Beau, Lil’ Kleine, John de Mol vanavond in media-DWDD

De eerste media-uitzending van De Wereld Draait Door van het seizoen kent vanavond een mooie line-up: niet alleen Beau van Erven Dorens, maar ook John de Mol en zijn nieuwe aanwinst Lil’ Kleine zijn van de partij. Dat heeft BNNVARA laten weten. Van Erven Dorens is van de partij om te praten over zijn nieuwe talkshow en dat is typisch Beau. Hij schiet bij lage kijkcijfers niet in de krampachtige houding waar Twan Huys in schoot. Die liet zich nergens meer zien.

DWDD-host Matthijs van Nieuwkerk wil van Beau weten hoe het gaat. “RTL Late Night ging ter ziele, aan Beau van Erven Dorens de schone taak om het tijdsslot tot een succes te maken met zijn eigen latenighttalkshow Beau. De eerste maand zit erop, is hij tevreden?

Mediamiljardair John de Mol zit aan tafel om te praten over zijn online plannen. “Jorik Scholte, beter bekend als Lil’Kleine, en John de Mol sloegen de handen ineen en lanceerden het jongerenplatform NEW WAVE. Om ‘jongeren te inspireren hun dromen na te jagen en daar ook naar te handelen’.

Er zit nog een gast aan tafel, maar die verbleekt een beetje bij het geweld van voorgaande heren: Roos Moggré. “Maar liefst vier Emmy’s voor de serie ‘Fleabag’, waarvan drie voor bedenkster, schrijfster én hoofdpersoon Phoebe Waller-Bridge. De serie volgt het turbulente leven van de jonge vrouw Fleabag. Roos Moggré is groot fan.

DWDD is om 19.00 uur te zien op NPO 1.

Foto: Talpa

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen