Evert roept media op valfilmpje Rob de Nijs niet te tonen

Evert Santegoeds, de baas van de Privé, roept media op om het valfilmpje van zijn goede vriend Rob de Nijs niet langer uit te zenden. Dat is te zien in een video van Telegraaf TV. De Nijs onthulde vandaag waaróm hij onlangs van het podium viel bij een optreden in Naaldwijk: hij heeft de ziekte van Parkinson en stopt daarom met optreden. “Ik neem de maker van het filmpje niks kwalijk, ook niet dat hij het deelde. Maar het heeft er in mijn gezin en mijn omgeving wel heel erg in gehakt.

Juist om die reden verzoekt Santegoeds de media om het filmpje niet meer te vertonen. “Laten we hopen dat we dat filmpje niet al te veel meer zien, want dat heeft er flink ingehakt bij de familie en vooral bij dat jochie (De Nijs zoon, red.).

De Nijs zal vandaag veelvuldig voorbijkomen op tv. “Hij snapt ook dat dat vandaag dan weer overal te zien zal zijn, maar het is wel een heel pijnlijk incident geweest, wat goed afgelopen is, maar wat geen recht doen aan zijn prachtige carrière. Dus na vandaag moeten we dat maar niet al te vaak laten zien“, aldus Santegoeds.

De zanger baalt dat hij moet stoppen, vertelt hij in De Telegraaf. “Mijn stem houdt zich fantastisch, ik zou nog jaren door kunnen. Maar door dit… houdt het op. En dat is een streep door de rekening. Ik wil het publiek wel de Rob de Nijs geven die ze gewend zijn. Niet een beverig mannetje dat… nou ja, maak de zin maar af.

Foto: SBS, Elvin

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen