Je leraar Nederlands ook?

 12. Boy

  @Stijn. Nee die niet, want die heb ik ook niet. Hoe zit dat bij jou?

 13. Sapperdeflap zeg!

  Er komt al meer dan genoeg troep uit de mond van Wilders, dus nóg meer vergif heeft die blonde h aatkuif niet nodig.

 14. Sapperdeflap zeg!

  Mimimi, Geert Wilders zegt dingen waar ik het niet mee eens ben.
  Mimimi, dan beledig ik hem en demoniseer ik hem.
  Mimimi, inhoudelijk reageren is te moeilijk voor mij.

 15. Joop olienood

  Nikki Pissen wilde graag spotten met een naam
  zeer kinderachtig!

  Komt een beetje uit op pesten, want kinderen doen dat ook graag

  achterlijke lelijke tr*t

 16. Het is maar dat je het weet.

  Goed zo Geert, zeker zoiets nooit aan pakken, je weet maar nooit natuurlijk.

 17. Henk

  Wat maakt Boulevard zichzelf toch belachelijk…

 18. K.C.T.

  WILDERS HELD,,,,,,,, VEEL RESPECT VOOR DEZE MAN DIE MET GEVAAR VOOR EIGEN LEVEN ONS LAND EN NATIONALITEIT PROBEERT TE BEHOEDEN VOOR DE ISLAMITISCHE INVASIE VAN HAATBAARDEN EN DITO GETEISEM, WAARVOOR DANK !

 19. Attack

  Ik wou dat hij ons behoedde voor taalbarbaren met een interpunctie- en capslocksуndroom.

 20. Dij Enkletser

  K.C.T.
  Thu 19 Sep 2019 om 10:40

  Geert de Grote.<<

 21. Henn

  Martin Brozius! En dan de kandidaten heel hard naar het podium laten rennen!

 22. Het is maar dat je het weet.

  @@Attack
  Thu 19 Sep 2019 om 10:49

  Maar ..K.C.T.

  Thu 19 Sep 2019 om 10:40 …….heeft wel gelijk.

 23. Ja maar

  … hij schreeuwt zo.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.