Derksen verrast door Waylon, sneert naar Beste Zangers

Johan Derksen werd gisteren in de talkshow van Beau van Erven Dorens verrast door een videoboodschap van Waylon, die hem bovendien ook nog even toezong. Dat was te zien op RTL 4. Derksen spreekt al geruime tijd lovende woorden over de kwaliteiten van Waylon. Hij is in het verleden weleens kritisch geweest over de persoonlijkheid van de zanger, maar heeft zijn zangkunsten altijd geroemd. “Danny Vera en Waylon zijn in mijn ogen de twee beste zangers van Nederland.”

Derksen vervolgde in de talkshow van Beau: “Waylon kan alles en Danny is als Americana-zanger een absolute topper.”

Daarop kwam Waylon in beeld. “Ik heb je de afgelopen jaren iets beter leren kennen, vooral ook door mensen waarmee je nauw samenwerkt. Daar is toch uit gebleken dat je stiekem een hele lieve man bent. Iemand met het hart op de juiste plek en iemand die ontzettend zorgzaam is voor zijn naasten en ontzettend gul is. Vandaar dit liedje van Chris Stapleton: A Simple Song.”

Aan het eind van het liedje, zei Waylon: “Dag papa!

Derksen tot besluit: “Ja, deze man is on-Nederlands goed. Dan zie ik altijd dat programma Beste Zangers, waarin die B-artiesten liedjes van elkaar zingen en elkaar wijsmaken dat ze heel goed zijn. Die mogen zijn veters nog niet strikken.”

Het fragment:

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen