Ferry Doedens heeft niet ambitie om GTST te verlaten

GTST ziet met name jonge acteurs vaak al na korte tijd vertrekken uit de serie, omdat ze hun horizon willen verbreden. Ferry Doedens hoort niet bij de groep: de acteur kwam alweer tien jaar geleden aan boord bij de soapserie en op zijn één jaar durende afkickperiode na is hij er altijd in te zien geweest. En de acteur heeft er ook helemaal geen oren naar om de serie te verlaten. “Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij GTST en als het aan mij ligt, blijf ik dat nog heel lang doen“, zegt hij in Mokum Magazine. 

Hopelijk voor Doedens trekken de kijkcijfers van GTST dan wel aan, want als het op deze manier verdergaat, dan is de serie momenteel aan zijn allerlaatste seizoen ooit bezig.

Heeft hij nog meer ambities naast GTST? Dat valt wel mee. “Verder stel ik niet zoveel eisen aan mezelf. Ik werk hard, leg mezelf geen doelen op en ik vind het vooral belangrijk dat ik leuke dingen blijf doen.”

Natuurlijk heb ik net als iedereen allerlei dromen en idealen en wil ik altijd meer en van alles tegelijk, maar soms is het ook gewoon belangrijk om tevreden te zijn met wat je allemaal aan het doen bent.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen