‘John de Mol naar Frankrijk om Martien te preppen’

Rob Goossens, tv-verslaggever van De Telegraaf, denkt dat de SBS 6-show Chateau Meiland dit jaar met de Gouden Televizier-Ring naar huis gaat. Dat heeft hij gezegd in RTL Boulevard. SBS-baas John de Mol zal vast langsgaan bij de sterren van de show, denkt hij. “Ik denk dat John de Mol nog even naar Frankrijk vliegt om Martien Meiland voor te bereiden op dat Televizier-gala en dan gaan ze ook alvast de eerste grapjes voorbereiden, zodat Martien straks echt de show gaat stelen.”

RTL Boulevard heeft nóg twee tv-kenners gevraagd om een voorspelling te doen. Eén daarvan is de beruchte AD-mevrouw Angela de Jong. Ook zij denkt dat Chateau Meiland gaat winnen.

De Jong: “Volgens mij is er over geen enkel televisieprogramma zoveel gepraat en zoveel te doen geweest als over Martien, Erica en al die andere hysterische types die er rondlopen. Tegelijkertijd zou je kunnen zeggen dat het kasteel dat ze hebben opgeknapt ook wel symbool staat voor SBS, want ze hebben in hun eentje toch wel die zender van de zomer vlotgetrokken.”

Tv-kenner Ron Vergouwen heeft een andere mening. “Expeditie Robinson maakt absoluut een heel grote kans. Voor de vijfde keer genomineerd. Op een gegeven moment gunt het volk het je ook. Dat heb je ook gezien met Anita Witzier. Het wordt nu ook het Anita Witzier-effect genoemd. Op een gegeven moment moet die Ster of Ring er een keer naartoe.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen