Tooske Ragas: ‘Ik ben erg geschikt voor Songfestival’

Tooske Ragas, die momenteel te zien is in de RTL 4-flop Dancing with the Stars, vindt zichzelf geschikt voor de presentatie van het Eurovisie Songfestival. Dat zegt ze in de rijdende talkshow van de geblondeerde NU.nl-ster Chris Helt. De vroegere Idols-ster heeft jarenlang in Duitsland gepresenteerd en kan in meerdere talen presenteren. “Ik zou het wel leuk vinden – ik gooi het er maar gelijk even in – om gebeld te worden voor het Songfestival nu al mijn kinderen wat ouder zijn.

Het zou een goede keuze zijn van AVROTROS, aldus Ragas. “Als je mij nou belt voor het Songfestival, dan heb je natuurlijk iemand die 100.000 liveshows heeft gedaan in binnen- en buitenland, elk gala, elk gelegenheidsding, elk oudejaarsding. Ik kan het allemaal en in alle talen.”

Waarom heeft ze haar Duitse tv-carrière nooit een vervolg gegeven? “Je kan niet alles in het leven. Ik heb echt wel actief gekozen voor de kinderen, die ik zelf groot wilde brengen. Als ik verder had gewild in Duitsland, had ik daar de helft van de tijd moeten gaan wonen om de volgende stap te zetten.

Ik deed daar twee seizoenen de Duitse Idols en dat is een van de best bekeken live-uitzendingen ever, dus ik stapte al hoog in. Om daar dan nog een vervolg aan te geven, had ik echt offers moeten brengen qua mijn gezin. Dat wilde ik niet. Ik heb er geen spijt van, maar het heeft wel invloed gehad.

Foto: Tom Cornelissen, RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen