Derksen verrast door Waylon, sneert naar Beste Zangers

Geplaatst op wo 25 sep 2019 om 14:45

Johan Derksen werd gisteren in de talkshow van Beau van Erven Dorens verrast door een videoboodschap van Waylon, die hem bovendien ook nog even toezong. Dat was te zien op RTL 4. Derksen spreekt al geruime tijd lovende woorden over de kwaliteiten van Waylon. Hij is in het verleden weleens kritisch geweest over de persoonlijkheid van de zanger, maar heeft zijn zangkunsten altijd geroemd. “Danny Vera en Waylon zijn in mijn ogen de twee beste zangers van Nederland.”

Derksen vervolgde in de talkshow van Beau: “Waylon kan alles en Danny is als Americana-zanger een absolute topper.”

Daarop kwam Waylon in beeld. “Ik heb je de afgelopen jaren iets beter leren kennen, vooral ook door mensen waarmee je nauw samenwerkt. Daar is toch uit gebleken dat je stiekem een hele lieve man bent. Iemand met het hart op de juiste plek en iemand die ontzettend zorgzaam is voor zijn naasten en ontzettend gul is. Vandaar dit liedje van Chris Stapleton: A Simple Song.”

Aan het eind van het liedje, zei Waylon: “Dag papa!

Derksen tot besluit: “Ja, deze man is on-Nederlands goed. Dan zie ik altijd dat programma Beste Zangers, waarin die B-artiesten liedjes van elkaar zingen en elkaar wijsmaken dat ze heel goed zijn. Die mogen zijn veters nog niet strikken.”

Het fragment:

Foto: RTL
30 Reacties op “Derksen verrast door Waylon, sneert naar Beste Zangers”


 1. Erwin

  Okee. En nu?

 2. Kevin Frikandel

  Nu niks, leven gaat door

 3. Ron

  Was op zich een leuk gesprek maar veelal weten we natuurlijk al van Johan. Dit was een leuk moment met al die Nederlandse Americana zangers. En helemaal eens v.w.b. ‘Beste’ Zangers…
  Alleen jammer dat hij zijn nieuwe project Grolloo Radio niet onder de aandacht bracht. Johan geeft altijd zo af op de Nederlandse radio. Nu doet hij het zelf op grollooradio.nl, nog in testfase.

 4. Ad Visser

  Is Johan ernstig ziek? Hij ziet er zo slecht uit op de foto. Einde VI nabij?

 5. OMG😵

  Derksen is een vervelende seniele
  man aan het worden ,die de plank steeds
  vaker misslaat en meneertje Waylon,Willem
  is gewoon een doorgesnoven gekkie,
  zijn tijd komt nog wel…

 6. Sjoerd

  Ik kijk nooit lineaire tv.

 7. Piepmuis

  Ben het helemaal met Derksen eens. Vera is goed Waylon beter dan goed. Laten we nu eens supertrots zijn op deze artiesten. En de Hazes Bauers En Borsato,s vergeten.

 8. Kardanaal Aarsengel

  Wie is er trots op trollenkoning Dotan, die de mensheid al vanaf zijn jeugd vreselijk oplicht? En belazert.

 9. Laywon

  Waylon is ook van internationale allure.
  Eerder op de avond was hij ook zeer innemend en eerlijk bij Sterren op het doek. Hij gaf aan wel eens klusjes voor zijn dealer te hebben gedaan. Spraakmakender dan bijdrage aan Beau. Dat MC dat nog niet opgepakt heeft. Maar ook bij Sterren op het doek weer even nonchalant spelen en zingen en meteen weer zo bloedstollend mooi.

 10. #NPO Kijker#

  Waylon, de ex dealer doet alles voor wat coke.

 11. K.C.T.

  Vertelt meer over de zichzelf overschattende Johan,,, die werkelijk meent overal verstand van te hebben, held in Grolloo,,,, onbenul in de USA waar de betere waylons in de kroegen en op elke hoek van de straat spelen ,,,,,, doorgesnoven Waylon is daar niet meer dan de onderkant van de middelmaat,,,,, 20 in een dozijn,,, niet meer, niet minder ((((born and raised in New Orleans))))

  Bewijs is simpel,,,, zelden of nooit nederlandse sterren internationaal zien doorbreken !!! in de landen die er muzikaal toedoen,,, 100 jaren geleden,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  “Venus van Shocking Blue,,,, en Ma Belle Amie van Tee Set”

  Nederland is vooral,,, hoeperdepoep en potje met vet,,,,,, niveau Derksen, remember,,,, in het land der blinden etc

 12. Blues

  @Ron: ik heb Grolloo Radio wel eens aangehad maar dat moet nog wel beter hoor. Hoorde The Smiths, U2, Coldplay, Pink Floyd en Billy Joel. Niet bepaald Americana, Blues of Nederpop. Kan me niet voorstellen dat Johan hier zijn goedkeuring aan verleend om dit uit te zenden want dat hoor je al erg veel op andere stations.

 13. Ron

  @Blues: ja klopt, er zitten wat vreemde artiesten in hun database wat juist tegenstrijdig is voor wat dit station wil uitstralen en wil brengen. Ook hele vage onbekende blues en Americana waar zelfs Derksen nog nooit van gehoord heeft ga ik vanuit. Ik neem aan dat dit onder het mom: testuitzendingen geduid kan worden. Die muziek moet er inderdaad wel snel uit. Maar hoor al wel veel Van Morrison voorbij komen gelukkig dus er is hoop…

 14. Jean Paul

  Waylon in echt goed. Danny Vera hoor ik het totaal niet in. Hij zong laatst een nummer van Chris Isaac, bleef werkelijk niets van over.

 15. ”VeronicaDoet@?....Beter!“;

  PeRdogan de Vries werd ook een paar keer gecorrigeerd.

 16. gloria wekker

  Dat grietje waar die Waylon mee gaat is de dochter van een van de Clarcs.
  Die Clarcs zijn dat domme naspeel bandje van VI.
  Ook in VI die suffe Danny Vera dus als die Derksen pluimen uitdeelt weet ie wel aan wie.
  Als die van Marwijk geld verdient in een of andere oliestaat dan mag dat niet maar als die Jan Boskamp dat doet hoor je hem niet.

 17. Joop

  @Gloria
  Het is bij VI één kliek. Denk ook even aan – ooit – de boeken.
  En Derksen verdiende ooit zijn geld als schrijver van stukjes in het blad Voetbal International.
  Dat deed hij ook 1978, WK, in het Argentinië van Jorge Videla, waar Derksen toen een aantal maanden heeft vertoefd.
  Hij verwijt iedereen van alles,, maar is zelf geen haar beter.
  Zijn gedweep met krolse kat Danny Vera is lachwekkend, want Danny kan live helemaal niet zingen.

 18. H

  Sterren komen, sterren gaan
  Alleen Elvis blijft bestaan

 19. Lariekoek

  Watson is een goede zanger, geen twijfel mogelijk. Dat Johan Derksen naar Argentinië was afgereisd om verslag te doen over het WK1978 ligt ver achter ons. Herman Brood heeft ook drugs gebruikt en André Hazes was aan alcohol verslaafde en toch worden ze, nu nog, geëerd.

 20. Van Bommel is een vieze LUL

  De beste zangers is een parade van KUTZANGERS, die elkaars KUTLIEDJES opvoeren en gespeeld emotioneel zich laten filmen.

 21. B

  Is er iets gebeurt dan ??

 22. Japio

  Danny Vera is een heel goede Americana zanger; Waylon ook. En zelfs Nico Dijkshoorn kan heel aardig meekomen met Americana. Dat zou nou eens een mooie trio plaat kunnen opleveren.

 23. kidminnesota

  Dat hij nog naar ongelooflijke shit programma kijkt, kan ik me echt niet voorstellen.

 24. critikast

  Weer 100 punten voor Johan! Verstand van zaken en niet te beroerd om Jan Smit met zijn enge B-collega’s neer te sabelen. Waarom hebben we niet meer van deze BN-ers die geen blad voor de mond nemen ? Johan for President !!

 25. jack

  9.11

  Dat jij ’t niet mooi vindt moet je zelf weten er zijn wel mensen die ’t programma
  wel mooi kun je zien aan de kijk cijfers.

 26. HomT

  Johan, vraag eens aan Waylon en Danny Vera of ze Floor Jansen ook een b-artiest vinden? Deelname aan beste zangers maakt iemand niet automatisch een b-artiest.
  Het is bovendien wat hypocriet om als anker van Veronica Inside te praten over b-artiesten. Voorheen was je niet zo’n hokjesdenken.

 27. Dreksen

  He Derksen d’r zijn ook Z artiesten he. Tot die categorie mag je je zelf en entourage rekenen. Het is maar om die bekrompen seniele geest een plaats te geven.

 28. Johan

  Ik vind Waylon de beste zanger in ons land. Het gemak waarmee die zingt…en alle stijlen. Zijn live optredens met zijn geweldige band zijn retestrak. Bijna spectaculair.

 29. Diederik

  Al zou Waylon wat dan ook gebruiken, doet aan zijn kwaliteiten niks af. Alle grote namen gebruiken. Waylon is gewoon een heel goede zanger en dat telt.

 30. sukkel

  Waylon is goed maar Danny Vera kan echt niet zingen…wat een rotstem

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.